Преброяване онлайн

• 110 885
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Варна.
може и да сте го коментирали вече,
нямам време да прочета 70 страници, моля който е наясно да ми отговори:
живеем във Варна, майка ми прекарва 8-9 месеца при нас. преброих я като лице, което временно пребивава на адреса, в тази част на въпросника има място за попълване само на личните й данни.
трябва ли отделно да я преброя и по постоянен адрес, там където си има апартамент? имам предвид с отделна регистрация и форма.
благодаря

# 1 051
Там ще я преброят като временно отсъстващ.

# 1 052
Ако майка ти живее при вас 8-9 месеца в годината...мисля, че трябва да я пишеш с обичайно местоживеене при вас... Thinking

# 1 053
  • Варна.
Ако майка ти живее при вас 8-9 месеца в годината...мисля, че трябва да я пишеш с обичайно местоживеене при вас... Thinking

да, ама тя си има постоянен адрес там и настоящ при нас, не че много ми е важно, но все пак - нейният апартамент няма да се "преброи" изобщо. в нашата карта е въведена само с три имена и ЕГН и толкова, нито дума за нейния си имот.

# 1 054
преброяване на населението на Р. България.

# 1 055
  • София
Преброихме се с триста зора, страниците се чакат по десетина минути да се заредят.  Crossing Arms Важното е, че успях най-накрая.  Crazy

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:35 от Гелева

# 1 056
Казаха че над 500 000 души са се преброили по електронен път. Дали това е броят на регистрациите ( респективно попълнените преброителни карти) или някой си е играл да изчисли наистина броят на обхванатите лица до този момент?

# 1 057
  • Варна.
преброяване на населението на Р. България.

я виж тук - какво пише най-отгоре

http://www.nsi.bg/Census2011/

# 1 058
Най-вероятно има някакъв изчислителен(така ли е думата) софтуер и получават данни на момента. Предполагам, че 500хил е броя на хората, а не на регистрациите.  Thinking
Малко съмнително ми се вижда 1/3 от народа да е толкова стриктен и да се е преброил за 24 часа.  Wink

Добре, Дики, преброй семейството си на 5 места! Като идва преброителя у вас, дали ви записва на 5 места?
Там където имота е празен(необитаем) го пишат - необитаем!

Ама вкарвайте малко мисъл!

# 1 059
  • Ланкър, планините Овнерог
Току що реших да се броя, обаче нЕма да ми се получи. Много знам колко кв е жилището без коридори, сервизни и т.н.  ooooh! Освен да си пиша наизуст.

# 1 060
  • In my tropical dream
Живея в София от 2 години, но никога не съм подавала документи за временно местожителство, нито се водя със софииско гражданство. Знам, че би следвало да попълня, че живея в София, но следва ли да нося наказателна отговорност, че не съм се регистрирала в София и дали изобщо, ако по нито един документ не се водя там е редно да се пиша с адрес София?
Благодаря предварително
Не, брой се спокойно в София.
Току що реших да се броя, обаче нЕма да ми се получи. Много знам колко кв е жилището без коридори, сервизни и т.н.  ooooh! Освен да си пиша наизуст.
Еми да  Mr. Green Пиши приблизително.

# 1 061
Моля за помощ от тези, които вече се преброиха. Ние сме тричленно семейство, и се появиха лице1,2 и 3. Дотук добре. Първи беше мъжът ми, после аз и накрая детето. Обаче на детето запецнах. Отметнах, че е ученик и т.н, обаче иска да дам и отметка на "Кой от посочените източници е основен за Вас?" , "Вашите средства за съществуване са от". Вие какво отговорихте?

# 1 062
Издръжка от работещо лице в страната ( или както беше формулирано там).

# 1 063
Вие какво отговорихте?

Издръжка от работещо/неработещо лице! (както се водите вие с баща му).

# 1 064
  • София
Моля за помощ от тези, които вече се преброиха. Ние све тричленно семейство, и се появиха лице1,2 и 3. Дотук добре. Първи беше мъжът ми, после аз и накрая детето. Обаче на детето запецнах. Отметнах, че е ученик и т.н, обаче иска да дам и отметка на "Кой от посочените източници е основен за Вас?" , "Вашите средства за съществуване са от". Вие какво отговорихте?
Издръжка от работещо лице в страната. т.е. баща му или ти работите и го издържате.

Общи условия

Активация на акаунт