Преброяване онлайн

• 111 075
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 2 340
Чета си разни статистики от сайта на НСИ и ето какво прочетох:
 през 2001 сме били 7 932 984 души
 на 31.12.2009 г. т.е. преди година и месец преди сегашното преброяване - 7 536 700
 на 01.02.2011 г. 7 351 234

И какво излиза? Че за година сме намалели почти с 200 000 човека. А за 10 години с 500 000.
Това е стряскащо.

това просто не е възможно. Никаква представа нямаме колко са българите по света дори. Открих, че ПП. Другата България се е заела с тази инициатива да преброи сънародниците ни, които живеят извън България. Става по интернет, безплатно е, и е по желание. https://iniesme.bg/ ..........  Whistling

# 2 341
Идеята на ПП "Другата България" е чудесна. Подкрепям я в пълна степен. Бих гласувала за тях на следващите избори.

# 2 342
е добре, де що никой досега не се е сетил да го направи това? От НСИ защо се скатават??? newsm78

# 2 343
  • Западен парк
Днес по "Дарик" една госпожа каза, че в изборните списъци от последните избори има 7 200 000 избиратели. Ако е вярно, значи има около 1,5 млн. "мъртви души". Като се има предвид, че в тези списъци няма деца под 18 години, в задачата се пита - ГРАО ли ни е броила два пъти или НСИ ни е броил през един?
А по въпроса за преброяването на ПП "Другата България" - не мисля, че ще има достоверност, защото нелегалните няма да се регистрират. Което ще изкриви броенето. Може би това е причината да не го правят и от НСИ.

# 2 344
  • София
Изборните списъци не съдържат ли и хора, живеещи в чужбина?

# 2 345
Изборните списъци не съдържат ли и хора, живеещи в чужбина?

и да съдържат, статистиката, която изкараха за българските емигранти е абсурдна= никаква работа не свършиха!!!

# 2 346
"193 хил. са емигрирали официално през последните 10 години"
абсурдно е това, което са написали. Броят за постоянно живеещи в България тези, които не са се регистрирали в чужбина, и изобщо много голяма обърквация се получава.  newsm78

# 2 347
А бе,хора..
Ние сме на всеки километър...

# 2 348
И на мен ми се струва, че тази бройка не е възможна. Наистина ще е хубаво, ако повече българи, които живеят извън България да се преброят, за да се знае какво става!

# 2 349
В момента се преброява населението на Обединеното Кралство и ние българите тук се преб рояваме,но към английското население Rolling Eyes

# 2 350
В момента се преброява населението на Обединеното Кралство и ние българите тук се преб рояваме,но към английското население Rolling Eyes

Същото се отнася и за Ирландия. Вчера предадох попълнената бланка.

# 2 351
Ами то, преброяването не беше ли, преброяване на населението на ЕС. Т.е тези, които са извън ЕС, като САЩ,Япония и др, щяха да се броят като граждани на ЕС, не на България, Ирландия и т.н.т ?

# 2 352
Срамота е това ЕС преброяване. То по тая логика дай едно световно да направим и да приключим въпроса.

# 2 353
Всъщност нищо не ви пречи да се преброите и този сайт . В крайна сметка той е за информация за броя на българите по света, няма да влизате в някакви регистри, ясно е, че сте си взели вече там гражданството...

# 2 354
И аз мисля, че броя на българските емигранти трябва да се знае, а това преброяване май е най-лесния вариант.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт