Раждане в “Света Марина”-Плевен или УМБАЛ "Плевен"-втора база?

• 117 474
  • 616
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
Някой раждал ли е скоро във Втора База?
Позволени ли са свиждания, колко е заплащането на самостоятелна стая?

# 616
За да не създавам нова тема, пиша тук - Здравейте, мами! Искам да споделя моят горчив опит с д-р Пепо Партенов от Света Марина!
Отидох при него с болки ниско долу в кръста, каза, че сигурно е пясък в бъбреците и ме отпрати с болкоуспокояващи на инжекции, не ми е взимал изследвания, не ме е препращал към други кабинети. Взехме ампулите, но моята личен лекар, не пожела да ги сложи, защото според нея, това са доста силни дози и каза, да ида при него. Позвъняхме му, за да му кажем...от там дойде и първото ми разочарование... започна да вика и да се кара по телефона, че съм го занимавала с глупости, не го интересувало, кой ще ми ги поставя. Както и да е, намерихме човек, с големи усилия. На следващия ден, аз започнах да се влошавам, с всяка изминала инжекция, аз все повече и повече, се чувствах, като просто нещо, което съществува, стигна се до там, майка ми, да ме къпе, а баща ми и мъжът ми да ме свалят по стъпалата, аз не можех да си седя на краката. Вдигнах и температура, втрисаше ме( не съм болна). Звъннах му, за да му кажа какво се случва, той ми каза @нтибиотик за бъбреци и други лекарства, и да ида при личната да ми ги изпише. Отиваме при нея, тя категорично казва, че този антибиотик, не се предписва на бременни, особено в толкова ранна бременност- опасен е! Мъжът ми му позвъня, защото аз вече нямах сили, каза му, ако трябва да ме настани в болницата, а д-р Партенов каза, че това е абсурдно, че съм болна и няма да ме приеме, дори и до кабинета му да не ходя...а аз не съм болна... малко по-късно и майка ми му звънна, защото аз не спирах да повръщам и продължих да се влошавам, отново му обясни, че ставам по-зле и той този път не каза, че няма да ме приеме, защото съм болна, а защото нямало места...и просто ни затвори телефона с думите, " отидете, като искате в спешното"...е, отидох в друга болница, където полагат грижи за мен, установиха, че не съм болна, а е заради бъбреците...
П.С. консултирахме се за въпросният @нтибиотик и с други доктори, всички казаха, че е опасен, особено в ранна бременност .
Това го споделям, за да знаете какво отношение получават пациентите му или поне част от тях🙂

Общи условия

Активация на акаунт