Отговори
# 495
  • София
Аз пък настръхнах от препоръката добре да зариваме бебето в горещия пясък против рахит  Twisted Evil като си представя, че понякога моите ходила не издържат на горещината  Naughty

# 496
За бременните, не се шашкайте. Големината няма значение при кърменето. Мен лично много ме ядосваха изказвания как щели да ми се развалят гърдите и така. Ама какво да правиш.
Иначе, при нас хората кърмят до 6 седмица и това е. Даже една педиатърка ми беше казала, че не мога като жена да произвеждам достатъчно кърма след като бебето е стигнало 8 кг и трябва адаптирано  newsm78

# 497
  • Бургас
Аз пък от снощи насам искрено се забавлявам с юнската отчетна. Ужас, как може педиатрите така да бъркат майките! Та има ли човек който по-добре от мен да познава моето тяло и нуждите на детето ми!?
Ако имате време почетете, заслужава си забавлението - не ми се иска да копирам никове и цитати, а и те не са един или два...

# 498
Анито, дай линк поне към темата, дееее! Mr. Green

# 499
То всяка отчетна е така, мен не ме забавляваше, ревеше ми се #2gunfire
Днес в парка  седнах да кърмя Крум и една циганка ме пита, Абе како ти с такава хубава количка пари за Хумана нямаш ли че му даваш от теб да суче:)

# 500
  • Пловдив
Абе како ти с такава хубава количка пари за Хумана нямаш ли че му даваш от теб да суче:)
Ми така е... Като сте дали всичките пари за количка, от къде пари за Хумана hahaha

# 501
Абе како ти с такава хубава количка пари за Хумана нямаш ли че му даваш от теб да суче:)
Ми така е... Като сте дали всичките пари за количка, от къде пари за Хумана hahaha

Приоритети, кака, ко да прайш?  Joy

# 502
  • Бургас
Приоритети, кака, ко да прайш?  Joy

охх, ох  Joy Joy Joy

# 503
Абе приоритети, приоритети, ама циганките повечето си кърмят децата, а много от "българките" вярно само до количката им стигат силите  Mr. Green

# 504
  • София
Кърмят, защото иначе ще им умрат от глад бебетата- нямат пари за АМ, това циганка ми го е казвала.

# 505
По тази логика който има пари за АМ да не кърми, така ли?  Twisted Evil

# 506
  • Пловдив
Боже, Боже, колко съм бедна... Grinning

И едно безумие от днес: "Трябва да ядеш много сланина, защото лятото кърмата става по-рядка!" Shocked Това от една комшийка hahaha

# 507
  • Бургас
И с какво точно сланината е толкова хранителна и сгъстява млякото ти  Joy
Какви хора има само!

# 508
  • Пловдив
Не знам, но само комбинацията от думите сланина и лято ми идва в повече Joy

# 509
  • Бургас
Даммм, на мен на няколко пъти по различни поводи са се опитвали да ми кажат, че кърмата ставала "рядка", но сами се спират обикновено. Laughing И как няма - сина ми на вчерашната консултация беше 11.700 кг. Mr. Green Та слушам от разни компетентни личност, че кърмата ставала рядка, но моята е някакво изключение - страшно хранителна! Joy

Общи условия

Активация на акаунт