СЕПТЕМВРИ 34

• 28 765
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Tъй, снощи реших да прегреша в женска компания - прибрах се в един, после с мм лаф до 2, Боби се размърда - успокояване до 3 и в 8 децата станаха. Крива съм и лоша  Crazy

Боян яде сам, само на вечерното хранене, през деня не се сеща изобщо. Иначе държи много да има солета или бисквита едновременно и в двете ръце и да прави мизерии навсякъде. По време на вечерята е страшно, сам с вилицата  (не детска обаче)- по-често с ръце. Като една "добра майка" така и не купих никакви пластмасови прибори за детето, от първото пюре в устата е само с метални лъжички, без друго не съм фен на пластмасата. Засега не ми пречи честно да чистя или пера после, а и нервите ми стигат все още. Повече се нервя през деня като трябва да пускам дебелата Берта през час за да обирам трохи....

Честито на Дани - дъъъълго и безаварийно ползване на крачетата  Party

За пентаксима ми казаха след 16 февруари да ходя, затова реших да питам. А пък аз си мислех, че ще плащам, позната ме предупреди да си искам безплатен и да не се юркам да плащам, а аз знаех ,че за нашите не важи безплатната ваксина...та затова се породи цялата идея за ваксината....

Атракция изпитите днес ли бяха или вчера  newsm78 thumbsup Стискам палци  Hug

# 76
  • София
И аз не съм фен на пласмасовите прибори...виличка е сребърна Wink /от комплект дето свеки го подари на Кати/ просто върховете са много затъпени, но може да се боцка...
А и аз искам женска вечер /а може и вечер само с бате/, ама майка нещо много се е разработила и ходи да гледа племениками, че пак е болен...и аз нещо съм изоставена  Confused

# 77
Добро утро!
Всички недоспали-и ние с бате легнахме в 4,а Дани в 8,и бате сега спи,а Дани ходи,ходи,ходи hahaha
Май ще отказва АМ-пие го на 3 пъти,бута шишето,май сме на отбиване Grinning
Емир,права си за ваксините-ако бяха поотделно,тези старите които бяха по ЗК-едната е по-рано,другата по-късно,прочетох го в една книжка,която педи ми е дала....
Отивам да мия чинии,че снощи бате прави пица и кухнята е.... #Crazy
Женска вечер и аз искам-но що ли все разговорите с майки ми се върти около децата?

# 78
Оооо - нямаше раговори за деца, обсъдихме всички свои и чужди мъже, общи приятелки изобщо беше голям кеф. Единствено получих упреци, защо не съм си взела децата да ги видят  Whistling

# 79
  • София
Добро утро!
Арлина, но и Дуфалака съдържа основно Лактулоза  newsm78 - Дуфалак съдържа лактулоза 667 г в 1000 мл. Дуфалак не съдържа помощни вещества.Освен лактулоза, Дуфалак съдържа и производните захари: галактоза (до 1.5г на 15 мл), лактоза (до 0.9 г на 15 мл), фруктоза и др.
Лактулоза-MIP съдържа лакгулоза (65 g в 100 мл сироп), галактоза, фруктоза и лактоза.
Каква е разликата?  newsm78
Обяснението на лекара за запека беше, че понеже Ана Мария още от малко бебе акаше веднъж на три дена има голяма вероятност дебелото й черво да се е разширило малко. Сега има нужда от време да си възвръща първоначалния обем и затова пием Дуфалак, да й помогнем да си изгражда навика да се изхожда всеки ден...ако го прави всеки ден червото ще се оправи само след 2-3 месеца. Засега давам 2мл вечер и 2мл сутрин, така й действа. След 10-на дена ще се опитам да махна сутрешната доза. Ако всичко е наред ще продължаваме така още 10-на дена и после ще намалявам и вечерната доза постепенно. Ако пък не, връщаме се на първоначалната доза за една седмица и после пак опитаме.
Ще видим какви ще са резултатите  Rolling Eyes
Ана Мария не яде сама, но винаги си има нейна допълнителна лъжица и "помага" Simple Smile

# 80

Цитат
Атракция изпитите днес ли бяха или вчера  newsm78 thumbsup Стискам палци  Hug
Взех,взех, мерси за стискането, днес беше. Тежка материя, но мина. Следващия е още по-тежък  Crazy

Честито на Дани, палав и игрив с ходещите крачета  Peace

# 81
  • Варна
да се разпиша и аз на 6-та страница.. Embarassed
И тъй като не бях в града и комп нямах се връщам да ви чета назад...

# 82
Атракция,бравос!  bouquet
Ти си нашата гордост! Grinning

# 83
Добро утро !!!

# 84
  • София
Добро утро мацки!
Ивилда...като моето кафе  Grinning
Атракция...ха честито...как се справяш незнам  Grinning
Вчера АНгел си легна в 18 часа и се събуди в 6...Предишния ден го държах до 20,30 и скокна в 5...затова като иска да си ляга рано ще си ляга....и това е положението...хич и няма да се пробвам да му променям режима/то не че аз много се пробвам, ама отвреме на време получавам неискани съвети Mr. Green/
pocahontas80 това за дебелото черво ми е доста странно - за разширяването и свиването... Thinking Иначе в предаването на Гала се коментираше, че лигавицата на дебелото черво e първата и най-важна защитна линия срещу токсините и че 80% от имунната система е разположена в стените на тънките и дебелите черва. Та незнам, може би затова Ана Мария така често боледува..и сте в непрекъсната серия...
Тук е натрул сняг и днес ще има пързалка...малко си е студено де, ама ще се излиза.... Grinning

# 85
И при нас е много снежно Simple Smile
Свил се събуди да си играе в 5ч  Crazy

Атракция...ха честито...как се справяш незнам  Grinning
И аз не знам. Много ми е зораво  Whistling

# 86
  • София; Дружбето
Дубрутру. Ние всички сме болни Crazy Яд ме е, че няма да мога да ги овъргалям в снега, а е толкова хубаво навън

# 87
  • До хладилника, който обичам
Браво, Атракция!

С Ръкавичка от два дена водим нон-стоп изключително смислен разговор.
- Мамо?
- Да.
- Бау!

и пак, и пак, и пак.

# 88
Добро утро и от нас!
Цвета, я се стягайте, бързо да оздравявате  Hug
Атракция, браво на теб!   bouquet
Наде, много готино така, а? И аз мисля да повторим нашата женска вечер с майките от групата на Нена скоро  Whistling
Бу, браво на детето! Моето няма още смислена дума, освен "мамаааа", но не винаги е насочено към мен  Joy Верно си е, че момчетата се развиват по-бавно....
Като го гледам този сняг, много ми се иска да идем на пързалка, само дето нямаме наблизо  Sad  Пък ИЛия днес го привикаха спешно на работа и не можем да мръднем никъде...
Да ви се оплача, нощес ни разбиха мазетата  #Cussing out И то само нашите (щото ползваме 2). И сме сигурни, че е някой познат, който знае, че Илия държи долу части за коли. А той милия направо е болен...

# 89
  • София
Добър ден!
Емир, не е странно, на мъжа ми брат му е имал същия проблем като малък, свекърва ми ми е разправила, че са му направили какви ли не изследвания, докато са разбрали какъв е проблема.
Ние сега заспахме, а следобед ще идва на гости една приятелка на Ана Мария Simple Smile Навън е много студено и има сигурно 20 см сняг, може само до магазина да излизаме, иначе не е за излизане  Rolling Eyes
Цвета,бързо оздравяване!
Миринда,много гадно  Sad Извикахте ли полиция?

Общи условия

Активация на акаунт