Боян яде сам, само на вечерното хранене, през деня не се сеща изобщо. Иначе държи много да има солета или бисквита едновременно и в двете ръце и да прави мизерии навсякъде. По време на вечерята е страшно, сам с вилицата (не детска обаче)- по-често с ръце. Като една "добра майка" така и не купих никакви пластмасови прибори за детето, от първото пюре в устата е само с метални лъжички, без друго не съм фен на пластмасата. Засега не ми пречи честно да чистя или пера после, а и нервите ми стигат все още. Повече се нервя през деня като трябва да пускам дебелата Берта през час за да обирам трохи....
Честито на Дани - дъъъълго и безаварийно ползване на крачетата

За пентаксима ми казаха след 16 февруари да ходя, затова реших да питам. А пък аз си мислех, че ще плащам, позната ме предупреди да си искам безплатен и да не се юркам да плащам, а аз знаех ,че за нашите не важи безплатната ваксина...та затова се породи цялата идея за ваксината....
Атракция изпитите днес ли бяха или вчера
/от комплект дето свеки го подари на Кати/ просто върховете са много затъпени, но може да се боцка...

Иначе в предаването на Гала се коментираше, че лигавицата на дебелото черво e първата и най-важна защитна линия срещу токсините и че 80% от имунната система е разположена в стените на тънките и дебелите черва. Та незнам, може би затова Ана Мария така често боледува..и сте в непрекъсната серия...
Верно си е, че момчетата се развиват по-бавно....
Пък ИЛия днес го привикаха спешно на работа и не можем да мръднем никъде...
И то само нашите (щото ползваме 2). И сме сигурни, че е някой познат, който знае, че Илия държи долу части за коли. А той милия направо е болен...