СЕПТЕМВРИ 34

• 28 746
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Хелоу, хелоооууу  Hug

За 2 дни и една страница не е изписана - добре сме  Crazy

Аз уж почвам да уча от няколко дни, но нямам муза. Мързи ме, а времето напира...

Тук е наваляло нощес, ще има шейна, но не за мен  Wink

# 706
Добър ден!
Вчера излизах на кафе по женски - за втори път! Разтоварих се малко!
Днес е голям студ тук! Ще отидем на село, да се разнообрази детето!

# 707
  • София
Привет Simple Smile
И при нас е навало, но ми изглежда мокър снегът и ще пропуснем излизането.

Днес се гласиме да ходим на кино, дано ни огрее Grinning
Иначе снощи бяхме на рожден ден, много хубаво изкарахме.

# 708
Привет и от нас!!!

И при  нас има много сняг, вече излизахме да се овъргаляме  Crazy.
Сега съм се разчистила, всички килими навън в снега. Малкото слезе да спи при свеки, чакам всеки момент да си дойде  Naughty

# 709
Здравейте, момичета!
Никакво време не ми остава за компа, дори не го включвам вечер. Ако случайно се наканя веднага бива окупиран от някое дете, което иска поредното детско  ooooh! И така, ей го - чак днес успях да се докопам.
При нас няма нищо ново, да чукна на дърво сме здрави, свиква с яслата, аз - с работата. Чувствам се направо изцедена, поне да спеше нощем, ма той - не, понякоге се буди през 2 часа  Tired Почнах да му слагам в млякото вечер каша, белким го засища повече, но засега няма резултат. Към първи клас може и да спре да яде нощем, надявам се  Joy  JoyВчера идва моя приятелка с нейното момченце, 6 месеца по-голямо и... 2 кила по-леко. Ми кво да правя, кИфте си гледам и това е, миналата седмица го мерих - 12,800   Rolling Eyes
Не успях да прочета темата, минах по последните 2 страници по диагонал,  Rolling Eyesоже и да не съм разбрала, ма май СТЕФИ си има бебенце. Ако е така - да й е честито!  Hug

Отивам да лягам, че едвам гледам, вчера заспах в 9 пред ТВ-то, срам...

# 710
Ха здравейте!
Последното ми влизане е от 20 декември май  newsm78 Ми на работа тръгнах и то кое първо... Но ми е добре сред хора, съвсем друго си е. А и на финансите добре се отразява Simple Smile Колко ли от вас са се върнали на работа вече? Simple Smile
И Елицата ми се буди вечер, поне по 2-3 пъти; приплаква само, поне веднъж пие млекце. Нямам против, аз съм изморена и бързо си заспивам пак. Понякога си се изправя в леглото, спейки, и нео говори/бълнува, или сочи нанякъде с пръст и обяснява... Бебешорски му работи. Много е дребничка, нежничка, а как се бие, леле майко... Много е щура, закача се, краде играчки на племеницата ми (април ще стане на 2г и е 2 пъти по-голяма и по-тежка от Елица), дърпа й косата, драска я по очите, дърпа я за блузата, бе какво ли не! В чудо съм се видяла: хем дребно, хем вредно...  Shocked  9 500 кг е, 80 см.
Оставям ви сега, пак ще ви навестявам... Лека!

# 711
  • София
Добро утро мацки!

Ами една по една ще се връщаме...Аз ще се ослушвам до последно... Mr. Green
MammaT Елица приеха ли я в ясла или гледачка...
Mirinda а ти защо си мислиш, че се буди от глад, може от преяждане да не спи спокойно... newsm78
Гледам дават го пак цяла седмица да вали сняг...вчера наваля, ама се стопи и пак кал и гняс....да идва вече топлото, че с тая кал ми омръзна... Crossing Arms

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 07:35 от EmiR

# 712
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от нас,
нямам време за писане,то и няма какво да пиша де.Все една и съща.Сега Алекс учат пътните знаци и цял уикенд рисуваме и го изпитвам на тях.То аз не ги знам,а искам той да ги научи. ooooh!Отделно се учим да четем,все едно имам първокласник. CrazyДнес ще сложим последните ваксини на Андреа ,дето ги отложихме миналата седмица.Надявам се да няма нежелани реакции,както при Алекс. Tired
За работа-аз май ще съм последна.Андреа като стане на 3г ,тогава ще търся.Тук яслите са отвратителни и хич няма да я дам.А не си заслужава да взема жена да я гледа,защото това означава да си давам цялата заплата на нея. Rolling EyesТака,че до  септември 2012г ще се гледаме в къщи. Peace

# 713
Добро утро и от нас!
Ние сега закусваме, няколко дни пак става по-късно.
Тъкмо тези дни си мислех за МаммаТ, някъде засякох Еличка по снимките и се зачудих къде ли е?
Валери не съм го теглила от 1г3м, скоро трябва да ходим, но си е точно колкото трябва. Нито е повече, нито по-малко. Както се помайтапих вече, все един в семейството да е с манекенски мерки Joy.
Бяхме на село вчера, малко да го погледат, докато ние с ММ свършим нещо. Нямаха проблем, но пък не заспа. На връщане в колата направо се трупяса! Но въобще уикенда ми беше глътка въздух.
Бебешондел, как сте? Как върви организацията с децата?

# 714
Добро утро и от нас! Grinning
Дани и той се буди нощем...по-скоро сутрин към 4 #CrazyТака е от доста време.Но не да яде ами като че ли все едно се е наспал и почва да ни скача по главите Grinning
В събота ходихме с бате на кино,много свежа комедия гледахме,отдавна не бях се смяла така.
В четвъртък пък ще ходим да му бият ваксината и така.
Айде хубав ден на всички!

# 715
Хай, банда Simple Smile

Кво да кажа аз - Свили ми е температурен  Confused Събуди се да суче в 2ч и пъшка странно, когато има Т е така. Заранта се изстреляхме до педиатъра- майкоооуу, над 40 души пред кабинета. Та обратно и по обед 2 тур  ooooh! Пак имало грипна вълна, нов тип.

# 716
Добър ден  Simple Smile
Аз се поосвестих, но още не със съвсем във форма. Боряна е пуснала сега една полицейска кола на брат си, в едно със сирени и всички прилежащи озвучителни звуци  Crazy Брат и го беше страх от такива шумящи играчки, а това ако може да е по-силно, по-шумно  ooooh!
Навън е кално и гадно, ще се прави бърза разходка - до кухнята само.
Atrakcia - дано не е сериозно  Hug и бързо да минава. Аман от тези вируси и болести.

# 717
О, Атракцион! И ние сме в кюпа. Зоя от петък я тръшна, поне температурата спря за сега, но кашлицата ме тревожи, гадно буха! От вчера и Лора, вдига сваля, сополи трънаха, ужассссс. Сега  ги обличам и ще ги водя, дано няма много хора пред кабинета Rolling Eyes

# 718
  • София; Дружбето
И Миша май се разболява. Вчера тиках вит. Ц. Няма сополи, нито кашлица, затова е на детска, но кихаше ужасно много. Сутринта всичко е било ок и бате я е завел, ама аз бях против. Дано размине, че нямаме пари за лекарства ooooh!
Иначе с аби се разходихме. Ако не духа е много приятно

# 719
tsveta, arllina, Атракция  Hug, какво става пак с тез деца....Бързо да се оправят  Peace

В петък водих дребния на ваксина - реимунизация Пентаксим...Пфуу...много лошо му понесе, тя ме предупреди докторката ама не очаквах честно....Първо, че окуця с крачето, на което му слагаха ваксината, после почти 24 часа подържа някаква температура около 38.1-38.4. Абе беше си гадничко...имайте го предвид...
Питаха ме Синфлорикс дали искам, по новия имунизационен календар е задължителна, ама за нашите не е....Чудя се, дали да го товаря още с ваксини и изобщо едни такива въпроси...Кои от вас са слагали Синфлорикс

Общи условия

Активация на акаунт