Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 956
  • 576
  •   1
Отговори
# 195
А ако е опаковано като подарък, ще искат ли да разваля опаковката?

# 196
  • София
А ако е опаковано като подарък, ще искат ли да разваля опаковката?

Прочети поста ми на предишната страничка, аз го допълних Wink

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 21:34 от -=Деси=-

# 197
И мен ме познават в нашия клон, досега никога не са ми искали да показвам, не знам от кога са новите изисквания. Аз щях да опаковам в едно магазинче за цветя, където винаги си нося подаръците за хубава опаковка. Но май ще попитам предварително в пощата, за да няма изненади.

# 198
  • София
И мен ме познават в нашия клон, досега никога не са ми искали да показвам, не знам от кога са новите изисквания. Аз щях да опаковам в едно магазинче за цветя, където винаги си нося подаръците за хубава опаковка. Но май ще попитам предварително в пощата, за да няма изненади.

Да, така ще е най-добре и най-сигурно  Hug

# 199
    Аз пък имам молба към моето другарче,в случай,че чете тук,...когато изпраща изненадата да НЕ ПИШЕ името в скобите (За Цветанка) ,а само другото Кр.Т.
    Защото свекърва ми каза,че в пощата се заяждали с нея заради такова име в скоби,когато отишла да ми вземе предишна поръчка.Не че няма да се пребори тя -все пак е свекърва от всякъде  Mr. Green,ама нека е по кроткия начин получаването!  Grinning
    Весел ден на всички!

# 200
Донси, честито! Имаш си много хубав подарък.Но трябва да ви кажа, че ме раздразнихте Mr. Green
не мога повече да чакам - искам да пращам и да получа. Не знам как ще изтрая до края на месеца Thinking Cry и друго - трудно се пази такава тайна Heart Eyes

# 201
  • Балчик
Донси, честито, много хубав подарък, късметлийка си да получиш първа, така че чувствай се задължена докато ние изпратим и получим своите изненади ти да си избоцкала твоята и да я покажеш в готов вид. Mr. Green

Изненадката за моето другарче е вече у посредника и пътува към мен. В края на седмицата ще е при мен и ще я  опаковам и как ще изтрая до края на месеца да я пратя, не знам. Rolling Eyes Отделно ме затресе параноята, че може и да не му хареса подаръка или вече да има такъв. Thinking За съжаление за моето другарче събрах много оскъдно инфо. newsm78

# 202
  • Атлантис, Галактика Пегас
Донси, честит подарък!
И аз съм готова с подаръка, но съм в съмнение дали ще го хареса, че малко инфо изрових.  Thinking Мисля да го пратя около 21.  Peace

# 203
Честито на печелившите и да не забравиш да си пуснеш тото, че с този късмет може и милионерка да се събудиш...
То и мене ме тресе параноята, до сега поне 10 различни комбинации измислям за подарък и все си мисля, че не е ОК и хайде пак на ново. Надявам се, че една сутрин ще се събудя с яснота по въпроса кой вариант да изпратя.  Rolling Eyes Пък може и напълно нов да ми хрумне... newsm78

# 204
  • Варна
 Донси, честито! И аз съм готова с изненадата, днес пристигна при мен, надявам се да се хареса на другарчето ми (виждала съм го ушит и направо ме заплени)!

# 205
Явно всички сме несигурни в избора си  Crazy
Какво да се прави , поне е сигурно, че ще е от сърце  Grinning
... но все още не смея да купя нищо, но все пак имам колебания между три варианта, което не е малко - поне съм избрала варианти  Wink

# 206
  • Балчик
Аз колебания в избора нямах, веднага избрах и поръчах. Но сега започвам да се терзая, ами акоима вече такова? Тъй като част от подаръка ми е принадлежност за шиенето. newsm78 Силно се надявам да я изненадам, наистина.

# 207
Основния подарък за моята жертвичка е вече поръчан. И като повечето от вас и мен ме налегнаха колебания дали ще й хареса, от проучването, което направих, не видях да е шила нещо подобно и ми се щеше да е точно такова, но пък сега се питам "Ами ако не й хареса?". Надявам се изненадата да е приятна и да й достави удоволствие!
Сега ми остава да приготвя някои дребни неща и ще съм готова.

# 208
Eх  newsm78 #Crazy и аз като всички се чудя, кое от 2-3 неща да избера, но смятам, че всяко едно от тях ще й хареса - май вече въпроса е на мен кое ми е по интересно Simple Smile както и да е
За успокоение на всички бих искала да каже, че все пак като се включваме в томболата сме с положителна настройка, до сега не съм видяла някой да се оплаче от подаръка си и все пак, ако някой не харесва нещо може да си сподели - видях, че има хора които доста подробно си казват какво харесват и какво конкретно не!
По въпроса с изпращането, проверих в нашата поща и май ще ми се наложи да си взема всички материали, опаковки ... панделки туйту онути и да опаковам пред очите на служителите в пощата, че иначе можело да изпратя бомба или антракс!  #2gunfire Викам им "Абе хора, гоблен ще пращам на една приятелка споко!" и опаааа оказа се, че някой е ходил да задава същите въпроси като мен и то точно за гоблен! Я бързо да си признае някой има ли от Свищов?! хи хи хи, а аз се забавлявах толкова  Joy като пишехте кой кога ще ходи да си пазарува в магазина в София и си мислех, че в малкия ни град няма с кой да се засека  newsm78

# 209
  • София
Я признавайте кой е от Свищов веднага  Crossing Arms
аз мога да ви дойда на гости на 100 % гаранция  hahaha.За да не се шашкате да поясня,карам магистратура и от 17 до 23 по график съм на изпити там с преспиване.Така,че ако някой има желание можем да пием кафе,е гоблени няма да нося,но поръчки от София мога да ви изпълня  Hug
Сега малко по темата сори за спама,моя подарък е готов,но иаз съм с притеснения дали ще се хареса,но ако не и хареса моля да си каже.Лично аз няма да се обидя,просто следващия път ще съм по добра в избора си   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт