Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 996
  • 576
  •   1
Отговори
# 210
Ами като толкова се притесняваме кой подарък колко ще се хареса, дайте като ги получим, кой каквото не хареса, да го предложи за размяна с нечий друг подарък  Laughing .

# 211
  • София
Аааа, аз моя не си го давам!  Naughty

# 212
И аз няма да си го дам, просто се пошегувах.

# 213
  • Plovdiv
Аз винаги избирам подаръка като за себе си, надявам се да се хареса поне толкова, колкото и аз съм го харесала, а елемента на  съмнение- ами нормално е, хора сме!
Аз съм убедена, че изненадата и тръпката са водещи!!!!!

# 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз винаги избирам подаръка като за себе си, надявам се да се хареса поне толкова, колкото и аз съм го харесала, а елемента на  съмнение- ами нормално е, хора сме!
Аз съм убедена, че изненадата и тръпката са водещи!!!!!

Heart Eyes Hug Heart Eyes точно  Heart Eyes Hug Heart Eyes

и да се пожаля  Confused моя още лети някъде по трасето  Confused

# 215
С мацката от цветарския магазин измислихме как да опаковаме подаръка така, че пощенските служители да го виждат, без да го отварям  Mr. Green Започвам обратно броене на дните до 21-и  Simple Smile

# 216
А моят вече е готов, утре или друга седмица ще лети към моят другарче  Hug

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 22:34 от vishenka

# 217
Ух гледам определили сте си дати 20-21ви.... Вишенка утре или другата седмица....  newsm78

Знам че нямате търпение /и аз така  Wink/, но нали идеята е да е за 8ми март?  newsm78

Моля ви за търпение поне до края на месеца!  Heart Eyes  Hug   bouquet

# 218
Ух гледам определили сте си дати 20-21ви.... Вишенка утре или другата седмица....  newsm78
..
Моля ви за търпение поне до края на месеца!  Heart Eyes  Hug   bouquet

Joy Joy Joy е откъде да го вземем това търпение  Hug
то и аз рия с копитца и само чакам да чуя че някой е пуснал че да се метна и аз  Blush
добре, че не са пристигнали всички части на подаръка  Mr. Green иначе изгоря срока  Mr. Green

# 219
Аз реших да бъде в седмицата от 21-и, защото в края на този месец татко се прибира, ще пътуваме към село и ще съм ангажирана с други неща. А и тези почивни дни около 3 март... мисля, че ако пуснем в самия край на февруари, рискуваме да се получи след осми март.

# 220
Мале, нещо не мога да разбра наистина - казвах че чакам команда - казвах че това изненада, казвам че готова - казват рано.
А и аз особено на края месец ще тръгна на РОДИНА))))))))))))0

# 221
  • София
В магазина казаха, че моят подарък ще пристигне чак в края на месеца (живот и здраве!), дано да е тук до 21-ви, но нещо не ми се вярва. Моята жертвичка май ще чака началото на март  Sad

# 222
Мале, нещо не мога да разбра наистина - казвах че чакам команда - казвах че това изненада, казвам че готова - казват рано.
А и аз особено на края месец ще тръгна на РОДИНА))))))))))))0

споко слънце  Hug
от нетърпение сме луднали всички Crazy
убедена съм, че никой няма да се оплаче ако получи мааалко по-ранко Wink

# 223
Момичета  Hug Който има оправдателни причини ОК! Няма проблем!  Peace

Мисълта ми беше да не последва ефекта на "лавината"  Peace "Вече се праща а аз още не съм!"  Peace

Това имах впредвид!  Sunglasses

-=Деси=- явно седмицата на получаването ще е 7-11.03   bouquet

# 224
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз ще пращам след 21, най вероятно около 25 или 28.  Peace Че после са праздници, а по край Баба Марта, 8 Март, пощите са заети  Wink

Общи условия

Активация на акаунт