Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 24 460
  • 576
  •   1
Отговори
# 360
  • София
kolov4eto, Джемма, страхотни са!   bouquet Със здраве да си ги ушиете!

Джемма, не е по темата ( Embarassed), но направих "Хлебчета с кашкавал и чесън" от "Кухнята на Джема", станаха разкошни, благодаря много  Hug

# 361
Честито момичета!  Hug Нека ви донесат само хубави емоции!   bouquet

Честито на вас, които сте си получили подаръчетата! Всичко ми харесва!
Половината дали получиха вече или тепърва ще валят подаръци?

ИнаТ-че по мои сметки са получили 10 души, а остават още 21!  Hug Ще има и още емоции!  Party

И аз устисках и мисля утре да пращам!   Crazy

# 362
  • Варна
 newsm78 Аз започвам да се притеснявам, че моето другарче не се обажда, от пощата ми казаха, че най-късно в понеделник подаръчето ще е пристигнало, а го изпратих в четвъртък...., като чета повечето за 2 дни са пристигнали. В пощата пише дори, че изпратени преди 15ч.пратки пристигат на следващия ден. Praynig дано всичко е на ред и другарчето да си получи изненадката!

# 363
  • Plovdiv
  bouquetЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

newsm78 Аз започвам да се притеснявам, че моето другарче не се обажда, от пощата ми казаха, че най-късно в понеделник подаръчето ще е пристигнало, а го изпратих в четвъртък...., като чета повечето за 2 дни са пристигнали. В пощата пише дори, че изпратени преди 15ч.пратки пристигат на следващия ден. Praynig дано всичко е на ред и другарчето да си получи изненадката!
И аз така Rolling Eyes    Изпратих го заедно с един колет, който е получен още в петък! newsm78

# 364
Има време, може вече да са пристигнали по пощенските клонове, но да не са изпратили известията. Някои клонове работят по-бавно  Simple Smile

# 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

честита баба Марта, да сте бели, червени, весели и засмени  Heart Eyes

# 366
  • София
Спокойно момичета всички ще си получат подаръците  Hug
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

# 367
  • София
el_sol,  Hug Схемата на "Ева" не е самата прелест, но само такъв вариант имаше, втория съм го виждала ушит, стои много приятно, дано ти хареса  Hug И да знаеш, че сме съседки - аз съм в І част ( Wink по-точно бях, преди да се омъжа и да се преместя, но нашите още са си там) 

Аз също се преместих, сега съм в Банишора, ама там с получаването на пратки е малко по-сложно и затова такива важни си ги получавам на адреса на нашите:) Не е лош квартала. "Ева" вече съм я почнала, че Дименшъна от коледната томбола, много ме измори, много цветове, много нишки... и сега съм го оставила, да задобрея още малко и се връщам към него.

# 368
  • Балчик
Честита Баба Марта и от мен. Снощи започнах Тадж Махал, но малко уших. Ще свърша първо лалетата, че не мога да шия 2 наведнъж.

А днес очаквам включване от моето другарче, пак ме загложди съмнението дали ще и хареса подаръка. Sad

# 369
уууу йеееееееееее
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 dance dance
имам си писмо вкъщи!

Laughing Laughing
Знаех си аз! Имах предчувствие от вчера,  Mr. Green
че точно днес ще ми се случи! Crazy Crazy

Joy

Joy
                                    Joy

Току що ми се обадиха от дома, че са го взели, но незнам все още нито какво е нито от кого е!?

Но ти мило другарче, не се тревожи! Вече го получих!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен на всички! Вас.
  bouquet

# 370
Честита Баба Марта! Здраве и късмет през цялата година! При нас днес е усмихнат, слънчев ден. Честито и на теб ,делфинче. Като го видиш, да се отчетеш пред нас. Аз все още тръпна в очакване. И на мен ми се иска да е днес.

# 371
Е айде познайте дали не изтичах до вкъщи? А?
https://picasaweb.google.com/patelina/Gobleni#5579067652003877122

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

nelito_6704 - Благодаря ти от все сърце! Незнам как успя! Но   261uu Дименшънчето е едно от първите, което ми грабна окото и явно ще е първото, което ще ушия!  Heart Eyes супер супер супер!  #Milti
Имам си и органайзърче  Joy 
а бонбоните .......  newsm76 това са НАЙ-Най-НААААААААААЙ любимите ми бонбони! Да знаеш, че първо тях ще изям, а после докато следвам посланието ти в прекрасната картичка, ще ушия и подаръка ти!
Още веднъж искрено благодаря за изненадата! Всичко е страхотно  newsm51 newsm44 newsm18 bye newsm20 nuts newsm35 ukliam1 lovekiss lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss
(а довечера ще направя по-готини снимки с професионалния фотоапарат!  Wink

# 372
     Аз също бих изтичала до нас, то сърце може ли да трае - както се казва "циганска душа". Много, много се радвам, че успях да те зарадвам и най-вече, че съм избрала подходящ подарък! За мен е голямо удоволствие, когато видя, че съм успяла да изненадам някого приятно. Показвай етапи, когато започнеш да го шиеш. Приятно шиене и весели празници.

# 373
Честита Баба Марта, много любов и усмивки   bouquet   Момичета вместо да се притеснявате , защо не пишете до Здравчето (ако тя няма нищо против разбира се ) и тя да драсне по някой ред на другарчето ви,  за да провери в пощата . Като участвах преди време в играта на друг форум , момичето не беше получило известие , но аз като видях че  не пише в темата и пуснах смс , добре че си беше дала телефона. Оказа се че подаръчето е било там от 1 седмица .

# 374
  • Plovdiv
УРАААААА  Имам подарък  #Crazy dance dazzler1 newsm18 Drunk
Корделия   newsm20 newsm51 smile3525 smile3501
супер  сега тигъра ще има не едно- а две другарчета  Hug
фото  smile3509[url          ][/url]    [url][/url]
Благодаря  и за органайзера, и за мартеничката и за картичката с пожелания  bouquet
Честито на всички получили със здраве да си избродирате гобленчетата!
Моето другарче и днес не се обади и смятам утре да пусна едно ЛС newsm78 да отиде до пощата!

Общи условия

Активация на акаунт