Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 956
  • 576
  •   1
Отговори
# 165
По-добре се уточнете на лични на чие име е пратено подаръчето, защото е напълно възможно този балончест плик да са го приели за писмо. Мисля, че когато е в кутия, тогава го пишат като малък пакет, пък това си е плик.

# 166
  • sf
 Joy  Мистерията е разгадана  Mr. Green шефа каза,че съм аз. Пак първа получавам  Grinning
Язък,че ме гони катаджийската параноя- още днес щях да си го взема ако знаех, пфуууу  Joy

# 167
 Тъй като истината за мен и моята жертвичка вече лъсна в цялата си светлина... Grinning...аз да обясня все пак реда на събитията около това:
(...Всички останали да продължават smile3505 ... Simple Smile )

1.НЕДЕЛЯ - разбрах на кой ще подарявам и започнах статистическото проучване,Благодаря на  Донсита,че бе така ясно обяснила какво-що  Laughing
Оказа се,че преди време съм разглеждала нейните гоблени и даже си бях харесала едни маргаритки и едни семейство кокошчици!А бе случайни неща няма!

2.ПОНЕДЕЛНИК - след като вече бях станала разногледа от 24-часово търсене,поръчах по и-нет.Хората обясниха,че ако е в наличност ще дойде до 10 раб.дни,а ако не е - и след повече.

3.ВТОРНИК - писаха ми ,че идва!?

4.СРЯДА - Дойде!!!  Shocked

5.ЧЕТВЪРТЪК КЪСНО ВЕЧЕРТА -  го изпратихме препоръчано до България и предполагах,че заради събота и неделя ще се забави,после в БЖ ще го замотаят няколко дни,докато стигне до квартала на Донсита,та към средата на Февруали да пристегне успешно!

6.СЪБОТА - Донси получила известие да си го вземе!!!  Shocked

7. ПОНЕДЕЛНИК - ...всички стискайте палци да остане доволна!  Hug

Аз си знам,че се вълнувах,...ама и явно и цялата Вселена се е впрегнала да ми помага с всякакви средства и методи!  Laughing
Все пак за напред ще знам, да не бързам толкова.

Весел ден на всички! Сега си давам почивка!  Party

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 11:13 от Бяло Цвете

# 168
  • Балчик
Ееее, Донси, честитя ти изненадка. Hug Да се похвалиш със снимков материал, да изплакнем око и ние. Laughing

# 169
  • София
Донсита, честито! Пускай снимки!  Hug

# 170
Joy  Мистерията е разгадана  Mr. Green шефа каза,че съм аз.
Честитооо  Simple Smile
Нали когато го изпратя мога и да приложа и писмо с описани е коя съм и защо, и по какъв повод  Laughing , налиии ... искам разрешение  Party

# 171
Може, може, и аз писах писмо, даже е в тон с цвета на подаръка  Simple Smile .

# 172
  • София
Айде Донсита,чакаме снимков материал,аз още се моткам с подаръка де  Embarassed много се обърках,та още обикалям по магазините,ма вече поне имам идеи.
Може хабиб,аз и снимка искам  Whistling
Не параноя ме гони ами не знам какво.

# 173
  • sf
Е какъв снимков материал чакате,като още не съм го взела от пощата  Joy

# 174
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Е какъв снимков материал чакате,като още не съм го взела от пощата  Joy

сигурна ли си, че няма някаква грешка?

Цитат
5.ЧЕТВЪРТЪК КЪСНО ВЕЧЕРТА -  го изпратихме препоръчано до България и предполагах,че заради събота и неделя ще се забави,после в БЖ ще го замотаят няколко дни,докато стигне до квартала на Донсита,та към средата на Февруали да пристегне успешно!

6.СЪБОТА - Донси получила известие да си го вземе!!!  

7. ПОНЕДЕЛНИК - ...всички стискайте палци да остане доволна!

ooooh! ако четвъртъка и съботата са в една седмица е пристигнало невероятно бързо. още повече от чужбина  ooooh!

е сега вече няма да спя докато не видя и аз  Hug
а Донси как ше чака до понеделника направо не знам  Blush

# 175
  • sf
 Joy аааа значи все пак може да е от КАт. няма да ходя до пощата, докато не дойде друго известие.  Joy

# 176
  • София
Joy аааа значи все пак може да е от КАт. няма да ходя до пощата, докато не дойде друго известие.  Joy

Аааа, нееее, никакви такива!  Naughty Ние тук тръпнем в очакване да видим подаръка!

Моят подарък от коледната томбола, който също дойде от чужбина, пристигна за отрицателно време, хем беше натоварено по празниците, така че е напълно възможно.

# 177
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Донсииииии, вкара ме в размисъл. какво се почна бре чудо, че като го натисна ми излиза началото на бг-мамата и оставам в двойно неведение   Crazy
едното се разбра кое е Whistling

# 178
  • sf
Донсииииии, вкара ме в размисъл. какво се почна бре чудо, че като го натисна ми излиза началото на бг-мамата и оставам в двойно неведение   Crazy
едното се разбра кое е Whistling
диета, бреее  Joy

# 179
  • sf
 Confused ами не беше подаръка. Беше си пак "изненада",но толкова неприятна,че не е истина .
Както и да е, поне съм очакване за това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт