Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 967
  • 576
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм почти готова с подаръка. WinkЧакам само команда за изпращане Wink

# 151
  • София
Леле ама вие сте били фурии бре,аз същшо съм в чуднка още за подаръка.Лекинко и аз се страхувам дали ще е най подходящо,но ще видим накрая.

# 152
Аз се радвам, че вече го купих, защото колкото повече разглеждах и търсех, толкова повече се обърквах. Няколко пъти си променях решението, накрая се обадих в магазина, попитах за най-предпочитаното, нямаха го, с поръчка става най-малко за три седмици. Предложиха ми някои подобни, които имат налични и от тях избрах.

# 153
  • София
Аз нещо съвсем се оплетох  Sad Вчера отидох до "Аксиома", гоблените на "Вервако" все още са само с поръчка, така че си поръчах един, който искам отдавна, би трябвало да дойде в края на месеца. Лошото е, че за жертвичката харесах също на "Вервако", поръчах го и него, ако не дойде - ще сменям стратегията в движение  Wink Така че моят подарък ще е изненада и за самата мен  Laughing

# 154
  • sf
А плащането кога се прави? като дойде поръчката ли?
Толкова се навих на възглавница,че само за това мисля  Joy

# 155
  • София
Оставих капаро - 50% от цената, като ги докарат ще платя остатъка. Иначе ако ги поръчваш по интернет, идват с наложен платеж - плащаш директно на куриера, но това е за наличните гоблени, не знам как действат, когато правиш предварителна поръчка по интернет. Но можеш да им пишеш, много са мили и отговарят веднага  Hug

# 156
...Чакам само команда за изпращане Wink

Каква команда, бе хора!?  smile3556
Изненадата от мен вече лети към моята жертвичка!  smile3535
Малиииии,да не сгафих нещо!?  oops

п.п. Ох, дано поне да й хареса,че ще се побъркам вече!   Crazy

Аз си поръчах от същото,защото и на мен ми се прииска да го ушия.   Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 15:19 от Бяло Цвете

# 157
  • Балчик
Ами нали в края на месеца трябва да пратим, целта е изненадата да дойде до 8 март. Но предполагам която и да е жертвата ти няма да върне подранилата изненада. Laughing

# 158
Ами нали в края на месеца трябва да пратим, целта е изненадата да дойде до 8 март. Но предполагам която и да е жертвата ти няма да върне подранилата изненада. Laughing

Е, изненада със сигурност ще има, ама ще е май за Св. Валентин!  hahaha

# 159
  • София
Важното е да е изненада! А ако жертвата ти от известно време не е влизала в темичката, ще бъде мнооого изненадана! Определено  Wink

# 160
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy няма лошо Crazy

така за празниак ще е рамкиран и закачен Simple Smile Simple Smile Simple Smile 

# 161
ехаааа, голям кеф. ако съм аз, даже ще си я взема лично  Mr. Green

# 162
  • sf
Аз получих известие от пощата, ама няма да отида, защото пише,че е писмо, а очаквам неприятни изненади от КАТ  Mr. Green тъй че ако съм,кажи, инак ще има да чакааааааааам подарък  Joy

# 163
 newsm47, Ъъъъъъ , всъщност моята пратка е голям бабълс пощенски плик...newsm43

# 164
  • sf
 Joy значи все пак е от КАТ. Таях надежда,че са ме забравили. ХИч няма и да ходя да го взимам.   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт