Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 23 453
  • 576
  •   1
Отговори
# 135
Така е, и аз ще се зарадвам на това, което ще ми изпратят. Проблемът е, че сега като се мъча да избирам, всичко ми се струва не достатъчно добро за моето другарче. Ясно е, че ще е нещо, което си няма, но искам да е оригинално, изненадващо и уникално. Пък то сега едва ли има нещо, което да не е срещано някъде из нета.

# 136
Мдааа, определено ще се зарадвам и аз на избора на другарчето ми! Сигурна съм, че ще бъде избрано с много трепет, вълнение и желание, така че... Днес успях да направя едно албумче с това, което бих искала да мога да ушия във времето, разбира се не можах да сложа всичко и си мислех, че нещата не са толкова много. Да, ама не! Сега като погледнах съм го напълнила със 75  #Crazy снимки! Ужас! Надявам се, че това няма да обърка другарчето ми вместо да го улесни, ако е решило да е гоблен, а ако се е объркало ще му кажа - действай мило другарче каквото ти подскаже сърцето без да се притесняваш!

# 137
  • София
antoniabg  направо ме замая,ама пък и аз си харесах доста да си призная  hahaha ама да си питам,жено ти това кога ще го ушиеш а  newsm78

# 138
а ако се е объркало ще му кажа - действай мило другарче каквото ти подскаже сърцето без да се притесняваш!

Това ми хареса , подкрепям с две ръце ... то било много трудо да избираш подарък  Crazy

И вече нямам Т  ooooh! , ама и подаръка не съм избрала , а минах през магазина , казах да не е такъв и такъв и жената ме казва - ми то нищо не остана  Joy

# 139
ей ще ме уморите. аз още не съм ходила в аксиома, ма този път може и да стигна дотам. може да имам късмета някой да ме отвлече на кафе  Whistling

Никви грижи, само петък и събота няма да сколасам, че ще имаме визита на високо равнище - свекър и свекърва.  Rolling Eyes

# 140

Никви грижи, само петък и събота няма да сколасам, че ще имаме визита на високо равнище - свекър и свекърва.  Rolling Eyes

Joy Joy Joy

# 141
... hahaha ама да си питам,жено ти това кога ще го ушиеш а  newsm78

В момента съм в процес на издирване на един времевърт, питах и чичко Гугъл, но той мълчи по въпроса откъде мога да си го поръчам! Но аз не се отказвам!  Mr. Green
Сега сериозно - надали ще успея, но все някои се надявам да мога да ушия. Да не говорим, че разни дребоси, покривчици и други такива не съм слагала. Сега се сещам и за един на HAED и един на Golden Kite, които също не съм сложила във въпросното албумче, а са ми много на сърце да ги направя и тях!

# 142
  • София
Мани не слагай повече,че моя каза че ще ме бие,вчера рових да си намеря 4 гоблена от твойте и моя мъж каза,че ще ме изхвърли навън  hahaha.Понеже сме в ремонт,не мога да се ориентирам къде са ми моделите и конците  Embarassed а после как ще ги оправя идея си нямам(имам около 30 комплекта май  ooooh!). вярно съм си за бой.

# 143
  • София
antoniabg, страхотни неща си наслагала! Има няколко, които искам и аз  Mr. Green

Аз обаче гледам да не си ги събирам в някаква папка, защото като ги погледам известно време, някак си им свиквам и вече не изпитвам огромно желание да ги ушия  newsm78

# 144
Моята мисия е изпълнена  Simple Smile Не срещнах никой в магазина и добре, че предварително си бях набелязала какво ще купувам, че едното "нещо" не го бях планирала и уж само попитах за него, пък се изкуших и го купих. Знам, че много ще зарадва моето другарче  Hug . Има голям избор от много красиви неща. Освен гоблените, които внасят "Аксиома", имаше и комплекти на "Милена стил", голям избор от картички и разни други интересни неща. Видях ушити слънчогледи и корабчето на Риолис - впечатляващо изглеждат. Мисля, че ще пробвам и аз нещо с кръстчета макар, че съм почти сигурна, че ще ме затруднят и ще правя грешки, докато свикна.

# 145
  Благодаря , Деси  Hug

# 146
  • край Дунав
Го-то-ва съмммм!  Peace  Сега имам време да рамкирам! вложих обич и нощен труд!  Grinning  Говорих му като на котенце-нежно и приятно.....поезия! Не казвам какво е обаче! Значи-пу съм първа! Mr. Green

# 147
Аз отдавна готова))) Само седя и чака команда - Старт (пращай)

# 148
абе ако много ви сърби да ви дам моя адреса ми ги пратите, пък после ще направите нов подарък за истинското другарче  hahaha

# 149
"Да легко" - казвам ти по-руски, поне знам, че моят подарък и на теб ще много и много харесва.
Надявам се и истински моят другарче ще зарадва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт