Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 23 459
  • 576
  •   1
Отговори
# 120
Май повечето от нас ще ходим в един и същи магазин Wink Laughing.Аз утре ще ходя Wink

# 121
  • Plovdiv
Ами да се включа и аз!
Здравче,  Hug  bouquet благодаря за жертвичката!
За себе си да кажа,че шия само с ДМЦ конци, няма значение какъв бод!
А на жертвичката ще и готвя капана в движение, като отида в магазина, там на място ще реша какво да купя!
Успешен ден!  bouquet

# 122
Разговор между мен и мъжо - Кога ще ходим за гоблена? Той - Когато кажеш. Аз - Ми добре тогава петък или събота. Той - Ми добре. Разбрали сме се значи!  PeaceСлед 5 минути мълчание и взиране в компютъра от моя страна аз заявявам аааааа не може тогава. А мъжо  #Crazy. Съфорумки ще ходят тогава и да не се засечем..... След известно време мълчание от негова страна казва - абе ти верно съвсем изтреще...нали не сте се виждали и не се познавате  ooooh!. ААА не, викам аз ще се познаем по нетърпеливите погледи и колебанието по време на покупка...... абе ще се познаем ти сега не ми говори...
Е тука вече мъжо се удари по челото и излезе от стаята...
Ми кво да ви кажа и нощеска сънувах гоблени, изненади, доволни съфорумки и ей такива неща.

# 123
 Laughing Laughing големи сте скици! звучите ми малко като:
- Ей, Стефи аз ходя на шофьорски курс! newsm01
- О, чудесно Ани,  #Crazy и кога по-точно, че да знам да не се разхождам по улиците тогава?

Аз пък живея в малко градче и тук няма особен избор, все още обмислям дали да поръчам от интернет или да ида до някой близък голям град  newsm78
Но изненада ще има при всички положения, смятам че моята жертвичка си я заслужава, въпреки че като гледам колко стаж има ....  #Crazy #Crazy

Все пак има цял месец, момичета имате време да си направите график  atwork, кой кога да отиде.
А дотогава   smile3524  спокойни сънища момичета  Wink  Heart Eyes

# 124
 моята жертвичка , още не е изказала предпочитание ... ще падне голямо налучкване  Thinking

# 125
ей ще ме уморите. аз още не съм ходила в аксиома, ма този път може и да стигна дотам. може да имам късмета някой да ме отвлече на кафе  Whistling

# 126
 rotfImbo Благодаря, че ме развеселихте в тази мрачна утрин!
Точно заради тези невероятно приятни емоции реших да участвам отново в томбола, въпреки че в момента ми е доста натоварено и доста се чудих дали тази да не я пропусна!

# 127
  • София
kolov4eto   hahaha умори ме честноо,и аз нещо подобно,голяма емоция ще пада. .
Джо Бързия веднага ще те позная не се притеснявай,кафето ще е от мен  Hug
Момичета,смятам че всяка една ще се зарадва на каквото и да е,щом е купено от сърце и е за подарък.И аз малко съм се стреснала с моята жертвичка,но се надявам това което съм харесала да и хареса и на нея.
Аз също ще се зарадвам на каквото ида е,само щампа не искам,че това хич не ми харесва.
Вече нямам търпение да дойде другата седмица,моя гоблен е с поръчка да ми го комплектоват,понеже го няма тук,а не знам как се поръчва по интернет  Embarassed.

# 128
Ех, скъпички, завиждам ви за тази голяма треска. мен толкова ме разтърси, че аз още преди да знам коя е моята жертва, вече бях решила какво ще й подаря и го поръчах. Мога да кажа само, че ще бъде приятно изненадана/според мен/.След като вече знам на кого ще подарявам, сигурна съм, че ще остане доволна. Но сега Thinking, как ще дочакам дните до изпращането, защото тъкмо ми го доставиха. Той е също в моите планове и му се точа. Има ли и други бързаци като мен?  bouquet

# 129
  • Балчик
Eй, голяма забава е с вас, радвам се, че открих темата и успях да се запиша , искам пак да участва и в други томболи. И мен ме тресе треската. Снощи надух главата на моя мъж какво съм избрала, какво ще направя и т. н А той само каза- вие не сте в ред в тая бг мамма. Joy Не може ли просто да си купи кой каквото харесва и да не се занимавате с глупости. Ами не рабира човека, какво да го правя. Ама аз му дадох подходящо сравнение с неговото хоби и ми влезе в положението. hahaha

nelito_6704, не си само ти. И моето другарче нищо не пише за сега, прочетох и публикациите, видях, че в предишни томболи е нямала претенции и набързо избрах по мой вкус, дано и хареса. Защото в моя град няма нищо и поръчах от чужбина и то с посредник, та нямам време за чакане, трябва да дойде навреме. 

# 130
  • София
Моята жертвичка доста ме озадачи, вкусовете ни се разминават тотално, затова вече втори ден нищо не мога да й харесам  Sad Явно и аз ще действам на място  Mr. Green

# 131
  А този прословут магазин , дали няма нет вариант , че малко ми идва далеч , път в нашия град всичко е едно и също  Simple Smile

# 132
  • София
 А този прословут магазин , дали няма нет вариант , че малко ми идва далеч , път в нашия град всичко е едно и също  Simple Smile

Има, разбира се. "Аксиома" http://www.axioma.3clab.com/cenova_lista.html, избираш производител и натискаш горе "Ценова листа"

И след това избираш производител, въвеждаш номера и гледаш картинките тук http://www.stitch.su/search.php
Само на "Вервако" слагаш/махаш интервал, иначе не го разпознава търсачката  Hug

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 15:51 от -=Деси=-

# 133
  • sf
Лелеле сега отворих сайта на Вервако- що ли ми трябвашеееееее? Толкова неща си харесах  Rolling Eyes

# 134
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Момичета,смятам че всяка една ще се зарадва на каквото и да е,щом е купено от сърце и е за подарък....

202uu

Общи условия

Активация на акаунт