Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 24 460
  • 576
  •   1
Отговори
# 105
  • Балчик
И моят подарък е от чужбина,моето другарче не е писало нищо конкретно, нооо, поръчах вече. Дано остане приятно изненадано.

# 106
 hahaha

Нали всички уж искат изненади, пък после "това шия, онова не шия".
Аз от тук ще го купя. Пазарувала съм само от два чуждестранни сайта основно за децата, но никога от и-бей или амазон, изглежда ми прекалено сложно. Вие всъщност от там ли купувате гоблени?
Но от толкова четене на публикации, за да си проуча другарчето, изостана ми гоблена. Много висене на компютъра, много. Но поне се и преброихме. Вие ще ползвате ли електронното преброяване? Направи ми впечатление, че няма никакъв въпрос за броя книги в домакинството. А помните ли едно време, че имаше и такъв въпрос, с майка ми много усърдно брояхме, че то имаше библиотека във всяка стая. И сега си имаме, де, но никой не иска да знае за това  Simple Smile За сметка на това питат за компютри, кабелни телевизии, хладилници и миялни машини. И въпрос "Грамотен ли сте"...

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 18:36 от ИнаТ

# 107
  • sf
Аз купувам от БГ. Този път мисля да е от Аксиома.
Няма лошо в "това шия,това не шия". Защото така се избягва негативната изненада. Аз лично не бих се зарадвала на икона напр. и за това съм написала,че не искам.
И съм доволна,че другарчето ми си казва какво го влече  Mr. Green

# 108
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз си купувам от магазини в София  Peace
Моето другарче мълчи, ще чакам още. Макар че направих проучване.  Mr. Green
Другата седмица ще обиколя магазини.  Peace

# 109
  • Балчик
hahaha

Нали всички уж искат изненади, пък после "това шия, онова не шия".
Аз от тук ще го купя. Пазарувала съм само от два чуждестранни сайта основно за децата, но никога от и-бей или амазон, изглежда ми прекалено сложно. Вие всъщност от там ли купувате гоблени?

Правилно, въпреки, че писах какво харесвам и какво не толкова, мисля, че каквото и да получа с кеф ще го ушия (ако е гоблен де) и даже ще зарежа сегашния , за да ушия новия по- бързо. Laughing Искам наистина да е изненада.

Аз комплектовка не съм купувала скоро, но конци, панама пазаря от Ибей.

# 110
Този път мисля да е от Аксиома.

Гледай да не е в четвъртък на "Янко Сакъзов"  Mr. Green

# 111
  • sf
Този път мисля да е от Аксиома.

Гледай да не е в четвъртък на "Янко Сакъзов"  Mr. Green
Като заплаха ми звучи  hahaha
няма да е тия дни, ще чакам малко да се стопли,че ме мързи да излизам в тоя студ  Joy

# 112
Е не, със сигурност не е заплаха, но да не си провалим изненадите случайно. Ние ще ходим на зъболекар тогава, а кабинетът е на две крачки от магазина, затова. Колко пъти съм минавала покрай този магазин, никога не съм забелязала, че се предлагат и гоблени. Виждат се само шевни машини и апликации за дрехи.

# 113
  • София
Аз ще ходя там в петък следобяд  Mr. Green

# 114
Все си мисля че някой с някой ще се засече!  Joy

И аз мисля да ходя до там!  Wink

# 115

Laughing Най-добре май да се направи едно графиче и да се сложи на първа страничка, за да няма нежелани засечки!  Mr. Green

# 116
  • Атлантис, Галактика Пегас

И аз мисля да ходя до там!  Wink
И аз ама другата седмица.  Joy

# 117
Тази нощ, в треска , с температура 38 пак за вас си мислех  Laughing
В просъница се обръщах с въпроса - какво е подходящо  Joy
Ама толкова пъти се препотих , незнам дали заради Т , или заради избора , че вече съм съвсем добре  Praynig

# 118
  • София
Момичета аз мисля също да обикалям магазините моля ви след 10 до 12 да няма никой ходещ там  Joy иначе,ще ви влача на кафе  Peace
Аз също банелязах някой нещица,само исках да питам непременно ли да е мартенско  newsm78 или нещо в тоя стил,понеже другарчето ми ... абе решила съм нещо си и не е мартенско.

Хабиб ти ме уби направо,вярно голяма треска те тресе,а се опрявай по бързичко.

# 119
Тази нощ, в треска , с температура 38 пак за вас си мислех  Laughing
В просъница се обръщах с въпроса - какво е подходящо  Joy
Ама толкова пъти се препотих , незнам дали заради Т , или заради избора , че вече съм съвсем добре  Praynig

Искрено ме разсмя!  Joy Joy Joy

Иначе сериозно: Дано оздравееш скоро!!!  Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт