Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 24 460
  • 576
  •   1
Отговори
# 90
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз имам жертвичка!
Моите предпочитания: да е без религиозни. Мечтая за пеперуди, или фар още нямам нито едното нито другото Wink  Peace

# 91
Вече имам другарче.... Сега почвам да разучавам, дано да уцеля, но гарантирам че ще е от душичка и сърце и с голямо желание!!!
Сега по - трудната част. Харесват ми естествените гоблени в нежни цветове, не зависимо дали са кръстчета или гобленов бод.
Не си падам по щампите и старите Вилерови гоблени - струват ми се мрачни и тъжни.

До сега съм ушила - 2 пейзажа, Маргаритките и Теменужките май баш на Вилер бяха  newsm78, Дева Мария - икона, Иисус с венец от рози и в момента се боря с Майчино щастие.
Всичко което дойде ще му се радвам до полуда, нали е изненада...
Много обичам изненадите  Blush

# 92
  • край Дунав
 Peace Имам си чудна жертва! Благодаря ти, Здравче! Ще се постарая да я изненадам!
Относно повдигнатата тема за предпочитанията-някак си ми е неудобно да кажа какви са ми те, предвид, че се радвам на всичко, пратено от съфорумка. Иначе тайния шифър е, че шия по мерак и на момента..каквото сърце пожелае, така, че няма проблеми -правя от картичка до чаршаф за едно и също време  Mr. Green

# 93
И аз си получих жетрвичката   Simple Smile За себе си да кажа че досега съм бродирала само кръстат бод, нямам предпочитания относно темата  Grinning  Ще се радвам на всичко

# 94
  • Варна
И аз имам жертвичка! Здравче, благодаря!
За себе си да кажа, и аз харесвам по-модернистични гоблени, като цяло нямам много ушити, бих искала да ушия някой пеизаж или може и икона , но да е на Богородица (Казанската, която ши Дуданка напр. ме очарова),тъй като съм родена на този ден и с удоволствие бих си я окачила на стената,но каквото и да е би ме зарадвало.

# 95
И аз обичам всичко!  Hug Икони, животни, цветя, пейзажи..... Модерни и Вилерови....  Laughing

И аз като Скорпи кога какво ми е кеф!  Mr. Green

Ето ми ги и ушитите!  Hug http://zdrmail.snimka.bg/tapestries/moeto-hobi.62961

# 96
ей като каза Вилерови
 моля те, мило другарче, не ме мъчи с вилеров модел  Praynig

# 97
Здравейте, всички!
     За първи път участвам в томбола със съфорумци и се вълнувам страшно много!
     За мен - най-мното обичам да шия цветя,животни и пейзажи,кръстат и гобленов бод.
     Не харесвам анимирани герои,голи тела и портрети или щампи.
     Бих ушила с удоволствие магнолии,маргаритки, макове,сърнички,тигри,делфини, коне, пеперуди, слончета, птици и други чудеса на природата, или пък някоя горска къщичка сред цветя.   Grinning
     Имам ушити следните гоблени: Бели Лилиуми на Солария,Стария мост на Вилер, Сезон Пролет, Коне на водопой, щампа - ябълки, круши и сини сливи, Трявна, както и една икона на Св. Богородица. Не мога да си кача снимките, извинете ме.  Blush
     Имам купени и приготвени за шиене Ориенталски орхидеи на Дименшънс; Божури,Рози и Камелии на Солария; Слънчогледи на Ван Гог: както и едни диви препускащи кончета..

Благодаря предварително на другарчето ми за изненадата!  Hug
Успех на всички!  Peace
Аз отивам да проучвам моето късметче!  Party

П.П. Ох,розтуптя ми се сърцето!

# 98
Уау, добре че днес нямах сутринта компютър, а после бях заета да чистя новата ни къщичка, иначе щях да проверявам пощата през 5 минути! А сега като се прибрах и цък - жертвичка!  Laughing

Да си кажа и аз - бях се наплашила от кръстчета и не шиех, но започнах този и съм очарована от резултата, така че този път предпочитания към вида на бода нямам никакви. Малко нещо не догаждам гърба както съм свикнала на гобленовия бод, но пък се старая да не е и съвсем тип "китеник"!  Mr. Green Тази вечер надали ще ми остане време, а и сили нямам, но утре ще направя едно албумче в Snimka - та озаглавено "Какво искам да ушия" за ориентир на другарчето ми какво ми харесва /то пък нали много останаха дето да не харесвам/  Embarassed Смятам, че така ще е по-лесно.
Единственото, което вече със сигурност знам, че не искам да шия е щампа.
Ако пък другарчето реши нещо друго, свързано с хобито да ми прати пак ще ми е драго и радостно на душичката!

Сега отивам вече да  smile3524 Ако нещо се сетя, че съм пропуснала ще допълня утре!
Лека нооооощ!

# 99
  • София
Здравейте, и аз си имам жертвичка. Здравче, много ти благодаря  bouquet
Аз не съм претенциозна и за да помогна на моето другарче - не обичам, а и не мога да шия щампи, и религиозните не са за мен.Ще се зарадвам на каквото и да е, защото знам че е избрано със сърце -
ушити гоблени http://eminav.snimka.bg/tapestries/ushiti.545826.all.1
и малка част от едни гооооооооолеми мечти http://eminav.snimka.bg/tapestries/mechtani.545927.all
Общо взето харесвам всичко и цветя(макове, кали, рози, слънчогледи), животни(лъв,тигър,слон,пеперуда, колибри), пейзажи-всякакви.

# 100
 Hug Здравче, благодаря ти - и аз си имам жертвичка. smile3508
За себе си да споделя - ще ушия всичко, нямам предпочитания.
Знам, че ще е изненада от сродна душа - това е достатъчно.
 smile3525/ако може да не е 1:4/ smile3525

# 101
 Как сте детективи? Всеки препрочита написаното от неговото другарче и крои планове... Така така, че иначе защо такова затишие...  Laughing Laughing Laughing

# 102
О, колко пъти ги препрочетох, а колко ми е неразгадаемо другарчето... Намислих си десетина варианта, чудих се, чудих и накрая реших. Защото ако продължавам да се чудя, не знам колко пъти ще си променям решението и накрая ще съжалявам. В четвъртък го вземам и опаковам - да си чака края на месеца, докато не съм премислила  Mr. Green

# 103
И моя подарък ще е чужбински, дано само дойде навреме!!! Praynig Praynig Praynig

# 104
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Как сте детективи? Всеки препрочита написаното от неговото другарче и крои планове... Така така, че иначе защо такова затишие...  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy почти  Mr. Green както казваше бабче "късно е либе за китка"  Laughing

моят подарък е купен преди томболата за да има време да долети  Blush и май не влиза в групата "не искам да шия такова" на другарчето   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт