Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 906
  • 576
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик
Честит празник, момичета! Много хубави гобленчета ви желая. И скорошна нова томбола. Simple Smile

# 451
и моето подаръче е на път. утре трябва да пристигне. дано донесе много радост  Hug

# 452
  • sf
Аз пуснах на 1ви. Дано скоро го получи ,че ми е напрегнато все да го мисля

# 453
  • София
аз започвам сериозно да се притеснявам, пратих на 1-ви март, а досега и по корем да се влачех пак щях да съм го дала много преди празника newsm78 #2gunfire

# 454
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МОМИЧЕТА!    bouquet (със закъснение)
Пожелавам ви здраве и красота във всички сфери на живота!

Честито и на всички за подаръците!
Иначе и аз взех да ги пращам мойте хора до пощенската кутия редовно да проверяват!  Mr. Green

# 455
  • край Дунав
Nelito,  Hug  за мен е удоволствие да видя радостния емотикон! Момичета, на патерица:Честит празник! Хулен, отричан, но винаги много очакван е пустия му осми март!  Grinning Бъдете винаги с този приповдигнат дух!   bouquet

# 456
Благодаря получих си подаръчето , само дамата от  която е да си признае , че не си е написала ника .  Много благодаря ! Снимки по късно ....

# 457
  • Варна
И аз да се отчета,  bouquet благодаря lili2024, за съжаление нямам фото в момента за да снимам, подаръчето е една щампа на Милена стил.

# 458
  • Плевен
Момичета ,вече няколко от вас пишете постове и благодарите на другарчето което се е постарало да ви зарадва ,обещавате че ще качите снимки и после затишие CryТака и другарчето се радва заедно с вас че ви е създало малко радост ! HugДа не би да не ви харесват подаръците  newsm78, я се стегнете и снимчици покажете ,да им се порадваме и ние  Peace!Нали за това е темичката Hug!

# 459
Момичета ,вече няколко от вас пишете постове и благодарите на другарчето което се е постарало да ви зарадва ,обещавате че ще качите снимки и после затишие CryТака и другарчето се радва заедно с вас че ви е създало малко радост ! HugДа не би да не ви харесват подаръците  newsm78, я се стегнете и снимчици покажете ,да им се порадваме и ние  Peace!Нали за това е темичката Hug!

Pepen, точно това си мислех преди малко,...и се чудех аз ли нещо съм пропуснала!   Rolling Eyes

# 460
Ето обещаните от мен снимки   http://www.facebook.com/album.php?fbid=1365000064734&id=1823 … 625&aid=45191 - първите две снимки.   А  който иска да станем приятели  и в фейса да заповяда Simple Smile  И забележете страхотната опаковка на подаръчето ми   bouquet

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 18:59 от kiraa

# 461
  • Варна
Знам, че не е приятно, но наистина фотото ми няма батерия, при първа възможност ще снимам.

# 462
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ето обещаните от мен снимки   http://www.facebook.com/album.php?fbid=1365000064734&id=1823 … 625&aid=45191 - първите две снимки.   А  който иска да станем приятели  и в фейса да заповяда Simple Smile  И забележете страхотната опаковка на подаръчето ми   bouquet

нищо не мога да видя, но ме подсети  ooooh!
заради приказките за проверки по пощите, разопаковане, преопаковане и т.н. моя подарък замина само вързан с една лентичка  Blush
приятелчето да не се сърди за скромната опаковка  Hug

# 463
Аз много си харесвам подаръка само, че никой не ми казва как се шие този обтегнат бод  Mr. Green Никой ли не го е шил? Сигурно като го започна, ще ми се изясни, но засега съм на индийската девойка, че много го бях изоставила. Поне малко да напредна, пък може да започна и подаръчето и да сменям според настроението  Simple Smile

# 464

Благодаря получих си подаръчето , само дамата от  която е да си признае , че не си е написала ника .  Много благодаря ! Снимки по късно ....
опааа , ами аз написах отдолу на пожеланието Шуши ... амаа , не е станало ясно. Надявам се да ти харесва подаръчето  Hug Heart Eyes
  А относно снимките , прави сте , просто ангажименти , леко боледуване и така се получава , като съм отнесена , моето подаръче е една Страхотна Гейша много красива , картичка, бонбонки и едно нежно талисманче , което ми е другарче в несесера. За гобленчето се тревожа дали ще мога да изпълня правилно , Гуди много благодаря просто е страхотна , а за опаковките не се притеснявай , важното е съдържанието да е подготвено с желание и всички да са щастливи. Аз тайно се надявах да си ти моето другарче , защото знам че можете да поръчвате неща , които тук не се намират  Blush Обещавам в почивните дни да отворя за да разуча гобленчето и подробно да снимам  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт