Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 926
  • 576
  •   1
Отговори
# 465
Аз много си харесвам подаръка 

newsm53

# 466
  • София
Аааа и аз си харесвам моя си подарък и на никой няма да го дам  Crossing Arms даже ак оможе следващия път да си имам две розички,че да ми остане за спомен  hahaha ламята не ми я дава,каза че си е нейна  Sad.Ама съм търпеливо добиче и ще си ми я даде като и омръзне  Mr. Green

# 467
  • Балчик
Хе-хе, аз моето подаръче планирам да го започна (аз всъщност го започнах с няколко бода, де) в началото на април. Имам си график- от лалетата ми остава схема и половина. Та до тази неделя трябва да съм свършила половината и до края на месеца цялата схема. На 31 март излизам в отпуска и мятам подаръчето. Crazy

# 468
Много съжелявам, че не мога веднага да снимам. Снимки ще има в петък, че фотоапарата ми го взеха временно.Синът ми учи в Русе и се връща тогава. А както казах, аз много си харесвам подаръка.

# 469
А кой още остана да получава? Всички ли са изпратили вече?

# 470
А кой още остана да получава? Всички ли са изпратили вече?

Точно това гледах сега!  Wink Останали са 5 човека: Skorpion, Mishleto85, Kordelia, Хабиб и Бяло цвете.......  newsm78

# 471
Завиждам им за вълнението покрай очакването  Simple Smile и им пожелавам скоро да си получат подаръците!

# 472
ми моето другарче трябва днес да получи  Praynig

# 473
Ето обещаните от мен снимки   http://www.facebook.com/album.php?fbid=1365000064734&id=1823 … 625&aid=45191 - първите две снимки.   А  който иска да станем приятели  и в фейса да заповяда Simple Smile  И забележете страхотната опаковка на подаръчето ми   bouquet

нищо не мога да видя, но ме подсети  ooooh!
заради приказките за проверки по пощите, разопаковане, преопаковане и т.н. моя подарък замина само вързан с една лентичка  Blush
приятелчето да не се сърди за скромната опаковка  Hug
  НЕ бях си оправила настройките на профила - имаше ограничения . Сега би трябвало да се вижда!

# 474
  • Варна
Ето и обещаните снимки, макар и с телефон, за което се извинявам

# 475
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз много си харесвам подаръка само, че никой не ми казва как се шие този обтегнат бод  Mr. Green Никой ли не го е шил? ...

а можеш ли да го напишеш както е в оригинала?  Blush че с тези преводни термини нещата съвсем се заплитат  Hug
ако е straight stitch гледаш схемата и правиш само един дълъг бод от едната точка до другата като на тази оградка. По-лесно става с гергеф, а ако решиш да ги направиш по-късички седи като начупено  Blush
 някои от мацките писаха, че първо перат, а после правят тези бодове за да не провиснат след това. аз не съм го правила  Hug

# 476
  • край Дунав
дами, едни съседки днес ме уведомиха, че на техния адрес има известие за пратка за мен!  Peace  Другарчето ми да си отдъхне-утре отивам първа на пощата!  Mr. Green

# 477
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ето обещаните от мен снимки   http://www.facebook.com/album.php?fbid=1365000064734&id=1823 … 625&aid=45191 - първите две снимки.   А  който иска да станем приятели  и в фейса да заповяда Simple Smile  И забележете страхотната опаковка на подаръчето ми   bouquet

нищо не мога да видя, но ме подсети  ooooh!
заради приказките за проверки по пощите, разопаковане, преопаковане и т.н. моя подарък замина само вързан с една лентичка  Blush
приятелчето да не се сърди за скромната опаковка  Hug
 НЕ бях си оправила настройките на профила - имаше ограничения . Сега би трябвало да се вижда!
Не виждами нищо. За да видя трябва да съм регната във фейса, а не съм... Имам резерви към тази мрежа. И дори желанието ме да видя подаръка ти не би ми накарало да се регна в тази мрежа.  Wink
Аз сега се прибрах от работа, и ме зарадваха че имам покана, утре като се наспя ще ида до поща.  Peace

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 21:51 от Kordelia

# 478
ако е straight stitch гледаш схемата и правиш само един дълъг бод от едната точка до другата като на тази оградка. По-лесно става с гергеф, а ако решиш да ги направиш по-късички седи като начупено  Blush

Аз само на български намерих, иначе щях да потърся из мрежата  Simple Smile Много ти благодаря! Решила съм през априлската ваканция да го започна, него ще си взема на село. Тъкмо ще покажа на леля ми, тя  също не е шила кръстчета.

Не виждами нищо. За да видя трябва да съм регната във фейса, а не съм...

Ето го нейното подаръче, позволявам си да го покажа, за да видят всички:

# 479
Значи уте имаме 2 подаръка!  Party Остават още 3....  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт