Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 918
  • 576
  •   1
Отговори
# 480
Инат благодаря   bouquet  Така и не се научих да качвам снимки тук , по -лесно ми е от телефона направо в  фейса.

# 481
  • Атлантис, Галактика Пегас
ИнаТ, благодаря   bouquet
kiraa , хубав подарък, със здраве да ушиеш кончетата, да ти носят късмет! Wink

# 482
ИнаТ, благодаря   bouquet
kiraa , хубав подарък, със здраве да ушиеш кончетата, да ти носят късмет! Wink
  Благодаря и ти пожелавам приятни емоции и със твоето подаръче  Heart Eyes

# 483
И аз си взех подаръчето вчера и пуснах за моето другарче. Много се извинявам за закъснението  Embarassed, но бях 2 седмици болна и на антибиотик, малкия и той и не можах да отида по рано  Confused .
Благодаря на tanita14, за подаръка, много е хубав  Grinning
ето и снимки:

за съжаление не мога да снимам мартеничката, но малкия си я привитазира веднага  Mr. Green (на мама футболистчето)
Отново благодаря за подаръка, щом свърша с щъркела го започвам Simple Smile

# 484
  • Plovdiv
  bouquet
mishleto_85  Радвам се че най-после подаръка е при теб! Със здраве да си ушиеш нещата, дано да се излекувате по бързо! Hug
Честити подаръци на всички!!!   bouquet

# 485
Ето ме и мен с снимки на подаръчето!!!

Благодаря ти Джи-то, не се притеснявай за опаковката!!! Hug
Само да питам Вервако не съм шила. Тук:

Са две снопчета конци и органайзер, това второ снопче допълнителни конци ли са към органайзера? newsm78

# 486
  • София
Разкошен подарък!  Hug

За първи път виждам така комплектован "Вервако"  newsm78 Това с органайзъра е за лодките, да не би да има още една схема? А в упътването пише ли нещо? Има ли част на руски?

# 487
  • край Дунав
http://skorpions.multiply.com/photos/album/27#photo=33
Донсита, много благодаря за приятната изненада!  Hug  Шоколада беше употребен веднага, не успях дори да го видя  Mr. Green  прекрасни комплекти си избрала за мен и вече започнах леко плодовия. Благодаря ти още веднъж и за пореден път се убеждавам колко много значат тези малки жестове и емоции, които си създаваме сами!

# 488
Разкошен подарък!  Hug

За първи път виждам така комплектован "Вервако"  newsm78 Това с органайзъра е за лодките, да не би да има още една схема? А в упътването пише ли нещо? Има ли част на руски?
Не няма на руски...  Sad На органайзера има всички конци не само за лодките, не съм снимала добре. 24 са толкова колко и знаците
И да кажа бонбоните вече ги яде малкия, фигурките бяха присвоени също от него с вик, това е за мен!!! Joy

# 489
  • София
Разкошен подарък!  Hug

Не няма на руски...  Sad На органайзера има всички конци не само за лодките, не съм снимала добре. 24 са толкова колко и знаците
И да кажа бонбоните вече ги яде малкия, фигурките бяха присвоени също от него с вик, това е за мен!!! Joy

Би ли снимала хубаво органайзъра и символите?
Аз на органайзъра виждам номера на гоблена, значи би трябвало да са само за лодките. Освен да имаш бонус още един комплект конци за същия гоблен?  newsm78 Пасват ли си на брой и цветово с тези, които са върху органайзъра?

# 490
това са допълнителни конци според мен. тези от органайзера не вярвам да ти стигнат  newsm78 предполагам, че органайзера няма да издържи толкова конци и затова са отделени.
иначе се радвам, че фигурките са попаднали където трябва  Mr. Green

# 491
  • София
По принцип стигат  newsm78 Аз сега шия един "Вервако" с 36 цвята и имам само тези, които бяха закачени върху органайзъра - различен брой - от 1 до 6 чиленца  newsm78
Корделия, на органайзъра по 1 чиленце ли е закачено или на някои номера по повече?

# 492
това са допълнителни конци според мен. тези от органайзера не вярвам да ти стигнат  newsm78 предполагам, че органайзера няма да издържи толкова конци и затова са отделени.
иначе се радвам, че фигурките са попаднали където трябва  Mr. Green
И аз така помислех

Ето го целия органайзер.

# 493
  • София
От някои цветове има по повече конец, значи би трябвало това върху органайзъра да е за целия гоблен  newsm78

Корделия, на твое място бих го почнала веднага  Wink, само така ще разрешим загадката  Hug

# 494
Ще го почна, само че ми дадоха да завърша, по точно да ушия цял гоблен, моята старша, че не може да го ушие, ушила е две квдратчета и се отказала.  Joy като видя Дядо Коледа и ме помоли да го завърша.  Flutter Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт