Великденски базар в Пазарджик

• 24 900
  • 457
  •   1
Отговори
# 30
А щабът до ВиК ли е?  newsm78 Не познавам добре града...

# 31
  • Пазарджик
Добро неделно и снежно утро!!!!  Я да питам, тъй като тази седмица ще съм си вкъщи да я оползотворя подобаващо- освен ръкохватки кое от плетките наметките върви? Мислите ли,че разни накити биха вървяли ??

Мисля, че ще са интересни плетени накити или сега модерните плетени цветя  Peace

Леле, valary , откъде тази машинка за филца ? Ако нещо пиши ми и на лични за цени и подробности. Иначе със сигурност и аз ще се възползвам от предложението ти - тъй като мисля да включа и децата да творят за базара, за тях ще е по-лесно вместо да изрязват, да използват готови елементи. Пък и аз няма да го изрежа толкова добре колкото машинка. Иначе обикновен перфоратор за хартия имам и аз бордюрен, ама с лошо качество ли взех - много трудно го натискам като изрязвам  Embarassed .

# 32
  • Пазарджик-Панагюрище
Ване машинката си я взех заради картичките, нали и с тази краста се зарибих. По принцип за нея трябва да имаш  кутинг стенсили за изрязване, те се купуват допълнително. Тя е за картон и хартия,но съм пробвала филц и дунапрен. Аз не разбрах, искаш да си купиш такава машинка ли и питаш за цени?
Мама Барба по магазините продават едни меки кърпи по 3 цвята в пакет( розов, жълт и син, те са филцови и излизат много ефтино.Филца и мекия дунапрен знам, че продават в Джъмбо.

# 33
филц/ИЛИ МЕК ДУНАПРЕН Rolling Eyes/ има в Джъмбо евтиничък . Валари, ти кога идваш насам?

Джуджавчице, вървяха плетени играчки, интересни ръкохватки, диадеми. Даже мислим сега да заложим на такива аксесоари за коса и с ластик дето са и с с шноли. Твоите неща винаги са страхотниии! Hug

# 34
http://shop.bonboneta.net/images/Easter_garland_1.JPG
вървяха такива венци
http://artandblog.com/artandblog/?p=2511
ще се пробваме и такива различни да правим, ако някой има и други идеи за диадеми и други такива аксесоари
Валари, а такива като на диадемите тук:
http://www.nepovtorimo.bg/?M2-1.html
можеш ли да нащракаш?

Момичета, ако някой има нужда от средства за закупуване на материали да ми пише на лични!

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 19:39 от Даскалица Кукундрелова

# 35
  Ще се включа с някои рисувани стъкла. Ако имате идея кое повече би се купувало-дайте идея. Виждам и познати лица/никове Hug

# 36
  Ще се включа с някои рисувани стъкла. Ако имате идея кое повече би се купувало-дайте идея. Виждам и познати лица/никове Hug
ей, зарадва ме!
По принцип вече е традиция да имаме прекрасно рисувано стъкло  - всичко си продаваме!

# 37
  • Пазарджик
Ване машинката си я взех заради картичките, нали и с тази краста се зарибих. По принцип за нея трябва да имаш  кутинг стенсили за изрязване, те се купуват допълнително. Тя е за картон и хартия,но съм пробвала филц и дунапрен. Аз не разбрах, искаш да си купиш такава машинка ли и питаш за цени?

Моя перфоратор както му сложа по-твърда хартия и съвсем не действа  Tired Явно твоята е по-качествена, щом и филц може - кажи ми откъде си я взела. Ако не се реша, ще те помоля да ми нащракаш  Crazy .

Май утре - направо за болницата  Blush .

# 38
Hug

# 39
ООО, Вале, хайде, чакаме вече хубавите новини! Hug preggo  ylinfant

# 40
записвам се и аз ,надявам се да съм полезна с моите картички

# 41
  • Пазарджик-Панагюрище
Те перфораторите не могат да изрязват филц. Моите режат и по-твърд картон до 220гр. Машинката е Кътълбъг и струва доста скъпо с доставката от Англия ми излезе около 200 лв.http://www.provocraft.com/products/detail.php?cl=cuttlebug&s … &item=37-1051
И допълнително си купувам формичките за изрязване, без тях не може. Аз имам 3-4 вида цветя и 3 вида пеперуди. За диадемите ще станат.
Янче аз и сега съм в Пазарджик, но машинката е в Панагюрище. След като родя си отивам там. Ти ако може вземи филц и каквото там си решила. И при изписването мога да мина през магазина. Ще нарежа и като идвам на преглед, ще ги донеса.
Ако не стане сега може да се чуем и като си идвам по-нататък ще ви нарежа.

# 42
addii, добре дошла в отбора!
Вале, добре! Ще се чуем или пишем!  HugСега имаш по-важна задача тези дни!

# 43
Цоп...за да ви следя..Ще опитам да изпратя нещичко за базара Hug - рисувано стъкло и декупаж..   bouquet

# 44
вместо запис, да не ви опущя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт