Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, имам спешна нужда от съвет относно наемане на къща. Praynig

До сега не сме наемали самостоятелно къща. Трябва да наемем от хазаин без агенция. Та пуснах си обявя в гумтри , че търси и един господин се свърза с мен. Копирам ви цялата кореспонеденция. Струва ми се , че има нещо съмнително. Не трябва ли парите да се дадат след като се подпише договора? И изобщо, моля за всякакъв съвет Praynig Praynig Praynig

I need a tenant for my lovely property and If you have any further questions, please do not hesitate to contact me at barryhendrix21@yahoo.com for more info.
Best regards,
Barry.

Hi Barry,
 thanks for your reply,
Could you please give me some more information about your property- where is situated, what is the price, when we can arrange meeting.

Hello Kremena,

I have a property on  Littleworth Road, ххххххххх,Its a 2 Bed Room and a Living Room, Kitchen and Bathrooms Included.I am presently in Dublin taking care of somethings here and I am willing to rent out my Property.The cost of my Property is Security Deposit which would be refunded to you if nothing is damaged in my Property until you would be leaving which is 600 Pounds and the Rent is 500 pounds/Month and all bills is included Like the Utilities bills,water Bills,electricity Bills council tax bills E.t.c.I have attached pictures of the Room and Living room for you.I hope you would get back to me asap so that we can finalize this.

Hi Barry,
Is it furnished or unfurnished? Long term or short term? When we can arrange a meeting? I would like to see the property asap. хххх. Please call me .
Kremena

Hello Kremena,

My property is fully furnished and i can remove my furnitures from my property if you are looking for an unfurnished property,You can stay in my property for as long as you wish,This is my contact number хххх and Viewing my property is not a problem but you have to prove that you can afford the rent before you can view my property.I was discussing with my Solicitor about the idea on how i will be so sure that i will not just waste my time to arrange a viewing for you and He advised that we can work out something via Western Union Money Transfer.He said that Western Union Money Transfer can actually hold the money as an evidence, He gave me an option on what we can do since you have the funds at hand which will be explained below:

PROCEDURE:

1) Transfer the the amount £1,100 (1 month rent and security deposit) to your friend in United Kingdom.
 Your Name (as Sender) to your Friend (as Receiver) in United Kingdom .

2) Scan & Send a copy of the Western Union transaction receipt as a proof of the transaction or mail me the transaction details. (The money is safe as it is only your Friend that can pick the money Up .after My solicitor have confirm that the money is with the western union,I will arrange a Viewing for you

3) Then, we will meet for viewing.

4) If you decide to take the property, we will go to any local Western Union office close to my property and pick up the money and pay me. (You don't need to come with cash to view, after viewing we will go together, your friend will pick the money Up and then you can pay the rent to me.

5) Keys will be handed over to you after signing the contracts.

I am pretty sure that the transaction at Western Union office will require some charges, i will definitely refund the Western Union charges back to you upon viewing .

I only want to be sure that i am not going to waste my time this time around and i think with this condition, both of us can be sure we are not wasting our time.

Let me know if you are okay with this so that we can proceed. Thanks so much while i will be waiting to read from you and i am looking forward to meet you and be great friends eventually.

NB: PLS DO NOT MAKE PAYMENT TO ME OR IN MY NAME, WHAT I NEED IS JUST AN EVIDENCE THAT YOU HAVE THE CASH TO PAY ONCE YOU HAVE VIEWED.

Barry.

Извинявам се , че стана дълго. Правописа ми е зле, но мисля че се разбира.
Благодаря Praynig

# 136
Kremena, въобще не се връзвай! Минахме през този тип обяви, докато си търсехме апартамент под наем! Винаги бяха едни и същи - супер апартаментчета, ниски цени с всичко включено, искат пари предварително чрез Western Union и ВИНАГИ хазяите живеят в чужбина. И точно в gumtree и ние ги намерихме тези.. мога да ти пратя нашата кореспонденция с тях - едно към едно е с това, което ти си написала. Просто си е схема за измами, не се връзвай. Ние ги репортнахме до админа на gumtree и част от обявите от този тип изчезнаха, но както виждам, не нацяло....
Моят съвет е - намерете къща чрез агенция. Успех  Peace

# 137
  • След завоя в дясно
Привет от мен
DNP - благодаря за пожеланията Hug и
Честит Рожден Ден на малкия пораснал мъж Дани, и тук да му пожелая много усмивки и да го слушат мама и тате.
Това е за теб smile3525

# 138
Свидничка от както те прочетох стискам, казвай какво става Hug

Кремена точно от Гъмтри и точно същото го получих поне 10 пъти, след като пуснах обява че търся къща.  Хич не им се връзвай!!!

# 139
Мерси момичета. Hug

Шу, а все пак намерили си къща чрез тази обявя или чрез агенция?

# 140
Ние също.Супер апартамент, много евтин наем и включени сметки......с хазаи в Холандия  Joy
Много внимавайте-

# 141
  • Нотингам/Пловдив
Хе хе и ние минахме през тези обяви ,но нашия хазяин беше в Щатите,не им се хващайте на такива.Наехме си апартамент през агенция и нямаме проблеми с тях.Пожелавам ви да си намерите нещо подходящо, далеч от подобни измамници  Hug

# 142
Момичета, имам спешна нужда от съвет относно наемане на къща. Praynig

До сега не сме наемали самостоятелно къща. Трябва да наемем от хазаин без агенция. Та пуснах си обявя в гумтри , че търси и един господин се свърза с мен. Копирам ви цялата кореспонеденция. Струва ми се , че има нещо съмнително. Не трябва ли парите да се дадат след като се подпише договора? И изобщо, моля за всякакъв съвет Praynig Praynig Praynig

I need a tenant for my lovely property and If you have any further questions, please do not hesitate to contact me at barryhendrix21@yahoo.com for more info.
Best regards,
Barry.

Hi Barry,
 thanks for your reply,
Could you please give me some more information about your property- where is situated, what is the price, when we can arrange meeting.

Hello Kremena,

I have a property on  Littleworth Road, ххххххххх,Its a 2 Bed Room and a Living Room, Kitchen and Bathrooms Included.I am presently in Dublin taking care of somethings here and I am willing to rent out my Property.The cost of my Property is Security Deposit which would be refunded to you if nothing is damaged in my Property until you would be leaving which is 600 Pounds and the Rent is 500 pounds/Month and all bills is included Like the Utilities bills,water Bills,electricity Bills council tax bills E.t.c.I have attached pictures of the Room and Living room for you.I hope you would get back to me asap so that we can finalize this.

Hi Barry,
Is it furnished or unfurnished? Long term or short term? When we can arrange a meeting? I would like to see the property asap. хххх. Please call me .
Kremena

Hello Kremena,

My property is fully furnished and i can remove my furnitures from my property if you are looking for an unfurnished property,You can stay in my property for as long as you wish,This is my contact number хххх and Viewing my property is not a problem but you have to prove that you can afford the rent before you can view my property.I was discussing with my Solicitor about the idea on how i will be so sure that i will not just waste my time to arrange a viewing for you and He advised that we can work out something via Western Union Money Transfer.He said that Western Union Money Transfer can actually hold the money as an evidence, He gave me an option on what we can do since you have the funds at hand which will be explained below:

PROCEDURE:

1) Transfer the the amount £1,100 (1 month rent and security deposit) to your friend in United Kingdom.
 Your Name (as Sender) to your Friend (as Receiver) in United Kingdom .

2) Scan & Send a copy of the Western Union transaction receipt as a proof of the transaction or mail me the transaction details. (The money is safe as it is only your Friend that can pick the money Up .after My solicitor have confirm that the money is with the western union,I will arrange a Viewing for you

3) Then, we will meet for viewing.

4) If you decide to take the property, we will go to any local Western Union office close to my property and pick up the money and pay me. (You don't need to come with cash to view, after viewing we will go together, your friend will pick the money Up and then you can pay the rent to me.

5) Keys will be handed over to you after signing the contracts.

I am pretty sure that the transaction at Western Union office will require some charges, i will definitely refund the Western Union charges back to you upon viewing .

I only want to be sure that i am not going to waste my time this time around and i think with this condition, both of us can be sure we are not wasting our time.

Let me know if you are okay with this so that we can proceed. Thanks so much while i will be waiting to read from you and i am looking forward to meet you and be great friends eventually.

NB: PLS DO NOT MAKE PAYMENT TO ME OR IN MY NAME, WHAT I NEED IS JUST AN EVIDENCE THAT YOU HAVE THE CASH TO PAY ONCE YOU HAVE VIEWED.

Barry.

Извинявам се , че стана дълго. Правописа ми е зле, но мисля че се разбира.
Благодаря Praynig

Kremena, абсолютно същия емайл получих и аз преди около година като си търсехме самостоятелна квартира, само дето беше пратен от друг емайл адрес. Не се връзвай, измама е Sad

# 143
Здравейте,и ние си търсим къща сега,но и аз си мисля,че е най-удачно с агенция.Записали сме се в няколко и ни се обаждат когато изпадне нещо според нашите критерий..

# 144
Здравейте мили дами мами Simple Smile Hug, чета ви с удоволствие и попивам всяка дума...
Не съм за "тук", но от цяло сърце и душа искам да съм "тук", т.е. там някъде из Uk, това е моята страна Heart Eyes, българка съм, идвах за една седмица преди известно време до УК, наобиколих разни забележителности, и съм меко казано силно впечатлена от всичко...С една дума мисля, че Англия е прекрасно място..и с влагата, и с мъглите, и с многото народ, и с всичките им странности от сорта на липса на смесители Wink...От скоро, обаче мечтая всеки ден за Англия..засега единствената не малка пречка за тръгването е мъжа, не сме женени, имаме детенце Димитър на 1г. и 6 м. Човек като роди и почва да мисли за доста различни неща, мисля, че преместването там ще даде един много по-добър старт в живота на малкия. В Бг е пълна мизерия..Естествено в главата ми непрекъснато изникват разни въпроси, с които мисля да ви занимая, ако ме приемете...но това за сега да ви се представя, че стана много дълго.. Hug голяма прегръдка за всички ви и да знаете, вече имате благороден завистник в темата, ако изобщо завистта може да е благородна Wink

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 17:58 от Zò

# 145
Здравейте, има ли някой за кафенце близо до Wanstead , South Woodford... Ние живеем в Wanstead, поздрави, пратете някое на лични...

Да вземем да си организираме някак си БГ книгообмен, ... имам в предвид из ГБ- то не само в Лондон.... Ще постна другия път какви книги имам, малко са жалки, но ако някой ги му се чете нещо от тях ,ще изпратя.... поздрави
miss jana

# 146
Ell, мерси мила за пожеланията, огромни благодарности за подараците smile3521 newsm10 Рожденика още спи,ве4е 3 4аса, умори се здравата, а каката е луда по книжката-уцели е десятката Peace Peace Hug По коледа даже е водих на кино да гледаме Тинкарбелл. Много, много ,много ви благодарим  love001 Hug

# 147
  • Bristol
Pumpalka, не съм ходила. Много студено, а ми беше останало още малко да пооправя там от есента  Confused Имахме среща миналата седмица с новото ръководство в един квартален пъб, но точно тогава беше и родителската среща в училището на сина  Rolling Eyes А съм самичка с двете деца вече трета седмица, така ме е завъртяло ежедневието, че се чудя, дали ще мога лятото да се справя със земята  Thinking Вие много професионално и гриинхаус си взимате  Grinning Аз ще гледам нещо по-простичко, въпреки че ми се искаше и патладжани да пробвам, а хората тук казват, че на открито нямало да станат.
Хайде, моля Praynig, стиснете ми по един палец, че днес и утре ще се решава кариерата ми Hug
Стискахме! Какви са новините?  Flutter

Това Гъмтри много го препоръчват в БГ хелп. Но аз само веднъж го погледнах за работа и големи мошеници ми се струва, че публикуват обяви там. Пуснах запитване за някои обяви и от отговорите, които получих, реших повече да не се занимавам с този сайт  Crossing Arms  newsm78

# 148
Момичета, да ви питам нещо. Болницата се притеснява колко време ще отнеме получаването на синя карта ( уж фактът,  че имам предложение за работа трябваше да ускори малко нещата). Документите са получени в UK Border Agency на 4 януари. Последно от болницата се чудеха дали да не си запиша дата за интервю... помня че някои от вас си бяха взели картите точно по този начин. Имате ли спомен за какъв период напред си записахте дата за интервю тогава? Знам,че това е много относително и зависи от натовареността на агенцията в дадения момент,но все пак ще ми помогне да се ориентирам.
Страшно се чудя как да постъпя.... Ако реша да мина на вариант интервю, трябва да се свържа с тях и да поискам да ми изпратят обратно документите, да си запиша дата за интервю и да се надявам че ще получа картата веднага след интервюто (нещо ,което те не гарантират). Въпросът е,че документите може да са вече на някакъв етап и с това изтегляне и т.н. реално да ги забавя повече,особено ако се чака много за дата за интервю.... уффф,много ми е объркано и напрегнато .... нещо ми се опънаха нервите доста покрай редица служебни и лични неуредици.

# 149
  • UK
  Golden  дата за интервю се записва за около месец напред. Това не зависи изобщо от твоя личен избор, за съжаление. Просто се обаждаш в Home Office и те ти казват какви дати имат, обикновено са само 2 и ако се обадиш в петък може да ти кажат, че няма свободни дати. Не се шашкай, обади се в понеделник, когато са пуснали други 2. Също се подготви, че може да попаднеш на служител, който да ти каже, че няма такава практика за интервюта. Пак не се притеснявай, просто затвори и се обади отново, ще попаднеш на някой друг. По лични впечатления, половината от хората, работещи там не знаят изобщо какво правят там.
  Ти пишеш, че документите ти са в UK Border Agency, но мисля че имаш предвид Home Office. Първите издават само Work Permit, на основа на който се издава розовата карта/лилава (Work accession card)
  Home Office има нова политика за период на издаване,до 2 мес беше преди, а сега е до 6 мес.(работни дни) Много мои колеги румънци в нашата компания чакаха и по над 6 мес реално.Така че аз до последен дъх ще продължавам да агитирам в полза на интервютата. И тези слухове, че на интервю могат да не ти дадат синя карта са абсурдни. Това не зависи от усмотрението на служителите, а от това дали всичките ти документи са изправни.
  По моя въпрос: още не са ни казали кой ще изберат за следващия курс. Мислех, че ще го съобщят в петък, но не би. Надявам се да е днес, че вече нямам нерви. така че който стиска(палци Mr. Green) да продължава да стиска, моля Hug

Общи условия

Активация на акаунт