Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
ох A.S.I.A и аз си мислех, че ще трябва да взема и по-плътни неща  ooooh! но не ми се искаше да го повярвам май  Crazy
близко до Лондон сме и последните три лета си спомням само май-юни да е било сравнително топло и да съм по къс ръкав, а бебчетата нали с трябва да имат колкото нас дрехи плюс още един пласт или това са бабини деветини?

# 361
  • Лондон/Пловдив
Най-добре вземи нещо с дълъг ръкав бебетата немогат добре да контролират тем. на тялото си в първите дни и затова ще преценяш ден за ден с какво да е облечено според климатичните изменения  Mr. Green . Смятам ,че това ще ти е най -малкия проблем с какво да облечено  Mr. Green

# 362
  • След завоя в дясно
Привет от мен,
Winy - да се включа аз с прясно инфо от миналото лято. На Беборана (май се роди) предимно летни дрехи взимах, но накрая по накупих и по плътни, даже подплатено яке и подари една приятелка и много ме улесни. За бабините деветини и обличането, аз само ще споделя моят опит. С Баткото такива с една идея повече изобщо не ми бяха на идея Wink т.е обличах си го като мен, той е зимно бебе и не съм имала проблеми. Беборана, обаче я обличам с една идея повече, тъй като още от като се роди самото детенце си показа, че просто повече облечено се чувства по добре. Съвета ми е води се по детенце, а не това какво другите съветват. Ти мома или юнак очакваш? (Извинявай ако си го споменала вече, но понякога чета през редовете Blush)

# 363
 Hug благодаря момичета за съветите, ще и накупя жилетки и блузки с дълъг ръкав  Laughing
Ell, кукла чакаме края на май  Embarassed която преди малко събудих с шума от сешоара и сега ще ме изкорми  Joy
Cherry Mam  ти сега друга приказка нямаш ли си   Heart Eyes така се надявам дрешките да са основния ми проблем  Mr. Green че за другите просто..душа да ми е яка  Laughing

# 364
winy, да кажа и аз, че Габриел го обличах един кат по-малко от мен. Понеже съм си зиморничава, а и като знаех че тук горещо лято като в Бг никога няма да видим, мисля че му направих услуга та и на себе си. Но, това след 4ти - 5ти месец, до тогава боди с дълго ръкавче и блузка от горе. Ако родиш май месец, няма да е чак толкова топло само за боди.  Rolling Eyes

Hug

# 365
Привет и от мен!
Аз рядко се вясвам, чета и после пиша дълги постове...

Ани Джи, благодаря за споделените идеи за подаръци.На нашето дете му се припява от време на време, не е много музикална, но май ще е добра идея караоке да и вземем.И днес в Коско си хареса един надуваем замък, после и за кукла ни изнуди, и то всеки ден като сме на вън е като малък рожден ден.Все слагам бюджет за всичко, и винаги е нарушен.А този месец сме на 4 рожденни дни  #Crazy

Winy, за дрешките си взимай неща които не са за много топло или много студено.Все пак края на май е най-хубавото време по мои наблюдения.А и винаги можеш да си купиш, при нужда.Натали е родена края на май, и сега имам същият термин, и вече се оглеждам за дрешки.А пък като са малки много бързо растат, спомням си че с нея много неща останаха необлечени, а пък сега мъжко... пак няма да им се радвам.

Nana, прекрасни творения!Уникална си!Станах ти фен във ФБ   bouquet

Въпрос към бременните мами или по скоро на бременна тематика: Имате ли контракции?Аз имах и при предната бременност, но започнаха след 7 месец, а сега ги имам от 4-ти.И говорихме с ДжиПито, но напоследък с него хич не излизаме на едно мнение, и все нищо ми няма.А започват да стават много, често, понякога имам 2-3 за 10-15 мин.Не искам да се притеснявам, но като се разчета как реагират в Бг по този въпрос с прегледи, лекарства и се чудя дали всичко ми е наред.Даже в Бг гледат за разкритие, което е възможно при толкова контракции, не че искам да ме проверяват.Взех си витамини, по принцип не съм им фен, но съдържат магнезий, и реших че ще помогнат, но взимам вече месец и половина, а пък контракциите стават повече.Не искам да досаждам, само се чудя ще изчака ли това бебе до финала, и ако някой има подобен случай да сподели Rolling Eyes

Пак дълго се получи..   bouquet

# 366
Pumpalka дано да прочетеш скоро и аз търся надуваем замък и съм се спряла на един в Мадър кеър но съм по навита да взема от Коско моля те пиши ми какъв е и колко струва.Ние лятото бяхме купили един обаче се цепна и го върнахме,а нямаше други а за партито ще е супер за децата.Аз утре съм в коско в 10 сутринта първа пушка,но не знам дали ще имат там.Ние сме само на 1 РД този месец(за по лесно взех ваучери за Ърли лърнинг сентър) и бяхме на 1 миналия месец(за този купих играта Елефънт гейм като на моите,но не съм чула отзиви от майката все още)
За кариокито да споделя,че нашето го взехме от Тойс ър ъс беше на промоция за 40 паунда,но едно не ми харесва че е доста обемисто прилича на голяма тонколона затова пък може да се слушат и нормални CD-та това и беше причината да се спра на него  bouquet

# 367
  Ех, какъв е този магазин Коско, тук го няма, в Гугъл не ми излиза сайт, ако има дайте и аз да го видя, че съм любопика  Simple Smile
   winy аз гледам да я обличам като мен или по леко от мен. Но откакто бабата е тук малко не ми се отдава. Искам да я калявам, че тук в градините и училищата не са от най-облечените. Всичко зависи от лятото. Аз боди с дълъг ракав, въпреки, че ми е зимно бебето не съм обличала. Освен ако не е под рокля без ръкав. Ние спим с юрган, беба си спи с не много дебело чувалче. То в стаята е 22 градуса де, но ние нали много сме завивани и сме зиморничеви.
   Pumpalka болезнени ли са ти контракциите. Аз имах доста като стягания на корема, но за тях казват, че са си нормални и не им се впечетлявах изобщо. Защо ходиш при Джи Пи, а не при акушерка. Знам, че в някой практики е така, но доколкото знам имаш право на акушерка и няма проблем да се запишеш. Моя съвет е или смени джи пи-то или акушерката. Че аз ходих при една заспала и си виках, абе има време, абе не е толкова зле, абе нали нищо ми няма уж. И тя пък я смениха вече бях края на деветия и като дойде новата акушерка спешно в болницата ме изпрати. Хвана се за главата, където другата ми викаше, че всичко ми е все файн. Слава богу всичко се подреди, въпреки, че се наложи да ме срежат, но нямаше нужда последните пет дена да се треса от паники, при условие, че всичко можеше да е плавно и постепенно. Да не говорим, че можеше и бая сериозно да стане. Свестните акушерки и сканове дават и на болницата звънят да те пращат и всичко, а предната ми викаше само ми ти си бременна, всичко гадно е нормално... А пък джи пи-то разбира от бременност колкото аз от мулекулярна биология...

# 368
Ани, днес го видяхме в Коско на Кройдън, но предполагам че го има и във вашият.Струваше около 36-7 с ват.Видях този в Мадъркеър и изглежда малко по голям, но този в К имаше повече стени, по безопасен ми се струва.Хареса ни, но не го взехме, а се чудя дали ще го има за другият път, а имаше много.Но ако го бяхме взели щеше да иска да се надува веднага, а ние искаме за лятото.В крайна сметка с баща и решихме да и го купим от бебето подарък.Другият път ще го вземем.Пиши дали си доволна.
Иначе за караокето и аз искам да е със Cd, ще разгледам от къде ще е.
За РД и аз поръчах Слончетата, изглеждат ми забавни, мисля и за нас да взема.Само едното момченце е още без подарък, става на 4, но и него ще измисля.

# 369
  • Лондон/Пловдив
A къде има Коско в Кройдън  Hug аз за първи път чувам .

# 370
Cherry Mam пускам ти сайта на Коско там дават и къде се намират.Проблема за Коско е че са плаща годишна такса иначе няма да те пуснат да влезеш даже и да разгледаш.Ние си взехме бизнес карти (един приоритет да имаш фирма  Grinning) и от понеделник до петък влизаме от 10 часа това  ми е любимото време раздават кафе и сладки Blush годишната такса е около 23 паунда а иначе за всички останали Коско отваря в 12 часа и таксата е около 25-26 паунда
http://www.costco.co.uk/
Pumpalka утре ще разгледам и дано да имат ще пиша като се върна

# 371

Nana, прекрасни творения!Уникална си!Станах ти фен във ФБ   bouquet

Heart Eyes Благодаря ти! А, по другият въпрос както и tsvelichkova те е посъветвала. Потърси и второ мнение, ако няма кой да те прегледа друг скоро иди направо в спешното. Знам, че е тъпо, но better safe then sorry!  Hug

# 372
Simple Smile Благодарско момичета   bouquet , тази вечер ще правя предложение за брак на мъж Embarassed, на моя де Heart Eyes дано да приеме...оттеглям се сега да не спамя, дано скоро се присъединя към темата от УК...Много усмивки желая на всички ви и все по-хубави, и успешни дни на острова!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 11:02 от Zò

# 373
nana_cool  браво страхотни са,добре че пумпалка каза иначе нямаше да ги видя!Zò успех ,чакаме те !  Hug

# 374
Здравейте, мили мами. До края на месеца май ше се пренесем при вас с целия катун. Така ме е страх, че не мога да го опиша. Имам доста питания, но сега почвам да стягам багажи и искам да ми кажете какво ползвате за дечицата като са болни. За кашлица, за болка, за алергии, общоимунно. Питам, за да знам с какво да се запасявам от тук - примерно аз съм много доволна от хексалгина. Ползвам го и за болка и при температура на малките. Но не го намирам по онлайн аптеките в Англия. Има ли го като вариант.
Направо не знам как ще събера багажа, правя някакви абсурдни списъци - 4 вилици, 2 ножа...След мако ще ида да видя за куфари.Ще съм ви много благодарна, ако ме светнете за лекарствата, за кое задължително трябва рецепта и има ли хомеопатични.

Общи условия

Активация на акаунт