Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ave,

Тук се бистри твоя проблем. Някаква настройка генерално е премахната.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542396.msg17768381;topicseen#new

# 406
Sonnia, ще пробвам този пай, ама малко ме притесняват градусите, не е ли много височка температурата, не изгаря ли така?Аз от свекървата знам, че всякакъв вид десерти, които се правят на фурна се пекат на около 170-180 градуса.

# 407
Sonnia, ще пробвам този пай, ама малко ме притесняват градусите, не е ли много височка температурата, не изгаря ли така?Аз от свекървата знам, че всякакъв вид десерти, които се правят на фурна се пекат на около 170-180 градуса.

И аз знам, че 240 градуса е доста високо, но на моята фурна става добре.. явно е според фурната, ако искаш пробвай да печеш на 180 първоначално, ако не се изпича, засили градусите.. На фурната ни в БГ само на 300 градуса се изпичаше, но пък и тя си беше една стара соц-печка, кой знае дали въобще са й работели терморегулаторите... Simple Smile 

# 408
  • След завоя в дясно
Привет от мен,
beninna - и аз ще я пробвам рецептата с кифлите, само дано не стана от много кифли една Голяяма Кифла Laughing
Tzvetak- помня доскоро се оплакваше, че малката трудно понася пътуванията, а сега вече ще те вози, малка е но вече знае.
LOKO- и аз като бабите миналата неделя засях чери домати в саксии за разсад. Май само те ми стават на този климат.
Което ме подсеща поръчах си ето това: http://www.thompson-morgan.com/dispatcher?search=Scardy+Cat%E2%8 … 2+-+Coleus+canina против котки, дано върши работа, че голяма борба водя със половината махленски котки.
Magimon - зависи от печката според мен, а гледам Sonnia ме е изпреварила. Беше питала за киселини, на мен дъвка ми помагаше (колкото и странно да звучи) Иначе, ако помолиш докторчето ще ти изпише безплатни.

# 409
Ave , и на мен така ми излизаше , натиснах един бутон долу в дясно маркирай прочетените и ми останаха само непрочетените теми  Peace

# 410

И аз знам, че 240 градуса е доста високо, но на моята фурна става добре.. явно е според фурната, ако искаш пробвай да печеш на 180 първоначално, ако не се изпича, засили градусите.. На фурната ни в БГ само на 300 градуса се изпичаше, но пък и тя си беше една стара соц-печка, кой знае дали въобще са й работели терморегулаторите... Simple Smile 

Ще пробвам да, че нашата е доста силничка, и ако го прасна на 240 не знам в какъв вид ще го извадя.Само дето не знам кога ще е, че уж съм си вкъщи, а нямам време за нищо. Simple Smile

# 411
  • След завоя в дясно
Ave , и на мен така ми излизаше , натиснах един бутон долу в дясно маркирай прочетените и ми останаха само непрочетените теми  Peace

Е то хубаво като идея, но ако си кибик тук във форума от N на брой години, знаеш ли колко време ми отне да ги изчистя ooooh! Но поне се подсетих за много култови теми Joy

# 412
Днес имам рожден ден.Моля,почерпете се виртуално

# 413
  • Нотингам/Пловдив
Честит рожден ден golden,пожелавам ти много здраве и късмет,бъди много , много щастлива и обичана    bouquet   newsm59

# 414
golden Честит Рожден Ден и от нас.Жива и здрава.Наздраве  newsm59  happy bd  bdbaloni

# 415
Здравейте,

Извинете ме, че така влизам в темичката ви с въпрос, но ще помоля, ако може да ме ориентирате за някои въпроси. Наше приятелско семейство ще заминава да живее в Англия за известно време и се интересуват неща, свързани с ел. мрежата (като захранване- колко вата има домакинския ток), дали контактите им са като на българските и ако си вземат някакъв лап-топ дали могат да го ползват там без трансформатор на тока или друг щепсел.те в момента нямат още лап-топ и искат да знаят дали ако си закупят от англия после ще могат да си го ползват за БГ контактната мрежа. Също така се интересуват откъде  там или кой англ. сайт могат да си купят по-евтин лап-топ, на първо време им трябва само за интернет, така че не претендират  да е последен писък на модата Simple Smile
Благодаря ви предварително!  Hug

# 416
Първо Честит Рожден Ден, Golden!  newsm59 newsm67 newsm38

denniva, 240V е мрежата, по принцип всеки уред, който ползват в Бг могат да го ползват и тук по същия начин, само ще им трябва това http://www.readytoleave.com/products/97.jpg
Такива адаптори могат да се купят тук на летището, в пощата, в Буутс и пр. Иначе нов лаптап може да си купат в:
www.currys.co.uk/
www.pcworld.co.uk/
Могат да отидат на място или да поръчат. Има и други места, магот да проверят и в нета.

# 417
Golden ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен, много здраве, успехи, щастие, любов и късмет Simple Smile

И аз се сетих нещо да питам. Сега нали отиваме с дребното до БГ. Тя на деня на полета става на 2 годинки. По тази причина не е с бебешки а с детски билет. Та на отиване сме с Изи джет и не мога да открия никъде, сега като е дете а не бебе има ли право на количка? На връщане сме с БГ еър и разбрах че ако носим количка, се намалява  от килата на общия багаж, но за идването не ми е ясно newsm78

# 418
http://easyjet.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4033

Аз не виждам причина възрастта да е проблем. Аз ти препоръчвам да им пишеш и после отговора да си го изпринтиш и да си го вземеш с теб, също така изпринти и това инфо, което ти дадох. Не съм летяла с тях, но по едно време гледах това предаване Airline и се нагледах за тях.

# 419
http://easyjet.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4033

Аз не виждам причина възрастта да е проблем. Аз ти препоръчвам да им пишеш и после отговора да си го изпринтиш и да си го вземеш с теб, също така изпринти и това инфо, което ти дадох. Не съм летяла с тях, но по едно време гледах това предаване Airline и се нагледах за тях.

Много мерси Hug

Общи условия

Активация на акаунт