Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
....Някои ползвал ли е нет в самолета? newsm78

Тепърва се разработва предлагането на тази услуга
и за начало ще е на дългите презокеански полети.
До колкото съм чела, ще е безобразно скъпо..

Упс, с Merry сме писали едновременно..

Моето дете днес ми заяви, че иска да вземе лиценз да кара кола (превеждам буквално)
и да седне на шофьорското място и да ме вози, а аз да седя отзад Rolling Eyes

Хе-хе, истинска дъщеря на майка си...

# 391
  Днес ходих за пръв път на плей група. Много се разочаровах. Беше доста мръсно, всички играчки, пода, мизерия. Обсъждаха с ехидна усмивка как някакво детенце починало  Shocked Иначе ме приеха добре, идеята за такива групи е страхотна. В четвъртък се организира на друго място, ще отида и там, във вторник също имало. Дано поне една от тях ми допадне. Ако не май няма да ходя докато малката не стане на възраст да си играе или поне ще е по-рядко. Имам нужда от социализация  Simple Smile
   Ох, с тези торти... Аз пък тук торта, която супер да ми хареса не съм яла  Sad Има хубави, но не е като в БГ. Продължавам да търся де. Днес четох и тортената тема в готварския, малеее кви неща има. Та съм се амбицирала да правя за свети Валентин. Нали съм само 80 кила след раждането  Crazy Утре ще ходя в Азда да видя какво има, че нали съм видна сладкарка този щанд не съм го и разглеждала. Искам боя за цветна торта, сигурно има. Ох, пак точа лиги...
   krio тук в Уелс няма да ти откажат да запишат децата и теб на личен лекар, за останалата част на УК незнам. Да допълня вземи си лекарства за разтройство за децата, биогая или нещо друго. Тук лекари да лекуват с хомеопатия, поне при нас няма.
   tzvetak как се казват хомеопатичните капки за повръщане? Да си поръчам  Simple Smile
   no leaf clover честита месечинка   bouquet
   Деб какво стана  Hug

# 392
аз набързо - не стигнахме до лекар. Epaderm-а, който ми дадоха от Теско аптеката за няма и 2 дни му изчисти обривчето и прецених, че няма нужда за сега да безпокоим новото GP Simple Smile така или иначе съм си поръчала кремчетата от БГ, пък дали ще ги ползвам е друг въпрос Simple Smile
Пак благодаря за бързите отговори и лека вечер Simple Smile

П.С. като говорите така за сладки работи, аз не съм им фен, но съм си наумила кифлички да правя. Някой да има хубава и изпитана рецепта за кифлички (моята баба правеше невероятни навремето, но милата ми каза, че не си спомня рецептата Sad )

# 393
Момичета , благодаря за отговорите   bouquet
Yo , ще взема да мина и аз през ХЕИ да видя какво могат да направят. Притеснява ме ваксината на 12-13 месец , по това време  трябва  да сме в Англия/но предполагам , че може и няколко месеца по-късно да се направи /, ще говоря с ЛЛ тук  Peace
За лекарствата и на мен ми се иска да си взема от тук някой , но ще летим с Уиз  Еър евентуално , а в условията им пише  - само лекарства , които са ви необх по време на полета...
Някой пътувал ли е с тях скоро , дали не правят изключения щом си с деца  newsm78
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 394
Аз пътувах с Уиз еър за Нова година, и занесох един кашон лекарства, вкл и детски антибиотици. В големия куфар беше всичко, не в ръчния багаж

# 395
И аз пътувах скоро с Уиз и доста лекарства си донесох от БГ, krio, сложи ги в големия куфар и нямаш проблем.. Хубавато на Уиз е, че ти дават и 32 кг багаж вместо 20 кг... аз ако знаеееехх... newsm09

# 396
  • Лондон
аз набързо - не стигнахме до лекар. Epaderm-а, който ми дадоха от Теско аптеката за няма и 2 дни му изчисти обривчето и прецених, че няма нужда за сега да безпокоим новото GP Simple Smile така или иначе съм си поръчала кремчетата от БГ, пък дали ще ги ползвам е друг въпрос Simple Smile
Пак благодаря за бързите отговори и лека вечер Simple Smile

П.С. като говорите така за сладки работи, аз не съм им фен, но съм си наумила кифлички да правя. Някой да има хубава и изпитана рецепта за кифлички (моята баба правеше невероятни навремето, но милата ми каза, че не си спомня рецептата Sad )
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176696.msg3541287
Това е много сполучлива рецепта винаги стават,аз ги меся с машина за хляб ама ще станат и на ръка ако се меси.Успех!

# 397
Аз пък да ви кажа една много лесна рецепта за ябълков пай, винаги се получава чудесно и почти всяка седмица я правя. Та..:
3 яйца
чаша и половина захар (една чаша е 200 мл)
половин чаша олио
1.5 - 2 чаши брашно (тестото не трябва да става гъсто като за кифлички, а донякъде да се "излива")
3 зелени ябълки, обелени и нарязани на кубчета (от по 1 см най-много)
канела (аз слагам 1.5 - 2 с.л. канела)
Всичко това се смесва и се пече на 240 градуса в тава, предварително намазана с олио и поръсена с брашно след това.
Като се опече, аз поръсвам отгоре пудра захар...  chef

# 398
УиУи , Sonnia , значи може и да взема   Peace за килограмите май отскоро са ги направили 32
Аз ще продължавам да ви чета и дано скоро се присъединя за по-дълго към вашата темичка   bouquet

# 399
Merry, Zlatna tolumba, Hugблагодаря ви, аз предполагах 4е няма да може с нет в самолет Rolling EyesМаи ще взимаме стария добьр двд плеар.  Mr. Green Бреии днес голямо сльнце мили дами Party Heart Eyes Party Направо ми идваше да взема стола и да седна да се пе4а в градината по обед Mr. Green

# 400
 Здравейте, аз искам да попитам дали мога от някъде (книжарница) или от сайт да си поръчам книги на български език. Не детски книжки, а за мен.
 Така,  ми се е дочело нещо написано на български.
             Благодаря   bouquet

# 401
Здравейте, аз искам да попитам дали мога от някъде (книжарница) или от сайт да си поръчам книги на български език. Не детски книжки, а за мен.
 Така,  ми се е дочело нещо написано на български.
             Благодаря   bouquetяе
Eдин e-reader  и http://chitanka.info/  и чета ли, чета  Simple Smile, а иначе знам това http://www.knigoteka-bg.com/  не съм поръчвала, малко скъпа ми се вижда доставката.

Sonnia ще го пробвам този пай много лесен за изпълнение ми се струва.

Аз за разлика от детенцето на tzvetak   мога да споделя само силно нежелание за шофиране. Само като се сетя , че трябва да карам и се изприщвам, то си има и причини де отнесох на една жена огледалото ooooh!и други простотии правя направо съм обществено опасна. Мразя да шофирам докарва ми много стрес.
Оф, забравих да питам градинарките подготвяте ли се за новият сезон ?  Сега мисля е време да се залага разсада за ранните домати, а ?

# 402
  • Манчестър
Да попитам набързо, само аз ли имам проблем с форума..всички теми,които чета като кликна на тях започват от първа страница с наи-първите постове по темата..гледах настроиките на профила, нищо не съм пипала и всичко изглежда ок.
при вас така ли е?

# 403
На един рожден ден ядохме много хубава торта правена тук от българска фирма,хареса ни много.Гледам бабите захванаха градинките  особенно днес беше супер времето за съжаление моята градина е в бг.  Cry ще чакам до април да се вихря като си отидем за ваканцията на децата.Днес се престраших да карам и то сама, е с навигацията до мен, но пак е нещо твърдо отказвах да карам тук вече над 2  месеца  Confused  .Някой беше писал за хексалгин тук го няма -аз само с това смъквам висока температура вземи си  Peace хубавото е че става за малки и големи.Да ви се похваля днес започнах  първата си поръчка ,дано има още  Sunglasses .
Ave  при мен всичко е наред  newsm78 .

# 404
  • ENGLAND
Ave при мен няма проблем, всичко си е ОК. Виж си пак настройките или пиши на Дивиана.

Общи условия

Активация на акаунт