Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как протича бременността във Великобритания?
Какво се преподава в предучилищна възраст във Великобритания?
Какви са процедурите за получаване на син карта за съпруга и деца в Обединеното кралство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как протича бременността във Великобритания?
Бременността във Великобритания включва редовни прегледи, включително ултразвук между 10-12 седмици, кръвни тестове, срещи с акушерки и лекари и скрининг за синдром на Даун. За обикновена бременност се очакват месечни прегледи, които стават по-чести към края на бременността. Важно е да проверите частната си застраховка за покритие. Регистрирането на дете, родено във Великобритания, включва издаване на акт за раждане, апостил, паспорт и ЕГН.
-
Какво се преподава в предучилищна възраст във Великобритания?
В предучилищна възраст във Великобритания децата учат букви, числа, рисуване, музика, спорт и ранно четене. Програмата включва работа с материали като пясък, листа и вода. Освен това децата се научават да пишат своето лично име, фамилия и адрес. Училището предлага и дейности като Голдън тайм за насърчаване на отговорността и самостоятелността на децата.
-
Какви са процедурите за получаване на син карта за съпруга и деца в Обединеното кралство?
За да получите синя карта за съпруга и деца в Обединеното кралство, трябва да попълните формуляр BR1. След като формулярът бъде попълнен, той трябва да бъде изпратен заедно с документите на съпруга и децата. В зависимост от ситуацията може да се наложи провеждане на интервю. Препоръчително е да се консултирате с официалните органи или да потърсите помощ от експерти за конкретни насоки и процедури.
-
Какви са процедурите за регистриране на дете, родено във Великобритания?
-
Какво може да направи родител, чието дете среща трудности в училище?
Сега усещам, че прозвучах малко грубо, за което се извинявам!
и сега вече сме само с дубликат, но пак върши работа.
Спорт играеха с топки в салона, обръчи, софт плей. Имаха програма нещ от рода на понеделник софт плей, вторник разходка в парка, сряда игра с пясък и т.н. Изкарват ги при всяка възможност на вън - топло, студено, дъжд, вятър, стига да не е наистина кучешки студ, са поне 20 минути на въздух. Водеха ги на екскурзии извън града до някоя местност, летището, на заведение даже да пият сок
Имат снакс, обикновено бисквита и мляко, плод или тост. Плаща се отделно по 50пи на ден. Организираха родителите с по интересни хобита или професии да ходят в групата и да правят неща с децата за разнообразие или да им разказват. Аз ходих и правихме картички за Коледа за размяна с деца от дом в България. Беше интересно, после си направиха самоинициатива за Великден и пак им пратиха.
), не разказва и т.н. След лятната ваканция, сам ставаше пред групата и им пееше песни без да го молят даже
Аз мисля, че ми е време да си легна вече.
Но всеки различни неща цени и търси при една почивка, така че зависи от вас колко ще бъде.
) и отидохме един ден на софт плей. Минават две момченца покрай нас и докато се събува Габи, едното се обръща и вика "Що си с женски обувки?!"
мъчно ми е за него имаме го от 8 години.Трудно е и с квартирите с куче.Получих писмо дали имаме интерес за след училищен клуб,но като видях цената
защото никъде не го споменават ,исках да започвам работа ама как да стане ако е така .При вас как е ?Пише и че искат парите напред и не се връщат даже ако детето е болно.