Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Какво точно дават по това Кремена,я разкажи.Хич няма да го гледам ако е нещо тъжно...

# 511
Това е блогът ми http://tedaalbum.blogspot.com/ техниката е декупаж и по принцип може да се прилага върху всякакъв вид предмети дори и мебели.
Ето няколко примера

интересувам се и от рисувано стъкло.

# 512
Florina- на мен ми хареса всичко което си направила!!!Бравооо!!!.много са яки чашите Peace Grinning

# 513
Florina, много зависи къде точно ще си и как искаш да си продаваш нещата. На малки магазинчета за ръчно изработени неща, на крафт базари и т.н.  Има хора които ценят има и такива които не. Може да продаваш и онлайн във Folksy. Нещата ти са хубави, но трябва да се въоръжиш с търпение да потръгне.  Hug Аз ходих няколко пъти на крафт базар, ахкаха охкаха на масата ми и като кажа 5 паунда за картичка вече не им се струваха толкова хубави. Спрях да си губя времето с такива вместо това започнах да ги оставям в един магазин за ръчно изработени неща по 4 паунда бройката (пак зависи от модела), а те ги продават по 6. Винаги свършват.  Rolling Eyes Не го разбирам. Но, ние сме едно много смотано село и съм сигурна, че навсякъде другаде е по-добре.   bouquet

Вчера ходих на кино да се похваля.  Laughing Гледахте ли вече "Речта на краля"? Много ми хареса, мисля даже да си го взема на дивиди като излезе. Simple Smile

# 514
Ние ходихме във вторник с мъжлето да го гледаме и останахме доволни  Peace

# 515
  • Варна
Момичета, здравейте  Hug

Бих искала да ви попитам нещо. Синът ми смята да кандидатства в университет в UK наесен. Мечта му е от около 2 години. След това , мисли и да остане да живее там. Само, че .... сигурно сте чули ,че от догодина таксите се вдигат двойно и тройно, въпреки че може да се тегли студентски заем, после ще трябва да го връща.. Та въпросът ми е - струват ли си усилията , разходите и всичко друго / липсата на семейството и т.н / да дойде да учи в Англия ? Знам, че е субективно , но имате ли някакви наблюдения каква е реализацията после ? Вие как се чувствате в кралството, съжалявате ли за решението да се преместите там - или напротив сте доволни ,че сте го направили ? Много въпроси, но надявам се да получа някакви отговори  Blush

# 516
Момичета здравейте, отдавна не съм писала, но ви наглеждам   bouquet

Най-големият ми кошмар се сбъдна, видях мишка у нас вчера.  Confused Confused Confused Confused Извикахме спешна помощ за такъв проблем, дойдоха с куче,което обдуши всичко, намериха дупки, които запушиха,наръсиха с отрова.. мишката явно е избягала през дупката, но аз съм в шок и ужас  Confused Sad Confused Confused Само слухтя като заек из нас, откачам и се ужасявам.....Сутринта кък 6:30 във вентилационната система се чу някакво човъркане и чоплене и направо замръзнах  Confused Confused Някой с опит с мишки? Междувременно от 4-5 дни се разнася много странна миризма и не можем да уточним от къде е, но не е от нас, сякаш около нас....Само като пиша за това и ми избиват сълзи  Sick Sick Sick

Съжалявам за гадната тема, която отварям, но направооооооо  #Crazy

# 517
Да ви питам момичета.Аз съм в 23-та седмица и се интересувам за Child benefits. Разбрах че трябва да се попълни някаква молба преди да родя за еднократна сума от такс офиса като се роди детето.Точно знаете ли каква е сумата и кога е дават.Аз също съм студентка и работя само 15 часа , съответно взимам само към 400 паунда.Мислите ли че влизам в графата за помощи? newsm78

# 518
Здравейте всички мами от Англия. Редовно чета форума. Искам да Ви попитам дали някоя мама работи като счетоводител в Англия? Имам нужда от консултация. Ако някоя мама може да ми помогне или поне да ме насочи ще бъда много благодарна. Предварително благодаря.

# 519
  • След завоя в дясно
Привет от мен.
A.S.I.A. - първият сезон започна миналата година и го гледах с интерес. Сега го заглеждам само от време на време. Харесва ми, че наблягат на различните житейски истории.
Florina - много са приятни нещата, поздравления, моето мнение е, че тук по лесно ще се реализираш. Последно на Коледния базар в училището на синът ми имаше много майки предлагащи картички, коледна украса, ръчно изработени украшения, малки кутии за бижута и др. Определено имаше голям интерес към тях, цените бяха много достъпни. Аз много харесвам такива "малки" уникати и с удоволствие купувам. 
Nana_cool  ние се обабихме от тази седмица и едно от предстоящите събития е "Речта на краля".
feta cheese - ами с такъв аватар не знам какво очакваш Joy Joy Joy пожелавам ти по малко стрес. Даваха по телевизията, че семейство Камерън си взели котка от приют преди няколко дни, понеже пред вратата им минал огромен плъх. Е, няма как без тези твари все пак на остров живеем Wink

# 520
Момичета,тва с канал 4 що не ще от България?

# 521
A.S.I.A. ох как го гледате незнам Rolling EyesНа мен ми стигат двете раждания, а и все плача като го гледам това Sick Гледах го до половината, напьлних 3 салфетки и го спрях Tired      Флорина-БРАВО!Красиви и стилни неща! PeaceДано ти потрьгне в УК Hug

# 522
мдаа така е и аз се замислям за коте, мъжа ми е супер против, но ако му се налага да вика спешна антимиша помощ през ден-два мисля, че ще се навие.......Може и ловно куче..ох не знам, все по-добре куче да ми кръстосва кухнята от колкото мишка  Tired

# 523
здравейте мами,ако някоя от вас прояви интерес ще се радвам да се видим утре,да пийнем по чаша кафе,а децата да си поиграят на насита....

утре в 10 и 30 аз и още 6-7 майки ще ходим в един детски център..адреса му е:
245 Wood St, London E17 3NT...

http://www.facebook.com/profile.php?id=1250568348#!/event.php?eid=190131594352917

# 524
Аз го гледам това Embarassed Никак не съм бременна, ама много го съпреживявам, поплаквам си и си мечтая за втория път.

A.S.I.A. ох как го гледате незнам Rolling EyesНа мен ми стигат двете раждания, а и все плача като го гледам това Sick Гледах го до половината, напьлних 3 салфетки и го спрях Tired   

На мен пък не ми е тъжно, интересно ми е да видя как се нещата от страни, дори се успокоявам, като си представя, че аз изобщо не пищях толкова, не ругаех, само тихичко си се гърчех. Mr. Green Дори ме бяха похвалили колко съп добричка.

Какво точно дават по това Кремена,я разкажи.Хич няма да го гледам ако е нещо тъжно...
Не е тъжно, просто за някои момичета може да събуди спомени или да преживяват. Иначе има щастлив край.

Момичета,тва с канал 4 що не ще от България?
Права, договори, разрешителни и пр. АBC също може само в Америка и пр.

Общи условия

Активация на акаунт