Хрисинда - аз пък мисля, че се получи много добра и интересна дискусия от тази статия, независимо че не всички я харесваме.

Софи тук последните дни стана адски подвижна и направо в чудо се виждаме с нея. С обиколниците се захлюпва, въпреки че са вързани. Навира се под тях и после я намирам с обиколника на лицето. Махнах ги. Вчера как се е въртяла, оставих я на едната посока в креватчето, намерих я в противоположната - заклещила си крачето между решетките и плаче. Не знам сега какво да правя, как да ги връзвам тези тъпи обиколници, които имат връзки само горе.
Някой има ли разрешение на подобен проблем?
Либи, моята кукла същото правеше.Аз ги бях махнала по едно време, но след като си заклещи крака и удари главата ги сложих отново, но само от едната страна- откъм решетките/поне моето легло е такова/.Сега любимото и занимание е да се завива с възглавничката.Аз бих те посъветвала да зашиеш връзки ина дония край и да ги вържеш, без да се притесняваш, че ще бъдат в друг цвят.Така тя няма да може да ги вдига.

. Дали е удачно да давам сок вместо вода?
и от нас стиснати палчета за бебчето и мама -дано се оправи и по-бързо да се прибират у дома
.
мене на 10-15-тата вече са ме хванали всички видове нерви и изтерясвам
имало е и такива дни, но тогава помага изнасянето навън. Обличам я добре, гушкам я и хайде навън за малко или със слинга или с количката, но с количката реве малко по-дълго
сега си цока по стотина мл на ден.