Отговори
# 225
А пък и същата стринка като ми заразправала как да си гледам детето ,защо си яло ръцете ,как да го храна  smile3511 "Моята дъщеря така,моята дъщеря онака
правеше"е викам "това ,че е правила еди какво си ,не значи ,че е правилно " и млъкна .Пфууу,егати знаещите бабки .Много се дразня.
Яко се дразна ,при вас има ли такива "знаещи "?То сигурно има де,ужас.

# 226
  • София
Момичета знаете ли дали от мастит освен температурата може да ме боли и цялото тяло или съм пипнала някои вирус...Много е странно, защото  нито гърло, нито нос, просто вдигнах висока температура и ме боли едната гърда (тази дето беше разраненото зърно), но пък и зверски ме болят костите и мускулите...което май не е от това...Как мислите?
  Да напълно е възможно да те боли цялото тяло както е при грип, когато имаш запушване, но в момента има и такъв вирус точно с подобни оплаквания, така че е добре ако вече не е ясно коя е причината да те види лекар.

# 227
Assi , съчувствам ти и те разбирам напълно.
Няма ли някакъв начин да живеете отделно от свеки?

# 228
Аssi мила като те слушам някак си омаловажих моите проблеми.Аз съм самичка, но и това дотежава понякога искаш да поговориш с някои или същия този да ти помогне за нещо,когато не ти е добре. Но шанс за добро или за зло всеки живее живота си аз вече съвсем оправна станах готвя пера всичко правя с малката от както е кисела сън не спя дано скоро отмине тази фаза(ихихихи после дръга ще дойде ама нищо)
Лека вечер сега вечеря ,баня , игра, приспиване  newsm78 пропуснах май нещо после ще се смеем на тези дни сигурно   bouquet

# 229
Момичета благодаря за отговорите за косата,въпреки всичко аз рискувах,ее не стана това което исках,направихме кичури сега,не е лошо,но има лек червен отенък,следващия път ще я боядисам и се надявам за около 2-3 месеца максимум да съм вече цвят лешник  Hands Clap

# 230
  • Sofia, Bulgaria
За ви питам има ли други бебчета, които през първата половина на 4ти месец не се обръщат още по корем?

smile3521
има, и към втората половина още не се обръща  Peace
Я да ви кажа аз от опит  Whistling.габи беше на 8 месеца и не се обръщаше по корем и като се почнаха едни приказки.......не ти е приказка.То детето болно,то детето има рахит,то детето явно е парализирано Shocked.Абе да те шашка всеки може.Дадоха ми талон за невролог,който ми пусна талон за рехабилитация.Отидох не защото вярвах,че на детето му има нещо,а защото сметнах че малко гимнастика с професионалист ще му дойде добре.Смяташе се,че след 5 -тия път ще почне да се обръща.Е да ама не Naughty! Назначиха още, така и не отидох,защото жената която ги правеше започна да става доста груба и детето плачеше и се страхуваше.@ месеца по късно се обърна сама по корем.След това на годинка и месец направо проходи без изобщо да пълзи.Сега е такъв бяс,че няма умора и мирясване.Та...................НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ВСИЧКО КОЕТО ЧУВАТЕ.Майчиното сърце си чувства най-добре!
Много съм болна едвам гледам,ако не ритна камбаната ще ви драсна пак утре или други ден.

# 231
Да, и моята дъщеря не се е обръщала и търкаляла никога. Нито на 4, нито на 6, нито на 8 месеца. Впоследствие не е имала никакви проблеми, от съвсем малка обикаляше из къщи, държейки се за мебелите.

Емили, оздравявай, дано и децата да са здрави у вас.

Assi, не е виновно детето, ами жената, дето го е довела, че не го държи при себе си. Не се ядосвай, дреболии са това.

# 232
А настрани кога започнаха да се обръщат? Вие показвали ли сте им как?

Редактирах поста, защото когато го публикувах, установих, че докато съм го писала, бебо до мен стоеше по корем и понеже не му харесва, успя сам да се обърне по гръб  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 21:47 от brawn

# 233
  • у нас
от корем по гръб се обръща поне от 2-3 седмици, но от гръб по корем не ще. Стига до на една страна, напъва се но не става newsm78 сила ли не и достига, на ум ли не и идва как да го направи не знам newsm78

# 234
  • София
Emilli Arie  Hug

# 235
добър вечер,

на всички болнички - оздравявайте бързо  Hug

ние се въртим много вече и цялато легло го ограждам с одеала за да не падне, ама той пък се вре отдолу и не мога да го оставям сам вече в стаята. Когато си е в леглото се дразни, защото няма място да се върти. Прави опити за пълзене, ама засега само дупето вдига, но ръцете не може да ги мести и забива нос Simple Smile. За сметка на това пълзи по гръб. А не е зодия Рак Simple Smile).

В Сряда в Рода Маркет има 20% отстъпка на бебешки храни. Днес бяхме там, че събота и неделя има 10% отстъпка при сметка над 40лв, та напазарувахме памперси и АМ.

Отивам да спя. Лека нощ и по-малко ревящи бебчета Simple Smile

# 236
NKI, свекърва ми се заинтересува за гледането на бебчо. Ако не си си намерила още никой, да ви свържа?

mishe-shishe, честита месечинка на мома Диана Simple Smile!
gala., честит ти рожденик  bouquet! Много щастливи години пред вас ви пожелавам!

ilik123, повечето от игрите, които си изброила, честно казано не ги знам, освен "Буба лази", но ми се щеше точно от този сорт игри (с ръцете, или нещо се гъделичка бебето) да играем повече. Имаш ли представа от къде мога да ги науча, или ти си ги знаеш от едно време?

antonia, с Удхаус, и да заспи Дара, само ще я стресна с някое бурно изсмиване Laughing. Ние си взехме български книжки като си бяхме сега. Нямам търпение да й чета братя Грим, Шехерезада, ама нямат илюстрации и ще мине доста време преди да почнат да я вълнуват.

# 237
  • София
Привет!
Винаги искам преди да напиша каквото и да било първо да изчета това, което вие сте написали и обсъдили. Искам да не се включвам така ни в клин ни в ръкав споделяйки само собствените си драми, а да взема отношение и по вашите  Simple Smile. Признавам си, не мога и не мога. Все ви догонвам и все съм последна. Снощи стигнах до 8-ма страница, днес вече са 16  #Crazy. Успях да прегледам само последната.

gala, от вчера искам да споделя, че като видях снимката на аватарчето ти направо възкликнах. Страхотен сладур е твоята бебка и такава хубава снимка си и направила. Поздравления! И явно от сега трябва да свикнеш (както и Giada и vesy_evy и много други мами), че децата ни са си с характер и не ми се мисли какво ни чака от тук нататък.  #Crazy

sweet maniche, ти кога почувства, че Фенугрийка дава резултат? Колко пъти и по колко таблетки дневно пиеше? Колко време го пи? С колко горе-долу т се увеличи кърмата за едно кърмене в мл? Аз го пия от 2 дни, 3 пъти по 3 табл., но още няма никаква промяна, а вчера дори значително ми намаля кърмата. 

Ves[b]y[/b], ти ли пиеше бирена мая или аз бъркам? Каква точно е бирената мая и по каква схема я пиеш? Аз пих през първия месец б.мая на таблетки, нещо от сорта на 3 пъти по две или по три (не помня вече), но не мисля, че имаше ефект. Чудя се дали пак да не пробвам.
Ама и аз съм една... Повечето от вас вече захраниха, а аз още се боря с кърменето  Rolling Eyes Ама се надявам да го преборя де.

Да ви се оплаквам ли? Не искам, но за съжаление Аличка отново е с ужасен обрив по цялото тяло, но най-вече по гръбчето и по вратлето. Милото, не може нито да легне, нито да се облегне на него. И така жално скимти и се превива от болки. Иска само да е гушната и изправена в ръцете ми... Не само, че ми къса сърцето, ами буквално ме втриса като я гледам как се мъчи. И не мога да разбера каква е причината за това ужасно състояние (както го наричат лекарите). Днес смених Мустелата с A-Derma. Пак намазахме с лекарство, но не само че не минава, но и се активизира гадния му обрив. Мисля да я заведа да и направят кръвен тест за АБКМ и за каквото още може да се изследва на тази възраст. Поне да е ясно дали наистина има алергия или проблема е само кожен.
Иначе бебка е много енергична, много подвижна, върти се и се обръща във всички посоки, обикаля цялото легло, а в своето креватче спи почти перпендикулярно на посоката за спане. Както и да я сложа само с две движения, и то с чувала, се озовава напряко в леглото и си забива главата в преградките. Ще ходя да и търся нисък обиколник за цялото легло  Simple Smile 

# 238
brilliant, милото ти детенце. Дано по-скоро разберете какво е и да се оправя бързо!   bouquet

Та...................НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ВСИЧКО КОЕТО ЧУВАТЕ.Майчиното сърце си чувства най-добре!

Емили  Hug

# 239
brilliant, много благодаря за милите думи,както и на всички останали ,разбира се. много ми стана жално за твоето бебче- пожелавам ти скоро да разберете какво и е и да се оправи миличката. не като специалист ,ама все да си кажа  Mr. Green, защо не опиташ да не я мажеш с нищо,като козметика - мустела,а-дерма......, възможно ли е тях да не понася  newsm78

мен ме е страх да продумам, ама тази вечер от 21 до 23 пях песни и бутах количката и тя заспа без да се истерясва  Praynig. аз уж и друг път съм пяла,ама явно не както трябва  Thinking. а вчера толкова спокойно заспа и остави друго - събуди се чак в 5 да яде  #Crazy( чак хранилките преливаха) и сега пак я побутах 30 мин и попях и пак заспа. да видим до кога  hahaha

дали спокойното заспиване вчера е причина да не ми се събуди дълго  newsm78 ,или хомеопатичното  newsm78.

аз бях длъжна да  newsm55 newsm55 newsm55 и сега мисля да поспя

Общи условия

Активация на акаунт