Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 162 628
  • 864
  •   1
Отговори
# 375
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте, дами има ли он-лайн курсове или за Бургас.
 Peace

Купи си и прочети някои от книгите които има издадени на български за Рейки , лично аз ти препоръчвам Пенелопе Куест  Peace

После сама ще намериш учител/мастер за инициация  Wink или той ще те намери примерно на ЛС  Sunglasses

# 376
# 377
  • Бургас
Благодаря  Desss  Peace

# 378
gicka,
 в Бургас има курсове ,
за он лайн-не знам,
аз лично смятам към 9-10 ноември да съм на инициация за  второ ниво,
на тези дати ще има и първо ниво,
в нета  може да се позаинтересуваш за различните мастери, при мен информацията дойде от познати,
аз ще бъда при същия мастер ,който ми даде и първото ниво Simple Smile......

# 379
Кремче, благодаря ти за мнението! Hug Аз не зная, не разбирам, но реших да си правя упражненията, започнах с минималния брой повторения и увеличавам постепенно. Чувствам се добре!

Oблаче, щом се чувстваш уморена без причина, препоръчвам ти да си направиш няколко сеанса (сама!) за изчистване на чакрите.
Ето повече подробности. Гарантирам, че ще ти се отрази много добре, става по-бързо и лесно отколкото е описано.

01  02

Здравейте, дами има ли он-лайн курсове или за Бургас Peace

За начало прочети Барбара Ан Бренан (Ръце от светлина) и Дона Идън (Енергийна медицина).
Много неща ще ти се изяснят за енергиите, дотолкова, че след това може дори да нямаш нужда от курс по Рейки Wink

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 21:31 от krem-karamel

# 380
  bouquet
Благодаря ти
Ще го направя!
Обаче от няколко дни се  чувствам малко зле психически, аз си имам такива хронични проблеми
Чудя се дали става някаква лечебна криза и пречистване, или наистина е вярно това за отворените чакри отвън-навътре и че Тибетците не са ми препоръчителни (макар че това, което писа Кремче според мен е вярното)
Много бих искала да е първото!

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 15:56 от Анонимен

# 381
Лечебните кризи при всякакви занимания за самоусъвършенстване могат да бъдат много силни, ако човек се занимава сериозно. Не им се връзвайте толкова. Особено на физическите. Поболи, поболи пък спре. Казва ви го човек, при когото лечебните кризи водят понякога до болки, от които не мога да спя. И какво толкова. За тази цел облекчаващи са големите физически натоварвания. Щом искате да качвате енергийното и духовното ниво се заемете сериозно със спорт. Много и активен. Едва когато материята е много силна и издръжлива, духът се справя със сериозните хапки по много наведнъж.

Няма такъв филм като непрепоръчително това или онова. При физически ограничения и то в тези случаи се прави постепенна програма за увеличаване на натоварванията с по-малка крачка, а не се изключват групи и насоки. Човешкото тяло може всичко, ако имаме уважение към него. Вси-чко! Всякакви фантасмагории за отварянки отвътре-навън и обратното са от серията силно съм си повярвал колко съм велик (това за въпросната дама говоря, която ти е изтресла подобна "правя се на интересна" мисъл). Стой далеч от хора, които ти навяват страхове.

# 382
Аз изкарах първо ниво и все още се уча, чета внимателно и предишните теми за Рейки. Доколкото разбрах, в началния 21 дневен период всекидневно трябва да си даваме Рейки, а след това може и по-разредено. Иначе в началото се чувствах малко странно, дори след първите две инициации ме боля главата през нощта, след това бях някак успокоена /умиротворена/ и изтощена. А сега се чувствам добре, но се старая да не се ядосвам /не винаги ми се получава, но поне се старая/

# 383
Рози и рози Харесва ми написаното от теб   bouquet

milittana Изичстващият период не е задължителен, зависи какво и как сме натрупали  в телата си. Добре е с енергията да се работи и след това,както казваме да активираме енергията, за да ни помага постоянно. Може да се използва за всичко- болки, намерения, желания, помощ за други хора, медитация с Рейки, просто опитвайте всичко, което ви дойде наум- интересно е Simple Smile

облачето хей Наред с всички неща, които са ти писали момичетата, не забравяй, че се намираме в океан от енергия, всичко около нас ни влияе, всеки има подобни слаби моменти. Важно е да ги преодоляваме по-бързо и да сменяме фокуса и вибрациите  Heart Eyes

# 384
Дани, Рози, благодаря   bouquet
Снощи направих веднъж изчистване на чакрите, доста ме заболя обаче лявата ръка, с която изчиствах, предполагам се схвана от напрежение, доста уморително ми се стори! Но ще го направя пак

# 385
Какво правиш толкова с тези ръце, че да се изморят, схванат и т.н. ?  Grinning Можеш просто да положиш ръка върху тялото, там където се намира чакрата и да оставиш Рейки да свърши своята работа. Можеш да поставиш кристал на мястото където е чакрата с която работиш и дори да не ползваш ръце, а само в медитация да "насочиш" Рейки да работи и Рейки ще ръботи.

# 386
Ами правя кръгове на десетина сантиметра над чакрата  Wink Но ми е много уморително
Аз работя с Универсална енерия, не с Рейки - но нали енергията е една  Hug

# 387
Да, енергията Е, честотата на вибрацията е различна. Както казва моя учител, като едно радио с различни станции, всяка излъчва на различна честота и носи различно настроение  Simple Smile, просто работи с енергията..  bouquet

# 388
На мен много лесно ми изтръпват ръцете. Първо мислех, че е от едно упражнение, при което едната ръка се държи изпъната нагоре, а другата надолу. Но се случва и само след като съм полагала ръце на някоя от чакрите.

# 389
Снощи направих веднъж изчистване на чакрите, доста ме заболя обаче лявата ръка, с която изчиствах, предполагам се схвана от напрежение, доста уморително ми се стори! Но ще го направя пак.

Не засичай минутите и не си опъвай/напрягай ръцете. Може да броиш само кръговите движения. По-нататък, с напредване на процеса и това няма да ти се налага.

Общи условия

Активация на акаунт