Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 162 612
  • 864
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, имам нужда от съмет- имам второ ниво отскоро. ......Човекът има усложнения някакви, поддържа ниска температура и е на прегрлед за това. Да комуникирам ли това с него и изобщо какво да правя?
Също така правих Рейки на моя близка, която получи сърцебиене. Притесних се и спрях, правилно ли съм постъпила?
Благодаря  bouquet! Ще изтрия довечера поста, за което моля да ме извините.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 18:11 от Енита

# 316
Здрасти Енита  Heart Eyes, за сърцебиенето аз го имах често в началото когато на мен ми правиха сеанси. Също го имах в началото когато започнах да давам дистанционни сеанси. По мои наблюдения обикновено се получава когато тялото се опитва да се освободи от блокаж. Според мен не е проблем, а даже си е нормално, но би трябвало да изчезне след няколко сеанса.

За човека с операцията, той знае че му даваш рейки нали?   bouquet

# 317
  • София
Много, много  благодаря за отговора.
Да знае, естествено, първо го правих около 20 тина дена по уговорка в определен час, после преди опреацията той замина и тогава пращах за 4,5 дена, като исках разрешение от Висшия Аз. Болките ги получавам напоследък, мисля, че в дните, когато имаме уговорка за час.

# 318
Да знае, естествено, първо го правих около 20 тина дена по уговорка в определен час, после преди опреацията той замина и тогава пращах за 4,5 дена, като исках разрешение от Висшия Аз. Болките ги получавам напоследък, мисля, че в дните, когато имаме уговорка за час.

моя съвет е да се включат и други лечебни методи, и да се говори с човека - начин на живот, хранене,  мисли , др.

# 319
Мога ли да помоля за помощ- имам куче пекинез на 11 год., което обичам като децата си. Преди 3 месеца започна изведнъж да прави припадъци. Направихме му всички изследвания включително и снимки и се установи кардиодистрофия, но не в напреднал стадии. Ветеринарят ми направи схема по която го лекуваме. Припадъците спряха, но от десетина дни има много неприсъщи за кардиомиопатията симптоми - при пуснат климатик непрекъснато му е горещо, а като излезе и легне на терасата изпада в някакво безжизнено състояние. Вчера вечерта направо се изплаших - когато след едночасов престой реших да го прибера, взимайки го в ръце кучето изглеждаше като умряло и вкочанено, но само след няколко минути то буквално се съзживи. Не съм в състояние да ви обясня какво изпитах и как броях мимутите докато ветеринарят /наш познат и близък/ пристигне в кабинета си. Обясних му всичко, той го прегледа обстойно, но нищо обезпокоително не намери във физическото състояние - дори сърдечният ритъм е много добре /пропуснах да пиша, че от няколко дни кучето го водим за вливане на системи тъй като отказва хранене и съм принудена да го храня като бебе с бананова каша/. Иначе през деня нещата с кучето не стоят така, само вечерите и то със всяка измината все по зле. Сега ми е свито и се страхувам как ще издържа поредната нощ. Как така всички показатели от изследванията са добри, а в същото време поведението на кучето ми е ............
Много ви моля за вашата помощ. Кучето се казва Рекси на 11 год и 3 месеца е, за мое съзжаление незная как да прикача негова снимка.
Предварително много, много благодаря на всеки който се притече на помощ за Рекси - да сте живи и здрави всички съфорумци

п.п...... извинявайте за повторната публикация на зовът ми за помощ

# 320
abc.,
жива и здрава да ти е животинката!
Изпращам цялата си положителна енергия  Hug Praynig Peace

тук може да поискаш енергийна помощ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599089.75

# 321
Здравейте и от мен!
Вече не си спомням кога и от къде ми попадна темата. Нямах време дори да чета тогава - само хвърлих един бегъл поглед и я добавих в списъка със сайтовете. Сега съм се заела да чета от първата тема насам, но не знам кога ще успея.
Ще си потърся и книги, но ми се ще и аз да питам туй-онуй. Къде да си търся Мастер? Какво точно се случва на групови семинари? Мисля, че предпочитам източния модел с учител, ученик и индивидуални занимания или поне срещи, които не се изчерпват с инициирането. Може ли някой да ми помогне? Да ме насочи?

# 322
  • София

моя съвет е да се включат и други лечебни методи, и да се говори с човека - начин на живот, хранене,  мисли , др.
Вокси, благодаря ти, опитвам отдавна, старая се да не натрапвам, по-скоро да давам деликатни примери, но това е дълъг път, понякога  крачката къ него може да отнеме години... На това отгоре аз самата се опитвам да се оттърва от дидактизма си и от опитите да спасявам всички около себе си, та картината става направо сложна Simple Smile

# 323
Енита Просто не спирай съ сеансите, изпращай и до висшия му Аз. Останалото е личен, негов избор. Ние даваме най-доброто от себе си, не можем да променим ничия съдба, просто катализираме нещата да се получават по най-добрия за човека начин.

villyh Просто прегледай темите, не бързай,  точния човек ще го усетиш сама- това е най-верния избор според мен   bouquet

# 324
Здравейте и от мен. Вчера с мъжа ми бяхме инициирани в първа степен. Моля, приемете ме Hug

# 325
Здравейте отново!
Май никой не пише тук тия дни. Чета си старите теми и все очаквам нещо актуално от тази, ама не.
Не знам защо реших да пиша - не, че някой го интересува, но вече си имам две книги и съм много щастлива. Исках да го споделя.  Hug

Усмихнат ден на всички!

buttinsky, не съм от комитета по посрещането, но все пак добре сте дошли!

# 326
Здравейте на новичките  Hug
Да, правилно сте забелязали, че в тази тема няма никакъв развой. Просто повечето хора спряха да пишат. В старите теми ще намерите изключително ценна информация   bouquet

# 327
Имам един въпрос - някой практикува ли по принцип Рейджу инициация?
Доста късно видях за 15 август. Доколкото разбирам, тя е по-различна от въпросните 1,2,3 ниво, т.е. тя е еднаква, просто всеки взима толкова, колкото е готов.
Ако греша поправете ме.

# 328
Здравейте отново!
Май никой не пише тук тия дни. Чета си старите теми и все очаквам нещо актуално от тази, ама не.
Не знам защо реших да пиша - не, че някой го интересува, но вече си имам две книги и съм много щастлива. Исках да го споделя.  Hug

Усмихнат ден на всички!

buttinsky, не съм от комитета по посрещането, но все пак добре сте дошли!
Хее, най-накрая оживление.  Hug
Можеш ли да споделиш със кои книжки си се сдобила? Аз като начинаещ засега съм прочела само две: Тази на Пенелопи Куест
и
Огънят на рейки

# 329

Общи условия

Активация на акаунт