ЛЕКАРСТВАТА ВЗИМАНИ ПРЕДИ,ПРЕЧАТ ЛИ ЗА ЗАЧЕВАНЕТО

• 954
  • 7
  •   1
Отговори
Преди две  години така да кажем не бях ходила на гинеколог дълго време и когато отидох ми откриха хламиди,гъби4ки, и от тези брадивички по вагината и + това не кадърни лекари си мислиха,4е имам рак на маточната шийка,в крайна сметка нямах рак,но ме на тровиха с лекарства пих ги няколко месецаааа..оправих се,но буквално се на трових с лекарства.преди няколко месеца не знам защо и от къде пак бях хванала хламиди- пак лекарства но излекувах ги..Сега правим с моя приятел опит за бебе,но не става около 2 3 месеца се мъчим.страх ме е 4е може лекарствата преди време ИЛИ тези които взимах наскоро да са направили нещо и да оказват влияние сега на това...за да не мога да забременея...

# 1
Преди две  години така да кажем не бях ходила на гинеколог дълго време и когато отидох ми откриха хламиди,гъби4ки, и от тези брадивички по вагината и + това не кадърни лекари си мислиха,4е имам рак на маточната шийка,в крайна сметка нямах рак,но ме на тровиха с лекарства пих ги няколко месецаааа..оправих се,но буквално се на трових с лекарства.преди няколко месеца не знам защо и от къде пак бях хванала хламиди- пак лекарства но излекувах ги..Сега правим с моя приятел опит за бебе,но не става около 2 3 месеца се мъчим.страх ме е 4е може лекарствата преди време ИЛИ тези които взимах наскоро да са направили нещо и да оказват влияние сега на това...за да не мога да забременея...
Щом лекарствата са били изписани с цел лечение и то е правилно проведено и е довело до резултат (излекуване) тогава не би могло с нищо да навреди за забременяване. Ако такова няма повече от 6 месеца/ година следва да се обърнете към гинеколог/специализирана клиника по репродуктивна медицина! Успех! Peace

# 2
след като си имала хламидии, не е зле да се проверят тръбите ти дали са проходими, а ако пред това време си била със същия партньор и той да направи изследвания, тъй като те се предават по полов път. все пак не са безобидни  Peace
иначе самите лекарства не могат да ти навредят, но това може само специалист да го поддтвърди.
не ти пречи лятото да продължите с опитите и ако на есен няма резултат да се обърнете към специализирана клиника и да ви назначат необходимите изследвания, с цел да видят дали има проблеми и да ги решавате.
успех  Simple Smile

# 3
Къде мога да си направя в Пловдив цветна снимка,при някой добър специалист, по възможност и да е някъде където не е много скъпо или е по здравна каса,чувала съм че цените почват от 100 до 300....ако знаете къде са по евтини...към 100-150 че нямам много възможности.Много ме е страх от резултата,но възможно най-скоро трябва да си направя-за мое успокоение или разочарование

# 4
Къде мога да си направя в Пловдив цветна снимка,при някой добър специалист, по възможност и да е някъде където не е много скъпо или е по здравна каса,чувала съм че цените почват от 100 до 300....ако знаете къде са по евтини...към 100-150 че нямам много възможности.Много ме е страх от резултата,но възможно най-скоро трябва да си направя-за мое успокоение или разочарование
В Пловдив има мн клиники по репродуктивна медицина, аз лично бих ти препоръчала клиника Селена (момичетата имат темичка тук можеш да ги попиташ лично) Иначе ЦС не са по здравна каса Peace!
А и още нещо, какъвто и да е резултата от нея, място за отчаяние няма! Тук момичетата сме преживяли, какви ли не страшни неща, но не сме умрели, което е видно! Peace

# 5
Да аз съм при доктор Петрова в Селена,другата седмица имам час за нормалните прегледи,но не съм сигурна,че там се правят цветни снимки не съм питала още,исках преди това да проуча,къде другаде мога да направя възможно най-евтино...иначе от Петрова съм много доволна,а резултата не знам по скоро ме е страх,че приятелят ми може да ме остави,ако разбере че пътя до забременяването ще е труден....

# 6
Да аз съм при доктор Петрова в Селена,другата седмица имам час за нормалните прегледи,но не съм сигурна,че там се правят цветни снимки не съм питала още,исках преди това да проуча,къде другаде мога да направя възможно най-евтино...иначе от Петрова съм много доволна,а резултата не знам по скоро ме е страх,че приятелят ми може да ме остави,ако разбере че пътя до забременяването ще е труден....
Клиниката си има сайт, а в него и форум, в който можеш да зададеш въпроса си по отношение на ЦС Peace За останалата част от терзанията ти... съжалявам, но нямам отговор, смятам че всичко опира до човека, ако е такъв, ще те разбере и ще остане с теб, ако ли не ... Пък и не се знае, дали няма да се окаже впоследствие, че незабременяването не се дължи и на него ... Нищо никога не се знае и не бива да се изключва! Успех Peace

# 7
  • София
Спокойно, пила си хапчета и си изпикала последствията от тях ден два след последното хапче. Целият подфорум, ако знаеш какви хапчета тъпче и при опити за забременяване, и при бременност.
Колкото до това дали някой ще те остави, ако се окаже, че ще е трудно, значи въобще не ти трябва сопол в живота ти. Мятай се на цветната снимка, за да знаеш какво е положението и да не губиш време.

Общи условия

Активация на акаунт