Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 162 650
  • 864
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, след една драматична случка от в моя живот загубих себе си и красотата на живота ми. Изчетох много литература за себепознанието, но все нещо ми липсва, сега попаднах на Рейки и много се надявам да излекува отворилата се рана в душата ми.  Кажете ми от къде да започна или ми изпратете Рейки за да мога и аз да изпитам радост от живота.

# 391
"Рейки за цял живот" на П. Куест е добро начало. Можете да почетете и в темите тук, има много информация, която е полезна  Simple Smile.Енергия имате от мен, може да ползвате и темата за Енергийна подкрепа  Simple Smile

# 392
Някой да има материал, който да разглежда силата на лечебните кризи и от какво зависи тя? Благодаря предварително!

# 393
Лечебни реакции

Болестта е състояние на дисхармония, а здравето е състояние на цялостна хармония.
При лечебен сеанс  настъпва процес на хармонизиране в телата ни (физическо , емоционално, ментално и т.н.).
С помощта на лечителя, който е само проводник на тези енергии, започва изчистване на натрупаните излишества и заменянето им с лечебна енергия. С други думи физическите, емоционални, ментални и духовни “токсини” намиращи се в тялото ни са отстранени и заменени с енергии получени от свещените символи. Започва процес на пречистване, хармонизиране и в последствие оздравяване на болния орган и организма като цяло.

В процеса на прочистване и хармонизиране могат да се появят симптоми и реакции, които са част от него, като например: чувство за отпадналост, леко неразположение, световъртеж, изпотявания, разстройство, болки в гърлото, нарушаване на съня, сърцебиене, както и някои странни усещания.
В емоционалната картина също могат да настъпят промени, като чувството, че “нищо не ни върви”, депресия, повишена раздразнителност или нетърпимост. Понякога възникват натрапчиви мисли свързани с наши минали действия или преживявания.
Всички тези реакции са временни и са част от пречистващият, лечебен процес. След определено време отзвучават и се заместват от чувството на спокойствие, вътрешна радост и хармония. Това състояние се разпростира не само върху физическото тяло, но и върху ефирните тела.
За различните индивиди периода на изчистване е различен. За някои е по-кратък, а за други по-дълъг. Някои пациенти имат по-бурни реакции, а други по-слаби. Всичко зависи от количеството и “възрастта” на акумулираната енергия в телата, както и от количеството и силата на лечебната енергия, пренесена в пациента. Значение оказва и нивото на духовното му развитие.
Всичко описано по-горе се отнася и за процеса последващ посвещението . В този случай учениците преминават през подобни процеси на изчистване и изпитват “неща” които до този момент са били непознати за съзнанието им. В много случаи в момента на иницииране се получават просветления, “съобщения”, “спомени от минали съществувания” и др. подобни.
Периодът на пречистване е индивидуален и зависи много от това на кое ниво се извършва инициирането. Много е важно да бъде спазен този период преди да се започне работа със символите при лечение на други хора. Тези които завършват мастерско ниво трябва да бъдат още по-стриктни в спазването на изчистващия период.
Самолечението в този период ускорява доста процеса на пречистване и хармонизиране на ученика и е желателно да се извършва ежедневно в първите 21 дни след посвещението.
.
Реакциите описани по-горе са напълно нормални и не са причина за безпокойство. Те произлизат от срещата на енергията на нашето тяло с високочестотната светлинна енергия, която трансформира и повдига нашите енергии.
Евентуалните неразположения, които могат да бъдат изпитани са “енергийни модели” настанили се в нашето подсъзнание, които “изплуват” за да бъдат изчистени и заменени с хармония. Това е моментът в който ние отново ставаме отговорни за себе си и взимаме в свои ръце съдбата си за да я изковем такава, каквато пожелаем.
.
Все пак обаче, ако след сеанс  физическите и емоционални неразположения, които чувстваме се доста силни, добре е да се свържем с лечителя, който ни лекува(или мастера от когото сме получили посвещение) и да го информираме за състоянието си.

# 394
# 395
Имам нужда от подкрепата ви.

В много важен период съм за цялостните неща, които правя със себе си и също така по отношение на най-съкровената ми мечта като част от моя път. Вярвам, че съм намерила моето си. Чувствам се в голяма люлка от светлина, в която съм се свила на кълъбце и се наслаждавам най-сетне на живителната топлина и покоя след толкова години търсене, лутане, съмнения и страх. Време ми е да се отпусна и да приема, че това, което се случва, е най-доброто за мене, и да се насладя на всеки миг и на всяка глътка въздух. Точно това свиване на кълъбце искам да преодолея, защото интуитивно усещам, че то ме спира да повярвам, че заслужавам да получа това, което съм идентифицирала като мое си. Сякаш стоя на прага пред широко отворена врата и не прекрачвам.

Благодаря ви от сърце!

# 396
Имам нужда от подкрепата ви.

В много важен период съм за цялостните неща, които правя със себе си и също така по отношение на най-съкровената ми мечта като част от моя път. Вярвам, че съм намерила моето си. Чувствам се в голяма люлка от светлина, в която съм се свила на кълъбце и се наслаждавам най-сетне на живителната топлина и покоя след толкова години търсене, лутане, съмнения и страх. Време ми е да се отпусна и да приема, че това, което се случва, е най-доброто за мене, и да се насладя на всеки миг и на всяка глътка въздух. Точно това свиване на кълъбце искам да преодолея, защото интуитивно усещам, че то ме спира да повярвам, че заслужавам да получа това, което съм идентифицирала като мое си. Сякаш стоя на прага пред широко отворена врата и не прекрачвам.

Благодаря ви от сърце!

Лесно е , давай, просто го направи  newsm76

# 397
Здравейте на всички  Hug
И на мен скоро ми предстои инициация в първо ниво(надявам се този път да успея,че предният път имаше фактори,които попречиха това да се случи и мастърката ми каза,че моментът си показва..т.е. ако е било писано е щяло да стане тогава)Искам да попитам дали е вярно,че по-големи здравословни кризи в пречистващия период получават хората с по-тежка карма и вярно ли след второ ниво можещ да си виждаш преражданията?  Thinking

# 398
Това са глупости. Тежка карма и лека карма. Няма нищо такова. 

И без Рейки 2ро ниво можеш да си гледаш преражданията.

# 399
  • Tам през Атлантическия океан
Искам да попитам дали е вярно,че по-големи здравословни кризи в пречистващия период получават хората с по-тежка карма и вярно ли след второ ниво можещ да си виждаш преражданията?  Thinking

Глупости на търкалета  Crazy

Сига с тези кризи бе хора  Laughing

Преди да имате Рейки като не сте били в кондиция , или сте били болни/неразположени  на какво сте го отдавали  Sunglasses

Нямах гризи след иницияцията ми а и да съм имала не съм я забелязала  Mr. Green бях заета  Wink

Lavander Peace

# 400
Благодаря ви за отговора,такава информация получих затова бях длъжна да попитам за свое успокоение  Peace

# 401
Здравейте отново на всички.

При мен се получиха някои "странни неща " за  които нямам обяснения и искам да ги споделя с вас.Когато започнах със самолечението си на 7мия ден започнах да усещам как синусите ми парят покривайки ги с ръцете си.Уж топлината взе да намалява ,но на 16тият ден така се разсополивих-то все едно вода течеше ,на 17ят ден бях с 38 градуса,на 18тия на антибиотици(курса продължи 10 дена) и така и не можах да стигна до 21 ден.Започнах пак отначало на 16тият ден дъщеря ми докато бягаше в парка едно дете я удари доста силно със засилена люлка по главата,че получи комоцио  и бях по-загрижена и мислех само за нея и забравих за  продължаването на рейки лечението.пак започнах наново и пак на 16тият ден(сега в неделя )падна в къщи и си разцепи главата по средата на челото.Не позволихме да я шият,засега сме само с лепило,дано да няма други усложнения.
   Не знам как да го разчитам всичко това?Защо винаги когато се доближа до края нещо изниква,поради което трябва да се откажа временно от започнатото макар и несъзнателно?И защо всичко това се случва все на 16ти ден,независимо от различните дати на които започвам?Недостойна ли съм за това?Изпитания през които трябва да премина ли са това?Просто не знам какво да си мисля вече?
   Другото  което ми беше интересно бяхме при семейството намъжа ми и те се събраха цялата рода за да ни видят и като гушнах двама от хората почувствувах все едно някой ме удари с все сила по челото и главата ми отскокна назад,след което виждах огромен кръст.Попитах мъжа ми за тях двамата и се оказа че и двамата страдат от рак на белия дроб 3та и 4та степен:shock:и не им остава мохо  време .
Вие имали ли сте контакти с ракови болни?Имали ли сте подобни усещания?Аз и друг път съм имала контакти с такива ,но никога преди не съм имала подобни усещания.Ще се радвам ако споделите и/или се опитате да ми дадете някакво логическо обяснение.

# 402

и как става тоя номер  newsm78

# 403

и как става тоя номер  newsm78

Да, и на мен ми е интересно да разбера  Simple Smile
Lavander , би ли дала информация па въпроса?

# 404

... можеш да си гледаш преражданията.

?!?

Общи условия

Активация на акаунт