Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 163 462
  • 864
  •   2
Отговори
# 450
Теориите с прераждането на този етап, въпреки хвърлените огромни средства за научни експерименти и търсене на доказателства, остават недоказани официално.

Леко се заблуждавате, фокусирайки се там, където няма смисъл да се фокусирате....

Не е важно има или няма прераждане. Важно е в какво вярваш, защото това са твоите лични споразумения. Това са очилата през които гледаш, виждаш и разбираш себе си и света.
Важно е да разбереш връзката между това в което вярваш и това което ти се "случва" или по скоро това което изживяваш, защото такава връзка има.
Важно е в какво вярваш и какви са поседствията от твоите вярвания....
Важно е, защото Човек е творческа сила и материализира всичко в което вярва.

Човек, който е сключил споразумение със себе си, че тук днес и сега изкупува кармичен дълг, заради това което е "направил" през 1386 година - живее по един начин. Светът и животът му се "случват" по един начин.

Човек, който е сключил споразумение със себе си "Аз съм творческата сила и смисълът на живота ми е да изразявам себе си, чрез свойто творчество" живее по друг начин...

# 451
  • в сърцето на държавата
ЗДРАВЕЙТЕ,
някой има ли мнение за АЛЕКСЕЙ ШАДРИН?   Този господин се представя за мастер рейки и взема 80 лв за сеанс .Моля за мнение  -ако някой е ходил при него -дали помага срещу такъв голям хонорар?!

# 452
Нали вече има подобна тема за Шадрин  Thinking

# 453
Lavander, много ми харесва как разсъждаваш в постовете си   bouquet
приемането е основно за мен  Peace
не страданието по кармата,не случването на живота,не напъването да сме някакви си...
дори не знам в какво вярвам,а го усещам
ако трябва да обясня на някого-не знам как newsm78
за мен е Възприятие,Приемане,Благодарност,Съпричастност към живота

# 454
  • София
Теориите с прераждането на този етап, въпреки хвърлените огромни средства за научни експерименти и търсене на доказателства, остават недоказани официално.
Леко се заблуждавате, фокусирайки се там, където няма смисъл да се фокусирате....
Затова пък винаги се намира някой, който да ми посочи правилния фокус, имащ смисъл.

# 455
Благодарна и радостна съм за което

# 456
  • Tам през Атлантическия океан
Нали вече има подобна тема за Шадрин  Thinking
Tи пък сА недей да ограничаваш темата за Рейки   Whistling

# 457
Шадрин има толкова общо с Рейки, колкто аз съм трамвай.

# 458

Naughty Party Party Laughing Laughing А ние как да знаем, че всъщност под лавандуловото име не пише един оранжев трамвайчо  Blush

# 459
  • Tам през Атлантическия океан
Ако всяка втора дума не е Рейки, значи не сме по темата ли?

Човек се вълнува от всичко, пък и има много дезинформация. Пазарът на книги е наводнен с всякаква литература.

Whistling

иииии в очакване да ни дадат правилния фокус Wink

# 460

Naughty Party Party Laughing Laughing А ние как да знаем, че всъщност под лавандуловото име не пише един оранжев трамвайчо  Blush
Aко искате може да изпаднете в трепетна и дълбока медитация и да поискате откровение от високите етажи на властта  Grinning

# 461
Lavander, ти си една забележителна сладуранка. Забавляваш ме от сутринта, а аз много си падам по веселото настроение. Благодаря ти   bouquet

# 462
Има ли сред вас вегетарианци, станали такива след като са открили Рейки и някой има ли впечатления енергията да действа по-мощно(не знам как да се изразя  ooooh! )след като
 менюто му вече не включва мръвка  Peace

# 463
Това ако е задължително за практикуване на Рейки, аз ще трябва да се откажа, защото никак не ми се получава отказването от мръвката. Е, без да прекалявам де...

# 464
В никакъв случай не е задължително,че то и на мен ми е проблем,не че толкова много консумирам,но все пак  Cry
От чисто любопитство попитах  Peace
Светлина и любов  Hug

Общи условия

Активация на акаунт