Жената ЛЪВ - 46

• 16 347
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • Балчик
Пловдивски лъвички , дали сте чули със сигурност дали утре децата са на училище. Че в последният час инфото беше - ще има ваканция - няма да има ваканция . Два пъти я отмениха и един път я потвърдиха .
Моля ако някой  знае нещо със сигурност да ми свирне. Черпя   bouquet

# 361
Звъннах, праща ви много поздрави, каза, че й липсваме, обаче всички били болни и накрая и тя се е тръшнала, не е имала никакво време да влиза никъде. Та като се оправи ще се разпише.

# 362
  • Пловдив
Спонджи, http://www.riobg.com/start.php?RIO_NUMBER=16
Отменят я последно...

# 363
  • София
Здравейте!
Цял ден тичах насам-натам и сега се прибирам у дома. И аз чух за самолета, който правителството ще праща в Египет. Кам, дано всичко е наред и си дойдат хората по живо по здраво  Hug.

# 364
  • Балчик
HugБенджи , къде да те водя довечера , Благодаряяяяя Hug

# 365
Добра вечер, сладки! Hug

Бях на работа днес и затова не съм писала цял ден. Детето се изпоти през нощта и спа добре, днес цял ден - ок, като изключим кашлицата, но сега пак вдигна Т. Реших мъжа ми днес да не ходи по доктори, защото трябваше да мъкне и Ник, и предпочетох да си останат в къщи, отколкото да висят на опашка с болни. ooooh! Утре обаче ще я заведе, защото кашля много. Аз също между другото, освен това намръзнах днес, и сега пия Фервекс. А така хубаво се напарих в банята с вряла вода и така да не ми се излизаше изпод душа Blush...

Вие как сте? Hug
Тази вечер новини не съм гледала. Как се развива обстановката в Египет, Камче?

О, а каква нощ изкарах само ooooh!. Токът гасна амнайсе пъти ooooh!. Ние сме на ток и само си казах - Ей сега изпукахме от студ Twisted Evil. На всяко пускане на тока ставах да изкл./вкл. наново климатика в хола, защото тръгва на студено, не знам защо. Whistling И така до 4.30 сутринта Tired Та така. Щерката спа добре, ама пък друго имаше. ooooh!

# 366
  • Пловдив
Добро утро, момичета!  Heart Eyes

Поли, как сте днес?

Побъркаха ни вчера: ту ще се учи, ту няма... #Crazy
Еее, последно не са на училище до понеделник. 

# 367
Добро утро! Hug

И тук обявиха грипна ваканция до понеделник. Казаха, че тая седмица е пик-а на грипа. Whistling

Чат-пат бива, Бенджи, благодаря, че попита.  bouquet Вдига пак Т, не висока. Чудя се да я водя ли на лекар. Ще видя днес как е и ще преценя. Взе да киха, като нищо и Ник ще лепне, но какво да правя. Не мога да я изолирам. Ей тук ще си мешим бацилите, и това е. Такъв е сезона. Whistling

Голяма мъгла при нас ooooh!.

# 368
Добърррр денннн! Laughing
Полинко, бързам да ти отговоря на въпроса от оня ден Crazy Не, не съм давала АБ, защото всичко беше от носа. Обилна хрема, много кашляше, но гърдите му бяха чисти. Т вдигаше, защото се бореше организма. Като го питах доки що аджеба вдига Т и той ми вика:" Ми щото е болно детето!" Mr. Green  Ей така, цял ден нищо и вечерта вземе и вдигне Т. Давах клеева тинктура по три пъти на ден, капех и в носа с физиологичен разтвор, сироп за кашлица Мукосолван, витамини и Есберитокс N. Баткото и той беше така. Сега вече нещата вървят на оправяне Wink
Стефче, появи се тиииии Grinning Харесаха ми чаршафчетата Peace Татко е още в болница. Ако всичко е наред, а аз се моля да е Praynig в сряда или четвъртък ще го изпишат Praynig Praynig Praynig
А сега да ви почерпя, че днес татко има рожден ден! Да ми е жив и здрав!

И по едно прясно изцедено сокче та да сте здрави и заредени с енергия Grinning

# 369
Тедко, да ти е жив и здрав татко ти!  bouquet
Бързо да оздравява и да го изписват! Hug

Твоят доктор ме развесели. Joy

# 370
  • София
Теди, честит РД на татко ти, да е жив и здрав  Hug!
Ками пуснала съм ТВ и епилатор едновременно и не успях да чуя, но съобщиха, че евакуациата на българите в Кайро ще става от Международното летище, зала и терминал не успях да разбера.
Поли, дано до утре всичко мине при детето Hug.

# 371
Здравейте!
Теди, да ти е жив и здрав тати   bouquet и много да те слуша, че колкото повече остаряват, толкова по инати стават.  Mr. Green
Поли, дано отминат тези болести гадни. Аз Виктор не съм го пращала вече трета седмица на градина.  Crazy Изкукуригвам.  perko
Да ви кажа моята зълва се отказа да се евакуира, ама те си знаят най добре.  Peace Благодаря че ни мислите.  Hug
Реа, много работиш.  Laughing Hug

# 372
По последно инфо /ако ви интересува разбира се Grinning/ се прибират. Вече са на летището и се натоварват на правителствения самолет.  bowuu

# 373
  • София
Ками, тука сме се събрали стадо клюкарки.... ъъъъъ, пардон, лъвки  Mr. Green!
Лек път на фамилията, щом е преценила да дойде насам  Hug. По-нататък ще ни разкажеш от първоизточника какво е положението при Сфинкса.

# 374
  • София
Къде сте, бре? Преброихте ли се? Аз почти успях.

Общи условия

Активация на акаунт