Жената ЛЪВ - 46

• 16 347
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Норче, направо doh Banghead Banghead Banghead Заболя ме главата и пих един аналгин ooooh!
И сега да ти се скарам. Абе ти защо обърка на детето РД-то значи? Crazy В календарчето ни пише, че е на 6. Амахааааа Crazy

Да е жива и здрава Кали още веднъж! Най-най-най хубавото детство и желая! И леко юношество! А оттам насетне както дойде!

За теб голямо гуш и цун!  love001

Благодаря за букета за мама, много е красив! Hug

# 571
  • Пловдив
Реа, да ти е жива и здрава щерката! Това си  е една стабилна възраст.  Heart Eyes

Поли, ЧРД и на твоето мамче! Жива и здрава! Hug

Момичета, да ви питам: трябва да събера труд. стаж на мъжо по фирмите, където е работил. Трудовата му книжка се попиля, а сега му искат стажа.
Ще стане ли като нямам пълномощно? И кво точно трябва да направя: да купя нова тр. книжка и да мина по фирмите, където е работил, за да я попълнят ли? А ако някоя от тях вече не съществува?  newsm78

# 572
Бенджи, благодаря и на теб! Hug

Май ще грабна детето и ще поизляза. Ревахме за хубаво време, пък сега като го имаме, ъ.... Rolling Eyes

# 573
Рейче,да ви е жива и здрава Кали!Много успехи и късмет и желая!
Пол,най-важното е здравето!От здраве да не се отърва майчето ти!
Весело изкарване на празнуващите!

Абе нещо ми се извъртя форума.  Crossing Arms
До вчера новите публикации ми излизаха най-горе в темата и примерно директно на 38 страница.
Сега ми се отваря първа страница на темата с първите мнения и то в обратен ред  Rolling Eyes
Трябва да натисна последната страница на която е писано,да отида найййййййй-долу та да видя нов пост  Crazy
Що така ми се получи  Tired

Бенджи,много се радвам за вас !БЕгайте към Франсето и хич не се замисляй  Hug

# 574
  • Пловдив
Жу, чакай да стане, пък тогава. Wink
Аз още не мога да се настроя нещо, опитвам се да мисля положително, но... Confused

И на мен така ми се обърна форумът...мнооо странно..ръчках  ив настройките досега, но нищо не успях да направя.  Rolling Eyes Ако разбереш как да си възвърне нормалният изглед, свиркай.  Wink

# 575
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

Пол ми айде де, виж ква съм патка заспала  Mr. Green Той мъжа е на 6, а на 8 е Кали. Личи си , че съм руса по природа  Joy

# 576
Бенджи , и аз ходих по настройките ама нищо  Rolling Eyes

Вижте ги гадюхите мръснииииии:Разкриха договорка между хипермаркетите  Нарушението е разкрито при "Метро Кеш енд Кери България", "Билла България", "Кауфланд България ЕООД енд Ко", "ХИТ Хипермаркет", "Максима България" (Т Маркет) и "Пикадили".

http://dnes.dir.bg/news/kartel-hipermarketi-hranitelni-verigi-7953587?nt=4

# 577
Жу, най-важно е здравето наистина! Всички да не се оттърваме от него! Hug

За хиперите - нищо ново под слънцето. Бедният народ, т.е. ние, пак ще е прецаканият. #2gunfire

За форума - правят нещо, не е във вас проблема. При мен засега е ок. Тъй че нищо не ровете по настройките, няма смисъл.

Бенджи, и преди време ти бях казала - най-важно е семейството да е заедно. Тук или там, няма значение. Млади сте, умни сте, ще се справите. Peace
И аз бих забегнала, ама моя мъж с топ не можеш да го бутнеш от тук. #Cussing out

Норче, руса сладурана, макар и потъмнена Crazy - радвам се, че те намирам в добро настроение! Hug

Излизах с Ник както казах одеве, че се каня. И като каза пи-пи, демек, че му се пикае, а той без памперс, ужас. Никога не е пикал прав, а навън никога не е пикал. Crazy Припикна в гащите, събух го - не ще прав. След малко пак - пи-пи. Айде пак. Е стиска, стиска, пък се изпика Party. Даже му стана кеф, че пикае толкова надалече hahaha. Та така. пУфалих сЪ. Crazy

# 578
Честити рождени дни на всички празнуващи, да са живи и здрави и много щастливи.

Бенджи, бегаййй колкото те крака държат. Не се настойвай, предварително нема да стане. Ама после ще ти е гоооот.

за хипермаркетите , нищо ново под слънцето...
лека вечер на всички

# 579
  • София
Реа, да ти е живо и здраво момичето! Желая й да расте лъчезарна, усмихната и все така чаровна, като майка си  Wink  bouquet!

# 580
Рейче живо и здраво да ти е детенце и много да те радва.     bouquet
Бенджи да не ни забравиш като станеш французойка.  Crazy
Аз тази вечер оправях сърцераздирателната драма "госпожата ме изпита и не ми писа 6, пък на С. и писа 6 пък беше по-зле от мен".  ooooh!
Още не е наясно малката с това колко субективни са оценките в училище. Пък то и аз се чудих как да и обясня, че може всичко да си знае и пак да не и пишат 6 и че на някои се пишат по-хубави оценки, защото тати може да е спонсор. Tired

# 581
ДобрЮтрУ.

Честито със закъснение за р.д. на майката на Поли иу на Кали на Рейчо.

Минавам набързичко и ще зачезна. Форумът гледам се променил. Преди си бях направила настройката така, че последната (най-нова страница) да ми се явява като първа най-отгоре. Обаче сега всичко ми е разместено.

Отивам да закусвам и да пия кафе.  bouquet

# 582
Добро да е!
Стеф, кой беше сайта за обувки да позяпам?

# 583
мегияс сандали Мегияс. Трябва много ровене. Аз съм си набелязала едни за 30 лева назад, назад в страниците

zoe Тука след много ровене може и да намериш нещо

Indigo shoes Това е производителят в Пловдив. Ужасно много ми харесват.

Ками, имам и други, но бързам за работа. Хайде довечера ще дам още.

# 584
Добро утро  Hug

Вчера съм пропуснала рождениците.

Пол, жива и здрава да е майка ти и да има сили да помага.

Реа, честит рожден ден и на Кали. Много радост да ви носи.

Вени, май срещата ни ще се осъществи чак за другата седмица, тая ми е адски натоварено и не знам как ще се справя.

Хубав ден ви желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт