Жената ЛЪВ - 46

• 16 347
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Кам, и аз съм така. Досега токче не съм слагала...
Нося спортно и равно.  Wink

Даже зимата изкарах с едни туристически соломонки, мнооо яки, за дъълги пешеходни преходи  Laughing, три години ги нося - зимата в града, лятото по планините, и не са мръднали.  Peace
Омръзнаха ми вече много.

Ама се затопли и тряяя да си търся нещо по -леко за пролетта.

# 616
И аз съм по равните обувки.  Flutter
Високи слагам само по официални поводи, когато съм от колата в ресторанта и обратно.  Crazy
Иначе не мога да се кълчотя на високи токове, защото с милото ходим много пеша. Ако се кача на високо жална им майка на краката ми. За това гледам като купувам да са ниски и удобни обувките.  Peace

# 617
Нося всякакви аз. Crazy Напоследък повече ниски, но иначе предимно високи носех преди. Кат' съм се забила у земята поне така да компенсирам малко. Whistling

Кам, не са мой тип, но ми харесват. Като пристигнат, да си ги носиш със здраве!  bouquet

# 618
И аз не мога  да ходя вече на токчета. Rolling Eyes

Имам едни черни ботуши на висок  тънък ток за`хоп и за гроб` или иначе казано за сватби и погребения. Имам и кафяви ест.кожа супер са ,но тази зима не ги огря да ги обуя.Всичко друго е равно в различни вариации.

И може ли да си призная с ръка на сърцето :не си падам по обувките  Embarassed Rolling Eyes

От ботуши /равни,зимни,спортни /каквито ви дойде на ум, преминавам дирекшън на маратонки или кецове и от там на чехли всякакви видове.
Голяяяяямаааа рядкост е да харесам обувка ,че и да ми е удобна  ooooh!

# 619
И може ли да си призная с ръка на сърцето :не си падам по обувките  Embarassed Rolling Eyes
И аз така.  Crazy Обаче тези дни като е топло направо ми се сваряват краката, та реших..... Whistling
Обаче дали ще ги обуя това е съвсеееем друг въпрос.  Mr. Green
Не са и мой тип, Пол,. Mr. Green Купих си ги от магазина.  Crazy

# 620
Кам, що ли си помислих, че си ги заръчала по интернет. Crazy

# 621
Абе я да питам нещо за преброяването - аз като съм се преброила, нужно ли е и мъжа ми да го прави? newsm78 В смисъл данните за него считат ли се, че съм го преброила и него, и децата? Embarassed

# 622
Ти нали попълни и техните данни - ЕГН-та и т.н.?
Ако си го направила сте се преброили със сигурност.

# 623
Ми да,бе Полинко.........него не го ли `тури`,като глава на домакинството?Преброила си се.Давай им номера и готово.

# 624
Мда. Twisted Evil Много интересно що мъжа се определя за глава на семейството. Twisted Evil
И аз тъй си мислех, че всички се считат за преброени, ама викам да питам, щото днес е последният ден. Heart Eyes Тенкю!  bouquet

# 625
Глава на семейството се води, който напишеш ти.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 16:45 от Cheburashka

# 626
Глава на семейството се води, който напишеш ти.  Mr. Green

Да, прочетох като попълвах, ама по презумция се води мъжа Twisted Evil

# 627
Нали знаеш приказката за главата и врата. Остави го да си мисли, че той контролира положението.  Whistling

# 628
Нали знаеш приказката за главата и врата. Остави го да си мисли, че той контролира положението.  Whistling

А, аз го знам шийка. Mr. Green Не ми се спори с никой. Просто това е поредната несправедливост и поставянето на жената на второ място. Whistling

# 629
В мъжки свят няма как да се очаква друго.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт