Жената ЛЪВ - 46

• 16 347
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Джуджи, след ремонта ще имам да ходя един ден за 6 часа допълнително заради днес. И напече, да, по обяд, студено е обаче.

И Джулката, и Вийчето, и Стеф ник'ви ги няма. Rolling Eyes

Чудя се и аз какъв да го готвя за довечера. Mr. Green

# 211
  • София
Еее, Хаяси, това с пушките се предполага баща й да го върши  Joy  Hug.
Аз мисля за довечера да направя омлети, че имам едно сирене, дето ако не го изядем под някаква форма, ще трябва да го хвърля  newsm78.

# 212
Чакайте да ви покажа нещо да се посмеете.

Шопски Зодиак Grinning
ЛЪВ Гoлeм дзвep у дoмa, дeкa нe мoe дa ce тpae. У чуждoзeмcкo му викaт: "Aй лъв ю".

Уф и на мен ми е голям проблем да измисля какво да готвя, а от другата седмица нямаме кухня вече и съвсем ще се видя в чудо.

Снощи правих картофени кюфтаци на фурна, днес ще е супа топчета. Мъжа ми иска свинско с кисело зеле (никаква идея нямам как се готви това чудо, та ще го оставя за свекърва ми  Mr. Green)

А от другата седмица съм замислила да правя седмично меню и да пазаруваме 1 път за цялата седмица ииииииииииииииии ще си изгния в тъпата кухня  Cry

# 213
  • София
Хаяси, свинско с кисело зеле е лесно, хич не му се плаши! Аз скоро правих с пилешко, ма то е същото  Wink. Само трябва да задушиш (запържиш) предварително месото с кромид лук, после изсипваш киселото зеле, слагаш черен и червен пипер, чесън, доливаш малко вода и го зарязваш на котлона, като от време на време разбъркваш. Може и във фурна да се запече, ама мен ме домързя  Mr. Green.

# 214
Вени, я кажи какво чете на Софи Кинсела? Чудя се какво да чета като ми свърши книжката. Исках да поръчам и другите 3 книги на този автор, но се оказа, че ги няма и ще търсят.

# 215
Ей, гледай как пишем по едно и също време.

Шшшшшшшшт, да не те чуе някой. Свекърва ми ще го готви  Crossing Arms пък. За ко ми иде тогаз  Whistling

# 216
  • София
Чела съм "Повелителката на метлата", "Можеш ли да пазиш тайна" и "Тайният живот на Беки Б".
Ако си в подходящо настроение, можеш да се посмееш и разтовариш доволно и с трите книжлета. Ако четеш на лаптоп или на компютър - остен тези три, в читанката мисля, че има още  Peace.

ПП: да се поФала, че хакнатото ПСП успях да направя и на букрийдър и сега детето ще си остане без играчка, щото мама ще си чете книжки  Blush.

Ако кажеш, веднага ще си редактирам поста с манджата  hahaha, просто исках да те успокоя, че не е толкоз страшно!

# 217
Джуджи, Венчито ти пише рецептата, пък ти - книжки Joy

Това със седмичното меню - вЕрваш ли си, че ще го изпълниш? newsm78 За ДК - съчувствам ти. И аз много се плаша от тоя момент ooooh!. При нас е до 3 години. Пък после newsm78. Абе не, че няма да се справим като се замисля. Другите как готвят. Rolling Eyes

# 218
Джуджи, Венчито ти пише рецептата, пък ти - книжки Joy

Joy Joy Joy Мнооооо съм гадна значи  hahaha hahaha hahaha

Пол, само това ми е спасението - седмично меню и пазар за това меню. Редовно сме забравили и аз и мъжа ми нещо. Вчера търча до магазина в 7 сутринта, защото нямахме и 1 филия хляб  ooooh! Незная как се справят останалите, но за мен е ужас. А имам приятелки, които карат на каквото намерят през седмицата, но ми се струва, че джуджи е малка, за да яде "каквото има".

Вени, видях ги в читанката книжките, обаче май ще си ги купя, нещо не се виждам на компа да чета, а и чета само като легна. Латоп нямам. Та исках да знам хубави ли са, за да си поръчам. Другия вариант е да купя на джуджи едно ПСП и да ми го хакнеш. Докато дойде време тя да играе, аз ще прочета някоя и друга книжка.

# 219
  • София
Хаяско, хвърли едно очо в този сайт http://www.bgbook.dir.bg/. Поръчвала съм веднъж книги от него и едно, че доставката е левче (без значение колко книги поръчваш), второ - има отстъпка от коричната цена и трето - доставиха ми ги още на следващия ден.
Ако не ти се харчат пари за книги, що да не ти дам нещо мое за четене  Wink? Само, че освен Сексът и градът, май нямам друг чиклит на хартия  newsm78.

# 220
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Hug

Що така ни оредяха редиците, бРе?  Rolling Eyes

Много е добра идеята за седмично меню. Аз се старая да мисля предварително за няколко дни, макар че не правя точно меню...
И си правя списък какво трябва да се купи от магазина... Blush Старост - нерадост... Mr. Green
Вчера бяхме на фасул, днес: лапад с ориз и баница със сирене и яйца /за неядящите лапад/
Пак сме в безмесен период... 20 дена...за ужас на малчо...Wink

Последно прочетох двете книги на Халед Хосейни: Ловецът на хвърчила и Хиляди сияйни слънца.
Харесаха ми много.  Peace С нетърпение чакам нещо друго от тоя автор.

# 221
  • София
О, много хубави книги, нали, Бенджи? Особено Ловецът на хвърчила - направо ме гръмна в сърцето. Може би, защото я прочетох първа и изобщо не очаквах такава силна и завладяваща история!

# 222
  • Пловдив
Вени, доста време не бях чела нещо толкова добро.
Много добри. И двете. След тях каквото и да прочета ми изглежда слабо... Rolling Eyes

Аз, обратното, прочетох първо Хиляди сияйни слънца... Wink

# 223
  • София
Много добри. И двете. След тях каквото и да прочета ми изглежда слабо... Rolling Eyes
Напълно те разбирам  Mr. Green.
Ако ти попадне "Слугинята", може би също ще ти хареса. Разказва се за американското общество, негърките и изобщо положението на жените в него. Допадна ми.

# 224
Да споделя една красота с вас

Общи условия

Активация на акаунт