МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 57 853
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • До морето :)
Аз пък днес се чудех как точно стоят нещата с избор на лекар  newsm78 Скоро бях пред кабинета на наблюдаващия ме лекар и си мислех "Ами ако сега някоя мама си е платила за лекар и в момента ражда, моята консултация ще се отложи ли? Защото не е много коректно от страна на доктора да ме остави пред кабинета си и да хукне  newsm78 "

Да така е, но в същото време няма да е коректно и спрямо родилката , ако и тя си е платила и е избрала точно твоя лекар!!  Mr. Green
Разбира се, нали тя пък си е платила, а аз нищо няма да дам на консултацията, но пък може ли 10 жени днес да не бъдат прегледани, защото 1 си е платила  newsm78 Всички са прави в случая, но въпросът ми е когато платя за лекар, той кога ще дойде? Когато ме приемат, при определено разкритие ли...?

# 196
Аз пък днес се чудех как точно стоят нещата с избор на лекар  newsm78 Скоро бях пред кабинета на наблюдаващия ме лекар и си мислех "Ами ако сега някоя мама си е платила за лекар и в момента ражда, моята консултация ще се отложи ли? Защото не е много коректно от страна на доктора да ме остави пред кабинета си и да хукне  newsm78 "

Да така е, но в същото време няма да е коректно и спрямо родилката , ако и тя си е платила и е избрала точно твоя лекар!!  Mr. Green
Разбира се, нали тя пък си е платила, а аз нищо няма да дам на консултацията, но пък може ли 10 жени днес да не бъдат прегледани, защото 1 си е платила  newsm78 Всички са прави в случая, но въпросът ми е когато платя за лекар, той кога ще дойде? Когато ме приемат, при определено разкритие ли...?
По времето, когато раждах аз, на този въпрос ми бе отговорено, че при нормално раждане не може на 100% да се гарантира присъствието на избрания лекар.Помислете, реално е така.Може да не е в града, може да е пил 1-2 питиета преди това и ред други причини.

# 197
Точно за това ми е интересно, че този човек трябва 24 часа в денонощието да е на разположение  newsm78 И ако си платя за лекар какво става? Излиза, че само при планово секцио има смисъл да се плаща на лекар  newsm78

# 198
Точно за това ми е интересно, че този човек трябва 24 часа в денонощието да е на разположение  newsm78 И ако си платя за лекар какво става? Излиза, че само при планово секцио има смисъл да се плаща на лекар  newsm78
Ами въпрос на късмет дали ще тръгнеш да раждаш когато лекаря ти е в кондиция да те поеме Laughing.

# 199
Вчера тъкмо мъжът ми ме убеди, че ще е по-спокоен ако раждам във Ветрен, но пак се разколебах, защото пък от там не искам никой друг лекар освен моя  Rolling Eyes
Тъй като ми казаха да пазя леглото, утре няма да мога да дойда на лекията в болницата. Някъде трябва ли да се отпиша?  newsm78

# 200
nelka_bg, моят съвет е да не се колебаеш толкова, мисли само положително. Сигурна съм, че най-добрият избор за теб ще е да родиш в МБАЛ "Дева Мария". Плюсовете там са много, повярвай. Виждам, че си доста мнителна, съветвам те да гледаш по-широко на света, не мисли ако, ако, защото тогава наистина няма да ти се случват нещата.

# 201
  • Бургас/Пз
.... но пак се разколебах, защото пък от там не искам никой друг лекар освен моя  Rolling Eyes

Добре де, в този случай, ако ще раждаш в Окръжна, значи изобщо варианта за твоя лекар отпада във висчки случаи!!! newsm78 Така изобщо няма да имаш шанс да родиш при него. Ако се уговориш с него за Ветрен, няма ли да е по-добре?

# 202
Оооо, смятам се за доста широкоскроен човек, но просто в тази болница имам доверие само на моя лекар  bouquet И ако раждам там ще е заради него   Peace Най-добре ще е на следващата консулатация да го питам директно дали ще се заеме с мене или не, да знам какво да правя  Grinning

# 203
  • Den Haag
Здравейте!  Hug
Следа темата от доста време и реших да се запиша при вас. Първото ми раждане беше в Окръжна болница, но след преживяното там категорично съм избрала да раждам в Дева Мария  Peace

Нелка мисля говори с твоя лекар и щом той се ангажира с раждането, ще дойде непременно. А и нали има озбор на лекар за което си заплащаш,няма значение дали ще раждаш секцио или нормално  Peace

# 204
Да, най-добре да говоря с него. Като ида за болничния, ще питам. Едно е лекарят да поеме ангажимент, друго ей така да си избера него.

# 205
nelka_bg, да, така е най добре. Желая ти успех!

# 206
Здравейте отново момичета,предстои ми раждане в Девата най-много до три седмици и ми е много притеснено и напрегнато като за първо раждане.Решила съм да раждам засега нормално без упойка, та исках да ви питам тази клизма боли ли, както и прегледите за разкритие.Относно багажа разбрах че почти всичко е осигурен, предполагам само тоалетни принадлежности трябва да си взема и някаква връхна дреха,а белио само еднократно ли е позволено?Искам да ви попитам и как стоят нещата с припознаването от бащата, когато нямаме брак.Късмет на всички на които им предстои този така чакан и вълнуващ момент и дано са по смели и безстрашни от мен  Laughing Благодаря предварително. Peace

# 207
Здравей! Аз раждах там нормално и нямам брак с бащата. Преди или след раждането се ходи при нотариус и се заверява декларация, която  се прилага към документите за родилката, така че по-добре преди раждането да се завери. Клизма не правят в Бургас, нито в окръжна, нито в Девата, но даже и да правят, не боли изобщо. Много хора и без да са бременни, ходят всяка седмица на клизма да си изчистват червата. Моя съвет е да отидеш до тоалетна преди раждане, ако можеш.
Удобно бельо си вземи, лесно да се слага и сваля.
Успех!

# 208
  • Pomorie
И на мен ми беше интересно за клизмата. Ама като не правят какво се случва ако не си отишъл по голяма нужда преди това.
Много сконфузно ми се струва  Shocked

# 209
Да, неприятно при напъването, защото се изпускаш, но ти слагат подлога отдолу. Жената, като ражда не й пука, а и лекарите са свикнали.

Общи условия

Активация на акаунт