МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 57 849
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
       Здравейте, имам въпрос към Мерри дали в събота се прави запис на тонове, каква е цената на прегледа а всъщност може и през седмицата но след 5 часа. Благодаря предварително

# 181
  • Бургас/Пз
А защо д-р Георгиев не поема нормални раждания, аз преди 11г раждах в Окръжна болница при него и тогав си израждаше и по двата начина? Ами ако родилката го избере с избор на екип или няма такъв вариант??  Mr. Green

# 182
А защо д-р Георгиев не поема нормални раждания, аз преди 11г раждах в Окръжна болница при него и тогав си израждаше и по двата начина? Ами ако родилката го избере с избор на екип или няма такъв вариант??  Mr. Green
Не зная защо ,или по точно от години не поема нормални раждания !В болницата е ангажиран с мн др неща като директор ,но интересното е че и за секцио не е сигурно ,че ще поеме!Като опция го няма !Аз ходих в кабинета му да говоря с него и му казах ,че ще направя избор на екип(което е 800лв) и той отказа!Но в деня на операцията той имаше секцио ,аз бях второ и влезе като асистент и на моето!

# 183
  • Pomorie
 Shockedлеле сега съвсем ме изплашихте, аз си помислих че ако се наложи секцио със сигурност ще е той.

# 184
slava_desa,  много благодаря за отговора и се радвам, че сте нямали нужда от кувьози. Моля се и при нас да е така  Praynig!
Щастлива среща на всички, на които им предстои скоро раждане   bouquet!

# 185
В последните 3 месеца две приятелки родиха при Георгиев - едната нормално, а другата секцио. Вие сигурни ли сте, че няма да се ангажира и с вас?

# 186
  • Pomorie
Ами аз лично го питах за  естественно раждане, и той ми каза че вече достатъчно години бил израждал и не се занимавал с това.
Искам да питам аз в тази връзка Мери, има ли вариант да си платя за избор на лекат при естественно раждане, и възможно ли е това да е Георгиев?

# 187
       Здравейте, имам въпрос към Мерри дали в събота се прави запис на тонове, каква е цената на прегледа а всъщност може и през седмицата но след 5 часа. Благодаря предварително

Zdraveite, izvinete me za latinicata, no tuk nqmam kirilica. Zapis na tonove se pravi po vsqko vreme bez znachenie dali e delnichen den ili vecher. Mislq,che cenata e 10 lv, no za po-sigurno popotaite na tel 89 6262

# 188
Здравейте, аз преди няколко месеца, преди да родя, бях питала в болницата дали д-р Георгиев изражда, защото знаех, че е управител на Девата и като административно лице си мислих, че не изражда. Тогава ми казаха, че Георгиев прави секцио, но не и да участва в нормално раждане.

# 189
Здравейте, вече съм тук виждам, че има нови участници във форума и, че доста от старите слухове за болницата все още витаят. На разположение съм, ако искате да изясним някои от въпросите... Виждам например, че отново се върти притеснението от кръвопреливането и наличието на кръв в болницата. Момичета да не ви се налага, но като пишете, че ако не наложи кръвопреливане оставам с впечатлението, че се притеснявате от факта за времето, в което трябва да се направи и дали ще се справим с бързата доставка. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!!! Когато се налага кръвопреливане това не е в никакъв случай въпрос на минути и секунди - има дастатъчно време да се достави кръв и да се кръвопрелива през това време се слагат плазми, които са заместители и така може дори часове да се прелива. Уверявам ви лекарите си знаят работата и за пореден път казвам, ЧЕ КРЪВ СЕ СЪХРАНЯВА САМО В КРЪВНИЯ ЦЕНТЪР, КОЙТО Е ЕДИН ЗА ЦЯЛАТА БУРГАСКА ОБЛАСТ, НИКОЯ БОЛНИЦА НЯМА ПРАВО ДА СЪХРАНЯВА САКОВЕ  С КРЪВ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ

Здравейте, напълно подкрепям написаното по-горе!
 Лятото ме оперираха там по спешност. Благодарение на бързата намеса на лекраския екип на Д-р Драгнева най-лошото се размина! Тъй като бях изгубила много кръв се наложи и кръвопреливане и всичко си беше точно и навреме!
  bouquet

# 190
  • До морето :)
Искам да ви попитам - записах се за лекциите на 17.02, но по интернет, не по телефона. Нали няма проблеми? Не съм получила отговор по e-mail-а и не знам дали да чакам такъв или не?  newsm78

# 191
Искам да ви попитам - записах се за лекциите на 17.02, но по интернет, не по телефона. Нали няма проблеми? Не съм получила отговор по e-mail-а и не знам дали да чакам такъв или не?  newsm78
Недей да чакаш отговор значи щом не са ти писали или звъннали  ще има лекция Simple Smile няма проблеми.Аз като ходех на лекциите само интернет се записвах

# 192
  • Бургас/Пз
Мери, моля те да споделиш, как точно стои въпроса с избора на екип?? Трябва ли да се направи предварително и колко време преди термина. Ако раждането започне например с изтичане на води и болки и се дойде в болницата, може ли тогава да се избира екип или задължително се ражда при този , който е на смяна?

# 193
  • До морето :)
Аз пък днес се чудех как точно стоят нещата с избор на лекар  newsm78 Скоро бях пред кабинета на наблюдаващия ме лекар и си мислех "Ами ако сега някоя мама си е платила за лекар и в момента ражда, моята консултация ще се отложи ли? Защото не е много коректно от страна на доктора да ме остави пред кабинета си и да хукне  newsm78 "

# 194
  • Бургас/Пз
Аз пък днес се чудех как точно стоят нещата с избор на лекар  newsm78 Скоро бях пред кабинета на наблюдаващия ме лекар и си мислех "Ами ако сега някоя мама си е платила за лекар и в момента ражда, моята консултация ще се отложи ли? Защото не е много коректно от страна на доктора да ме остави пред кабинета си и да хукне  newsm78 "

Да така е, но в същото време няма да е коректно и спрямо родилката , ако и тя си е платила и е избрала точно твоя лекар!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт