МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 57 847
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
silviayo, мисля, че не хоспетализират в болницата деца. Защо не се обадиш  на регистратура , за да попиташ

# 166
Здравейте!
Бях днес при Георгиев и на 25.02 пак ще ходя за да определим дата за секцио... Даде ми лист с изследваниятa, които трябва да си напрявя и сега гледам някакво изследване Фибриноген.... в сайта не го пише в изследваниятя които трябва да направя при постъпване в болницата...
Интересното беше ,че не пожела да ми каже  какво е бебето...

# 167
Относно патологична бременност. Лекарите са същите, както в родилно лечението по клинична пътека е за сметка на НЗОК, заплаща се само по 35 лв. за престой на ден, телевизия и доплащане върху порциона за храна. Това е.

# 168
  • на дъното
merry_ng Благодаря ти за отговора на ЛС Hug.Пиша ти тук понеже кутията ти е препълнена

# 169
Някой може ли да ми каже дали в момента се провеждат някакви лекции за раждането и отглеждането на детето и кога са? Потърсих в сайта за някаква програма, ама нищо не намерих(може и да не съм забелязала)!

# 170
Намерих разписанието, ето ако някой като мен заблуден не е успял http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/3

# 171
# 172
  • Pomorie
Много странно, но на мен също ми направи впечатление че Георгиев не казва пола на бебето.
Той ми следи бремеността от началото и до сега не ми казва пола, разбрах го от феталната при Хубчев.

# 173
Здравейте!
На мен ми остават още няколко месеца до раждането, но искам да се ориентирам по-рано! Понеже съм бременна с близнаци искам да попитам, дали има други мами, които са родили своите близнаци в Девата. Доволни ли сте и най-вече на какво ниво е неонатологията? Може и отговори на лични!
Благодаря предварително   bouquet!

# 174
Много странно, но на мен също ми направи впечатление че Георгиев не казва пола на бебето.
Той ми следи бремеността от началото и до сега не ми казва пола, разбрах го от феталната при Хубчев.
Вие питахте ли го?
Аз пък не исках да знам до 9 месец, обаче без да ме питат ми казаха newsm78

# 175
  • Бургас
Здравейте!
На мен ми остават още няколко месеца до раждането, но искам да се ориентирам по-рано! Понеже съм бременна с близнаци искам да попитам, дали има други мами, които са родили своите близнаци в Девата. Доволни ли сте и най-вече на какво ниво е неонатологията? Може и отговори на лични!
Благодаря предварително   bouquet!
Здравей sunshine33! Аз родих преди два месеца близнаци в Девата. Мен ме оперира д-р Дорийска. Много съм доволна от нея и екипа на болницата. Момченцата ми се родиха здравички и без каквито и да е проблеми, но мога да ти гарантирам, че има отлични условия за близнаци и недай си Боже нещо да се случи, можеш да разчиташ на кувиози от най-ново поколение, които няма да навредят на бебчетата ти! Grinning
Мамчета, исках да ви питам нещо. На повечето ни са се натрупали излишни килца по време на бременността, дайте някой съвет как да се справя и да убия тоз апетит? Едни приятелни споменаха за някакъв палмов сироп много бързо действал, някакви отзиви за него?

# 176
Ако  кърмиш нормално е да имаш такъв апетит. Аз все още кърмя и си хапвам повечко, но съм започнала да спортувам в къщи, когато имам време. Главно правя коремни преси и скачам на въже. Коремните преси гледам да ги правя всеки ден. В началото имах мускулна треска, ама вече съм добре. Мисля, че има ефект.

# 177
  • Pomorie
Velizarka питах го на всеки преглед, но отговора беше, че щяло да се види като се роди. Не искал да казва понеже се допускали грешки и после се сърдели родителите.
Наложи се да отида да ме прегледат когато той не беше на смяна и Д-р Добрева ми каза за 2 минути като я питах.
Както и да е.......

# 178
Е така е, да. Аз за това исках да ми кажат накрая, че да не се настроя за едно, пък то друго... Обаче не ме питаха, но пък всички 3 видяха пола /д-р Мърмърова, д-р Калчева и д-р Ризова/ и нямаше изненади

# 179
  • Pomorie
Всичко е много хубаво и съм доволна от болницата, единственно ме притеснява че аз искам да раждам естественно ако всичко е наред, а това значи че Георгире няма да присъства, понеже той не изражда естественно.
Това ме притеснява понеже все пак през цялото време той ми е следил бремеността и когато дойде момента ще съм при който лекар е на смяна, а това оказва влияние според мен.
Бих се чувствала по спокойна ако е той, но уви...

Общи условия

Активация на акаунт