МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 57 832
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
За бебето - нищо не ти трябва.

Не трябва ли все пак някакви дрешки да се занесат, с които да го облекат до изписването, а в деня на изписване да се облекат с по-тържествената дрешка, която сме предвидили?

Simple Smile Е да! Може да си занесете или от там да ви предоставят, нали го има като опция в екстрите (май беше "бебешки комплект 45 лв, но не съм сигурна за цената).

# 151
За комплекта за изписване е ясно, че ще си занеса. Въпросът е докато сме в болницата обличат ли ги или ги увиват в пелени?

# 152
Да, всичко поемат, даже може да видиш дрехите в сайта на девата. Нали качват снимки всеки ден на родените бебенца през седмицата.

# 153
  • Бургас/Пз
........ и ако си секцио някакви хапченца за гърло

А това защо??? newsm78 Какво общо има секциото с гърлото, защото все пак съм раждала с операция и нещо не мога да стопля.

# 154
http://www.devamaria.com/news/sid/e1830848b6676bf01024bc7bc7700ab8
Натискаш "новини" и в дясно пише "БЕБЕТА" Не се виждат цели, но поне да добиеш представа.
Първият ден в пелени по спомен, а после с дрехи.

# 155
Добро утро! Бебчетата първите часове са в пелени, а след това ги обличат с ритаки, потниче, боди-камизолка, чорапки, шапчица и ръкавички.

# 156

А това защо??? newsm78 Какво общо има секциото с гърлото, защото все пак съм раждала с операция и нещо не мога да стопля.
Защото от апарата, с който са те обдишвали по време на операцията, след това боли гърло. Аз смучех олипс, а др. жена в стаята - лукчета

# 157
За бебето - нищо не ти трябва.
За теб - тоалетни принадлежности, зарядно за телефон, бельо /широко, удобно/ , сутиен за кърмачки, ако ще кърмиш, превръзки за родилки, /това ако не искаш да ползваш лиглин/ и ако си секцио някакви хапченца за гърло
Ако др момичета се сещат още нещо, нека допълнят.
Стискаме ти палци и чакаме да се похвалиш newsm10

Мерси много! Днес ми предстои първи преглед при д-р Георгиев..надявам се че няма да ми откаже именно той да ми направи секциото..надявам се и дата да определим тъй като след няколко дни влизам в 9 месец

# 158
Здравейте мамчета.Остана ми малко време да разгледам коментарите ви и не съм много съгласна с някои от вас.Защо като някой каже нещо негативно за девата и го нападате като вълци,ако при вас всичко е било ок с раждането и плащането за престоя в болницата,то при други може и да не е така,това че на вас не ви се е случило не значи,че на други не може да се случи,както се случи и при мен например.Но като споделих с вас тогава атаката от повечето от вас  беше голяма,"ама защо не се оплака" и т.н.Да припомня,/за раждането не искам да коментирам,защото се опитвам да забравя/,родих наскоро там нормално на системи,постъпих към 17ч.следобед и родих 00:30ч.и поради тази причина платих допълнително 127лв.-леглоден като ме изписаха,попитахме на регистратура какво значи това,тъй като предния ден правихме справка и сумата беше без тези пари,от там ми изкараха справка и ни отговориха,че системата така е отчела престоя ми,не бях съгласна,звъннаха на семир и той така им каза да ми обяснят,според вас какво трябваше да направим-тръгнахме си. newsm78.Върнах се малко назад в темата да видя само на мен ли са ми взели тези пари и ако има някой като мен поне да разбера защо ги взимат,но не срещнах случай като моя,та мери обясни на мамчетата за какво ги взимате тези пари,за да са подготвени ако им се случи както на мен.

# 159
Нуждая се от инфо за патологията- цени, лекари  Rolling Eyes. Благодаря, на всички, които ще се отзоват!

# 160
  • Бургас/Пз

Защото от апарата, с който са те обдишвали по време на операцията, след това боли гърло. Аз смучех олипс, а др. жена в стаята - лукчета
Чакай сега малко да се разберем, че вече тотално се обръках - какъв апарта, какво обдишване??? Не са  ме обдишвали, не знам откъде го реши това??? При мен няма такава интервенция. Нищо не са ми слагали нито на гърлото, нито на лицето, в крайна сметка нали съм там и виждам и чувам всичко, нищо че съм под упойка  Simple Smile Да не би да става въпрос, за нещо което е изключение, а не правило??

# 161
ani_d извинявай че се намесвам,и на другата мама също че отговарям вместо нея, но виждам че не можете да се разберете, просто тя говори за секцио с пълна упойка и бонбоните са за след секциото когато те дразни тръбата, а ти говориш за секцио със спинална, когато това не  е налице:)) извинете ме още веднъж за намесата,ама не се сдържах:))

# 162
  • Бургас/Пз
ani_d извинявай че се намесвам,и на другата мама също че отговарям вместо нея, но виждам че не можете да се разберете, просто тя говори за секцио с пълна упойка и бонбоните са за след секциото когато те дразни тръбата, а ти говориш за секцио със спинална, когато това не  е налице:)) извинете ме още веднъж за намесата,ама не се сдържах:))

Нелсиана, благодаря за уточнението.  Peace Аз пък за пълната упойка изобщо не се сетих ... и за това е добре такива неща, когато се пишат и се дават съвети просто да се уточняват, за да са ясни!  Hug

# 163
Виждам, че са ти пояснили вместо мен.
За патологията питаше една жена - ами там са същите лекари, които са и в родилно. За какви цени питаш, че не те разбирам? Кажи по-конкретно и може би ще е добре Мери да се включи.
А на момичето, което днес има преглед при Георгиев smile3503 Вярвам, че ще се разберете и ще останеш доволна от него

# 164
  • на дъното
Искам да попитам хоспитализирате ли деца и ако да с направление  ли?Става въпрос за 2 годишно дете с Т и кашлица

Общи условия

Активация на акаунт