МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 59 050
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, може ли някой да ми каже за нормално раждане при постъпване в Девата освен направлението и личната карта друго като документи трябва ли да се носи?

# 661
как се процедира при преносване в девата..?в патология ли се седи..какво се заплаща моето доки ще ми издава направление  да съм по клинична пътека...моля помагайте...Simple Smile))

Здравей, nins86! Една позната износваше доста време и това, което мога да ти кажа от споделеното с нея е, че по преценка на лекаря и след направен преглед на теб и бебчето (т.е. околоплодна течност, състояние и пр.) могат да те приемат в патология. Със сигурност там минаваш по здравната каса и единственото, което ще платиш като пари е по 35 лв. легло ден за болнични условия. Не се тревожи, всичко ще бъде наред. Направила си най-добрия избор с Девата - всички мами биха гарантирали за това! Успех!:)
благодаря за споделеното   bouquet

# 662
Здравейте, може ли някой да ми каже за нормално раждане при постъпване в Девата освен направлението и личната карта друго като документи трябва ли да се носи?
на първата страница на темата има изнесен списък но доколко е пълен нз...погледни го може да ти помогне:)

# 663

Един от документите със сигурност е талона за кръвна група.
Попитай гинеколога който ти следи бременността, какви други документи са ти нужни.
Чувала съм за т.н. обменна карта, но на мен не ми поискаха такава.

# 664
  • Pomorie
Здравейте и от нас с Никола, роди се на 05.05.2010 рано сутринта.
Искам да благодаря на д-р Драгнева и екипа който беше на смяна когато бебо се роди, много ми помогнаха.
Раздвам се че родих в Девата,  отношението на всички които работят там е много добро, отзовават се винаги и се сремят да помагат  когато има нужда.
Много благодаря и на Светлина, коато ми помогна със съвети относно кърменето и изцеждането на гърдите ми, понеже съм с хиперлактация.
Също и на д-р Колева за съветите относно бебчо.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 665
  bouquetДа ти е жив и здрав Никола, да е красив като името си и много да те радва  bouquet
П.С.
Отивам да го видя на снимка Wink

# 666
neli да ти е жив и здрав бебчо Никола и много да ви радва! Момичета, да ви питам на вашите бебета кога им излезе първия зъб, защото ние се бавим нещо. Юли правим годинка, а няма никакъв признак за забче. С първото ми дете нещата бяха по-различно. Още в осмия месец изби зъб. Личната каза, че няма проблем, ама все пак да ми споделите...

# 667
Честитито слънце на мама neli_cute! Да е здрав, усмихнат и да расте безгрижно!
Сузана, зъбчето на Ники изби дни след като навърши 7 месеца. Второто след седмица. Не мисля, че е проблем до годинка, а и още малко. Бебчето на колежката ми, която роди на 07.07. 2010 /Никола/ също няма зъбче. Все ще тръгне!  Wink

# 668
Честитито слънце на мама neli_cute!
На каката първото зъбче изби в 7 месец.
А на Кали зъбче тръгна още в третия месец, още не е избило, но определено я мъчи.

# 669
Мили бъдещи и настоящи майки, очакваме вашите прдложения за теми и въпроси, на които бихте желали да получите отговори и информация. Предложенията ви могат да бъдат включени като бъдещи теми в училище "Биберон".С настоящите майки те ще бъдат разсисквани на срещи, които те първа ни очакват. Вашите предложения може да изпращате на e-mail: pr@saintsofia.com

# 670
Това означава ли, че ще има училище за настоящи майки Laughing Ако правилно съм разбрала - това е чудесна идея!  bouquet

# 671
Здр мами нашите зъбче избиха на 5 -тия месец на Златин само 1 зъбче а, на Мартин 2 зъбчета, е една седмица след това веднага излезе и второто зъбче на Златин .Дано всички да ги вадят лесно Simple Smile

# 672
Разбира се, че е необходимо! Е, никой няма да те върне, но ти самата няма ли да си по-спокойна, ако те следят в края на бремеността?
П.С.
Не помня името на нито една акушерка в Родилно Embarassed
Мерси 30 гд,аз ходя на прегледи вече през две седмици ,но тези дни ще ида да видя как са там нещата и какво е необходимо!

# 673
  • Бургас
Искам едновременно да споделя и да попитам нещо.Имах час в късния следобед в събота за к-т Гинекология.През това време се събираха хора за свиждането в 6.30ч.Сякаш половината ромска махала се беше струпала там.Имаше посетители за разни кабинети вкл.гинек.отделение.Кажете ми има ли циганки в родилното там.Лежала съм с тях в патологии,гинекологии и детски отделения ,когато децата ми бяха малки и не искам да го повторя.Не искам да влизам в излишни дебати за ромите,нямам време за това.Просто питам мамите,които са били там дали са се засичали с ромки и децата им.За сведение ще кажа,че бях окрадена,цялата им фамилия идваше на свиждане,сядаха ми на леглото и се притеснявах непрекъснато за бебето си-това едно време.Сега не знам как е.

# 674
Аз цигани не съм виждала в болницата. Но това е частно здравно заведение и няма как да не лекуват цигани, ако те си плащат. Нали разбираш, че това си е дискриминация Embarassed
А това, че е имало свиждане не означава, че тези хора са били за гинекологията. А дори и да са били няма как да ги пуснат всички! Спомням си, че при мен на свиждане идваха по двама, когато те си тръгнат могат да се качат нови двама.
Според мен, най-добре при постъпване, си кажи притесненията и помоли да те сложат в др стая Peace

Общи условия

Активация на акаунт