МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 57 569
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Аз лежах в Девата преди година и тогава имаше психолог. Когато раждах  нямаше, а е много необходимо точно за родилките! Такива хормони те връхлитат, такива емоции....дано въпреки кризата назначат добър психолог Peace

# 691
В края на 2009г. се наложи да направя аборт в голям месец, тогава психолог беше Гери. Разговорите с нея ми помогнаха по-бързо да се възстановя психически и емоционално. За мен беше от голяма полза това, че имаше психолог в болницата.

# 692
Да така е 30 год./ предполагам ако си имала нужда си усетила силата/и Пепита,за мен консултациите с такива хора са мн.важни,и ние самите усещаме дали имаме и нямаме нужда от тя.,Аз сега ще направя няколко консултации с психолог няма да споменавам имена да не излезе като реклама,  но усещам в себе си дълбоко че напира един огромен страх и искам като отида да раждам да съм спокойна.
Когато за 1ви път имах раговор аз с психолог наистина ми беше мн тежко тогава лежах в една болница преди около 5 гд и тогава нямаше психолози или рядко,та в болницата дойде на следващия ден представи се една мила жена и ми каза ако имаш нужда от мен от подкрепа на професионалист можеш да ме повикаш,тогава реших и я повиках,тя мн. ми помогна,но знам едно никой неможе да те накара да говориш това става единственно и само ако ние желаем.Извинявайте акосъм ви отегчила.
Успешен ден!

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 14:54 от melody007

# 693
  • Бургас
В края на 2009г. се наложи да направя аборт в голям месец, тогава психолог беше Гери. Разговорите с нея ми помогнаха по-бързо да се възстановя психически и емоционално. За мен беше от голяма полза това, че имаше психолог в болницата.

Благодаря Пепита!  Hug

# 694
Момичета да попитам при нормално раждане колко време е престоя в болницата и на кой ден ви изписват с бебчо, разбира се ако няма усложнения? Благодаря

# 695
Момичета да попитам при нормално раждане колко време е престоя в болницата и на кой ден ви изписват с бебчо, разбира се ако няма усложнения? Благодаря
Ако няма усложнения ви изписват на 3-тия ден след раждането. Дано всичко мине нормално и бебчо да е здрав!

# 696

Благодаря Пепита!  Hug

Моля,моля!  Hug 
Което си е истина, си е истина!

# 697
Скъпи родители, имаме удоволствието да ви поканим на едно грандиозно детско парти под наслов „Един ден на детската усмивка”.  Ще ви очакваме на  на  1 юни от 10.30 часа в обновения детски кът в Морската градина /в дясно от Гъбката/. Ще има много музика, забавни игри и подаръци за всички деца.
На събитието ще присъстват :
-   Кметът на града г-н Димитър Николов, който ще направи официално откриване на обновената детска площадка.
-   Светлина Николова – Акушерка на годината 2010, която ще отговори на всички въпроси, свързани с отглеждането на вашите малки съкровища.  Очаквайте и много други от любимите ви акушерки от Болница  Дева Мария.
Събитието ще се проведе с любезното съдействие на: Болница Дева Мария, Община Бургас, Philips Avent България” и „Първа частна детска млечна кухня Бамбини”

# 698
Ако няма усложнения ви изписват на 3-тия ден след раждането. Дано всичко мине нормално и бебчо да е здрав!
По принцип изписват на третия ден, но ако детето се е родило следобед или вечерта, както беше при мен /Роди се в 18,55 часа/ ни изписаха на четвъртия ден, защото трябвало да сложат някаква ваксина на 72-рия час след раждането. Разбира се четвъртия ден се заплаща - 127 лева.

# 699
Благодаря за отговора!

# 700
Здравейте! Чела съм темата преди и горе-долу добих някаква представа, но бих искала пак да попитам Simple Smile
В средата на осмия месец съм и имам желание да родя в "Дева Мария" - задължително ли е да мина на преглед при някой от вашите гинеколози? Ако да, то този преглед може ли да мине по ЗК? (ЖК ми водят в Поморийската болница)
Каква е максималната давност на изследванията, които изисквате? Всички изследвания от списъка на 1-ва страница ли са задължителни?
И последен (засега) въпрос - защо на калкулатора за раждане на сайта излиза 0 лв? През февруари беше 380 лв.
Предварително благодаря!

# 701
Скъпи родители, имаме удоволствието да ви поканим на едно грандиозно детско парти под наслов „Един ден на детската усмивка”.  Ще ви очакваме на  на  1 юни от 10.30 часа в обновения детски кът в Морската градина /в дясно от Гъбката/.
Ехееее, страхотно! Там сме с Ники!

# 702
Поздравления за организираното парти!
За съжаление ние най-вероятно ще пропуснем, защото мен и дъщеря ми Мария ни изписахте вчера от болницата и сме още много мънички... въпреки, че като се замисля, на една от лекциите Светлето беше казала, че летните бебета може да излизат на 10-тия ден навън, ще си помисля....
Използвам темата във форума да благодаря на всички от Болница "Дева Мария" за  грижите, които положихте за мен и дъщеря ми по време на престоя ни при вас. Няма да изброявам хора поименно, защото всички работите с големи грижи и внимание. Лекциите в училище Биберон бяха достатъчно изчерпателни и влязох в болницата с голям кураж и увереност    bouquet
От доста време следя темата и ми прави впечатление, че се задават предимно едни и същи въпроси, на които съответно се отговаря с едни и същи отговори... Мери е достатъчно търпелива и отзивчива към нас, но според мен повечето от тези въпроси трябва да се задават на тел. на болницата, особено когато става въпрос за цени и услуги, а тук трябва да се коментират лични впечатления, препоръки и преживявания. (Мое мнение)
На всички, които предстои да раждат в болницата пожелавам скоро да гушнат своите здрави и щастливи бебчета!

# 703
Да ти е жива и здрава Мария, да е красива като името си и много да ви радва  bouquet
Искам да попитам кои акушерки от педиатрията и кои лекари /ако има такива/ ще присъстват на партито за 01.06.
Благодаря предварително Flutter

# 704
Скъпи родители, имаме удоволствието да ви поканим на едно грандиозно детско парти под наслов „Един ден на детската усмивка”.  Ще ви очакваме на  на  1 юни от 10.30 часа в обновения детски кът в Морската градина /в дясно от Гъбката/. Ще има много музика, забавни игри и подаръци за всички деца.
На събитието ще присъстват :
-   Кметът на града г-н Димитър Николов, който ще направи официално откриване на обновената детска площадка.
-   Светлина Николова – Акушерка на годината 2010, която ще отговори на всички въпроси, свързани с отглеждането на вашите малки съкровища.  Очаквайте и много други от любимите ви акушерки от Болница  Дева Мария.
Събитието ще се проведе с любезното съдействие на: Болница Дева Мария, Община Бургас, Philips Avent България” и „Първа частна детска млечна кухня Бамбини”

Поздравления за идеята!   smile3501

Ако времето е хубаво, ние с Кали ще присъстваме.

Общи условия

Активация на акаунт