Искаме и ние вече да държим в прегръдки февруарското човече!-Тема 26

• 21 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро от нас  Hug Марулка, много Hug плаках и продължам...........

спах супер до сега и само тазобедрените стави ме болят. Навън има сняг, но в 12-13часа излизам на поне два часова разходка. Вчера съм легнала на дивана в хола на една страна, по долното на пижамата и сутиен (горното не ме събира  Embarassed), а милото минава и ми вика-а бебето се е очертало  Shocked така и не видях, но той ми посочи къде му е главата и краката  Shocked
Това лигавото, което обяснявате го имах преди три дни някъде и после изчезна и пак нищо  Whistling , обаче не ми излиза от ума онзи съсирек в банята  Thinking , но ще видим  Hug

Прекрасен ден милички, отивам да гладя.

Миленка спокойно мила, започвам да стискам палчета от сега  Hug

отивам да ревна още малко  Blush

# 421
  • област Варна
Кловерче направо си лежа по цял ден  Close. Имам контракции, ама и в болница не ми се влиза да ме държат на системи. Нали влезнах в деветия и съм вече спокойна. Ама съм казала, че ще лежа до края на 37 седмица, т.е. още десетина дни и после почвам да подреждам лека полека, че нищо не ми е готово. Нали се местихме в нова къща, а аз съм в свекърва ми да има кой да ме наглежда през деня и всичките ни дрехи са в торби. Като тръгна да се къпя едни бикини половин час търся в коя торба са  Joy А другия багаж мъжа ми уж го е подредил, обаче въобще не съм стъпвала в къщата и не знам каква изненада ме чака като приключа с лежането.
Бебешкото легло още не е сглобено и дрешки не съм прала. Викам си да не дърпам дявола за опашката след 37 седмица ще ги почна и тия работи.
Въобще ми е голяма лудница.
А как е времето във Варна? Тука един сняг вали на парцали. Дано не става нещо спешно, че мъжа ми днес е на Златните и ако трябва от там да идва да ме взима и да ме води в болницата, мога да си родя и вкъщи  Joy.
Тоя път се олях и аз. hahaha

# 422
еееееееееее Еспинозка, вие преместихте ли се Party Честита Ви къща, много детски смях да се чува от нея само миличка  Hug
Важното, че сте се преместили  Blush пък торбите ще ги оправите малко по малко  Blush
дано нямам правописни грешки...... Sick ще трябва да ги поправям с червено  Joy

# 423
  • София
Добро утро момичета   food010

Лечугитка, много се развълнувах от разказа ти, Дай Боже на всички ни да са подобни разказите за леко раждане. Скоро ще си вземеш и малкия Мони да се гушкате в къщи Simple Smile
Аз съм си повредила режима на спане, цяла нощ се чудя на къде да се завъртя а сутрин ми се спи ужасно.
Вчера целия ден имах болки, ниско долу като менструални но най-ме притесни че доста слабо усещах бебето.

# 424
lechugitka   Hug и скоро да си приберете малкото съкровище у дома . Дано напълним темата само с такива положителни отзиви   Praynig .
Дидишонче страхотна придобивка Simple Smile
Хепи мама извинявай, но ще си взема няколко чашки, обожавам кафе с мнооого сметана Simple Smile
Еспинозка щом си решила да устискаш, значи ще успееш. А подреждането не го мисли, само дано мъжа ти помни кое къде е сложил. Моят обикновено започва с " Абе това някъде го сложих, сигурен съм, но къде е ... "

# 425
Добро утро и от мен момичета  Heart Eyes
Днес поне съм нагласила програма с разходки, че последните дни не съм се подавала навън.В Пловдив няма сняг, но май е студеничко.И на мен ми се иска вече да излиза госпожицата, обаче тя като че ли не е на това мнение.От няколко дни ми се схващат горе краката от вътрешната страна, вчера даже повечко пъти, едни болезнени конвулсии за няколко секунди и отшумява, на някой случва ли му се. Иначе всичко друго си е по старому.
Хайде лек ден от мен, че трябва и през работата да мина да се разправям за моите прословути болнични.
Успех на мамите, за което днес е деня с главно Д  Simple Smile

# 426
  • София
Рени, и аз слабо го усещам. Особено днес, а пих и кафе, но се поразмърда, де да успокои майка си. Някой беше писал, че е нормално да стане по-мързеливо накрая бебето.

# 427
  • област Варна
Лори на практика е преместен само багажа, за това още не съм почерпила  Laughing . За сега сме в свекърва ми, че да има кой да ме гледа през деня, докато мъжо е на работа. Нали съм в леглото и не ми дават да шавам много  Simple Smile. А в къщата стаята съм я виждала до ниво боядисан гипсокартон. От там нататък мъжа ми какви мебели е сглобявал, как ги е разполагал в стаята, как е подреден багажа (освен дрехите) идея си нямам и дано не се стресна много като видя, че както мразя разхвърляно сигурно ще побеснея  Joy .

# 428
  • София
Рени, и аз слабо го усещам. Особено днес, а пих и кафе, но се поразмърда, де да успокои майка си. Някой беше писал, че е нормално да стане по-мързеливо накрая бебето.

Да наистина някои беше споменал подобно нещо. Заради тази епидемия обаче не мога да отида на лекар да видя какво е положението.

# 429
espinoza и тук вали много хубав сняг .
Давид си приготви лопатката и кофичката да съберем сняг и да направим във ваната снежно човече.Много се радва ,само не може още да преживее факта ,че се превръща във вода  ooooh! .

От няколко дни ми се схващат горе краката от вътрешната страна, вчера даже повечко пъти, едни болезнени конвулсии за няколко секунди и отшумява, на някой случва ли му се.  

Случва ми се ,отдавна даже-няма такова противно усещане  #Cussing out .

# 430
Еспинозка, важното е, че се е видял краят, ще имаш време и за багажа, и за аранжировките! Сега си почивай и пази бебочето!!!

Анилеви не се е отчела тази сутрин докъде стигна със симптомите. Hug

Амидалка, тапата е това, но с паднала тапа можеш още дълго да караш!

Хей-я, няма да се разминеш с раждането, пази се, защото е мнооого студено!

Вчера разглеждах сайта на Асда и много ми харесаха рокличките, та мисля днес да поръчам няколко. Добре че Дидишонче ни светна, че вече доставят и до България директно.

Сутринта ми се обади лекарката ми, при която ще раждам, за да ме пита докъде съм с антибактериалната терапия. Много мило ми стана за отношението и заинтересоваността! Да е жива и здрава!

Лечугитка, много хубав разказ, развълнувах се, поплаках! Колкото и да се оплакваме истината е, че и тук нещата се развиват и става вече много цивилизовано! Отделно от това и позитивното мислене, което мнооого помага.

# 431
[quote author=happy-mamma link=topic=558450.msg17600576#msg17600576 date=1295857932

Сутринта ми се обади лекарката ми, при която ще раждам, за да ме пита докъде съм с антибактериалната терапия. Много мило ми стана за отношението и заинтересоваността! Да е жива и здрава!

[/quote]

Извинявай ,за бактерии от вагинален секрет ли става дума ?Защото и аз ще съм секцио ,а май няма да ми правят повече това изследване .В МД като питах един доктор ми каза"няма проблем" ,ама да не ме върнат в посл. момент ?Явно е мн. важно ,щом чак ти се обаждат  Thinking ?!

# 432
Влизам да ви съобщя чудесна новина...

От снощи в 21:30 съм мама на Кристиян.Бебо тежи 3970 и 52см.Сега е в кувиоз за адаптация,за това ви моля да стискате палци.Обичам ви всички! (joana_an)

Сега се връщам да ви изчета и ще се включа

# 433
Влизам да ви съобщя чудесна новина...

От снощи в 21:30 съм мама на Кристиян.Бебо тежи 3970 и 52см.Сега е в кувиоз за адаптация,за това ви моля да стискате палци.Обичам ви всички! (joana_an)

Сега се връщам да ви изчета и ще се включа

smile3501
Жив и здрав Кристиян !Бързо да се адаптира и да се прибира при мама ! newsm51

# 434
Добро утро, пупинки и мами! preggo smile3541

Лечугитка, много добре ми подейства разказа ти и се радвам, че всичко е минало така леко. Сигурна съм, че скоро ще се гушкате с малкия ти мъж! breastfeeding

Амидала, и аз имах такова течение септември месец, точно вечерта преди за заминем на море. И естествено аз се притесних да не е тапа и веднага на следващата сутрин отидохме до док. А той ни вика: Вие да не сте правили нещо, а? luvbed И каза, че не тапа ами е от това!  Blush И си заминахме на море! Но, за твое спокойствие може да се обадиш на лекаря си!  Peace

За козметиката - взела съм на Бюбхен, дано и е добре на бебка от нея! Защото аз си взех и за мен олио против стрии и веднга ми се появиха стрии и сега ще ходя пак да си търся олио на Юсерин.

Честито на Йоана и да и е жив и здрав малкия мъж. Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт