The Vampire Diaries сезон 2- 15 тема

• 25 813
  • 702
  •   1
Отговори
# 90
Ох, на коя ли друга тема ми напомня това  hahaha

На коя?  Flutter
Хаус? Декстър?  Crazy

# 91
  • София
Изобщо не съм съгласна, че Деймън и Елена трябва да са заедно... Това все пак не е латино или турска сапунка, в която жената минава през всички мъже...  Crossing Arms

Не е турска сапунка, но я си помислете какъв е замисъла на сериала: "Едно обикновено момиче, раздвоено между двама братя вампири." Така че, очертават се доста сезона, предполагам че ще я видим и с двамата и ще ги сменя доста. Както каза някой, не се влюбваш веднъж в живота и то само в 1. Това, че обича Стефан сега не значи, че не може да обича и Деймън някога.
Да не вземе Еленка и в двамата братя, ама едновременно да се влюби....тогава турската сапунка е гарантирана Wink Предполагам, че ще го засукват сценаристите по-дълго време...а и Дамянчо не може само за Еленка да драпа...ще има и други девойки, сигурна съм Wink

# 92
  • София
Е, те така по турските сапунки се сменят.

Поля, те с Хаус прекалиха с бройката на сезоните! Настоящият ми е излишен.
И да съгласна съм, че изобщо не би отивало на образа на Елена. Именно за това не го и искам.

На мен Деймън ми харесва на външен вид, но мъже като Стефан винаги са по - добрият избор в живота. Стефан е много по - интересен, непредвидим, отколкото типичния сваляч Деймън.  

И да - много пъти сме влюбени в живота, но има разлика между привличане на сексуално равнище и дълбока, пламенна и т.н. любов. Към различни хора никога не се изпитва една и съща любов... ма това е тема на друг разговор. Не мисля, че е достатъчен довод, за да ми хареса непостоянството на която и да е жена, където и да е, дори и в сериал. Скачането от клон на клон за мен е именно това - непостоянство!

# 93
Ох, на коя ли друга тема ми напомня това  hahaha

На коя?  Flutter
Хаус? Декстър?  Crazy

Виж, за Хаус не си ми направила впечатление на горещ поддръжник на либовния хепи енд, та Декстъриньо имах предвид.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ване, да ти имам храбростта - ти даваш ли си сметка колко са фенките на клон "Дамян"?! Безразсъдна си ти, ей!  hahaha

Аз пък искам Елена да си падне по Клаус, пък!  Crossing Arms

# 94
  • София
И аз си се учудвам, ама ми писна от тоя Деймън навсякъде!
И не мога да скрия, че Стефан ми е по - загадъчен и интересен!

# 95
Ако забравите малко за Стефан-Елена, Деймън-Елена, се получават много по-интересни двойки. Едната дето каза Ир Еленка-Клаус, ама само ако за Клаус вземат бат ви Дилън Акцента Радклиф (Люк Мабли). Еее, чак тогава ще ми изтекат очите по монитора!! (пу, да не ме чуе Мишето)

Освен това, на мен би ми била интересна двойката Елена-Тайлър. Този сезон той го играе лошото момче с многото проблеми (явно имам някаква мания по такива) и би било готино Simple Smile Но съм доволна и с Барби да е, тя е страшна сладурана Simple Smile

# 96
  • София
Ми аз колкото и да ги оставям тези двойки интересът ми към сериала не идва от любовните им взаимоотноения, а от вампирското начало. много по - интересно ми е какво ще се случи с пръстените, магиите, отношенията върколак - вампир, кога, как и дали Елена ще има дилема дали да бъде вампир.
Всичко останало го има във всички останали сериали.  Blush

# 97
Ми аз колкото и да ги оставям тези двойки интересът ми към сериала не идва от любовните им взаимоотноения, а от вампирското начало. много по - интересно ми е какво ще се случи с пръстените, магиите, отношенията върколак - вампир, кога, как и дали Елена ще има дилема дали да бъде вампир.
Всичко останало го има във всички останали сериали.  Blush

Аз го казвам, защото напоследък всички за двете двойки говорят. Права си, много по-интересни са легендите, камъка, проклятието, миналото на Катерина, развитието с върколаците и древните. Но покрай толкова горещи мъже мозъка ни хвърчи в любовна посока.

# 98
  • КиТ
Ване ще те цитирам,много добре си ги наредила нещата,ох малко темата да е поосвежи,чи то малко писва Дейман,че Дейман! Tired

Изобщо не съм съгласна, че Деймън и Елена трябва да са заедно... Това все пак не е латино или турска сапунка, в която жената минава през всички мъже...  Crossing Arms

Именно не виждам как Еленка ще е прехвърли при Дамянчо Thinking Tired,историята помни една сапунка където героинята кандиса на друг в последните 3 епизода,въпреки че ми рева 50 епозида че обичала цигуларчето,е без такива моля Naughty Crossing Arms

Е, те така по турските сапунки се сменят.

На мен Деймън ми харесва на външен вид, но мъже като Стефан винаги са по - добрият избор в живота. Стефан е много по - интересен, непредвидим, отколкото типичния сваляч Деймън.  

И да - много пъти сме влюбени в живота, но има разлика между привличане на сексуално равнище и дълбока, пламенна и т.н. любов. Към различни хора никога не се изпитва една и съща любов... ма това е тема на друг разговор. Не мисля, че е достатъчен довод, за да ми хареса непостоянството на която и да е жена, където и да е, дори и в сериал. Скачането от клон на клон за мен е именно това - непостоянство!

omm omm omm omm omm
Не бих допълнила нищо точно на същото мнение съм Wink Peace

Дайте верно да почнем другите двойки и не само за тях както каза Ваня има и други неща в този сериал,че с тоя триъгълник може да си нищем и до петък Mr. Green Joy Joy Joy

# 99
  • Стара Загора, България
Вярно е че има по-интересни неща от любовният триъгълник между Елена и двамата братя, ама моля да не спускате критики към Деймън  Laughing
Естествено че като сте поддържанички на Стефчо ще сте за връзката между Елена и него.
Но в никакъв случай не смятам, че ако тя се втурне към Деймън, филмът ще се превърне в сапунка. Нито пък смятам че Стефан е по-интересен, но няма да започвам спор. Просто моля да не хвърляме критики към Деймън, че е сваляч, защото Стефан е започнал всичко. Пък и Деймън си има много добри страни и също е подходящ за Ленчето моля, моля  Crossing Arms Grinning

# 100
  • София
Вярно е че има по-интересни неща от любовният триъгълник между Елена и двамата братя, ама моля да не спускате критики към Деймън  Laughing
Естествено че като сте поддържанички на Стефчо ще сте за връзката между Елена и него.
Но в никакъв случай не смятам, че ако тя се втурне към Деймън, филмът ще се превърне в сапунка. Нито пък смятам че Стефан е по-интересен, но няма да започвам спор. Просто моля да не хвърляме критики към Деймън, че е сваляч, защото Стефан е започнал всичко. Пък и Деймън си има много добри страни и също е подходящ за Ленчето моля, моля  Crossing Arms Grinning
Подкрепям подкрепям! Няма да ни ядете клона Дамянов ееей! Joy Joy Joy Дамянчо започва да става все по-сложен и неочакван...така че....да чакаме да видим! Wink

# 101
  • Стара Загора, България
Ами да, в никакъв случай не смятам да се караме за накакъв си любовен триъгълник. Ама както ние не критикуваме Стефчо, така и вие не критикувайте Дамянчо. И двамата си имат недостатъци, но имат и качества, с които са достойни за Еленка.  Flushed

# 102
Подкрепям подкрепям! Няма да ни ядете клона Дамянов ееей! Joy Joy Joy Дамянчо започва да става все по-сложен и неочакван...така че....да чакаме да видим! Wink
ББ, че да не спойлирам:

И освен това се очаква ретроспекция от 1864, заради това, че Елена намира някакъв дневник на Джонатан Гилбърт, в който се описва как Стефан е убил баща си и превърнал брат си против волята му. Доколкото разбрах, това променя гледната точка на Елена към братята. Ще видим и още от Стефко и доста доста тъмното му минало и какво го е накарало да се промени.

# 103
  • Стара Загора, България
А, да това го пишеш в спойлерите. Аз се надявам от там нататък да става нещо... Ама пишеше, че този епизод излиза чак на 10 февруари май?  Sad

# 104
Момичета, има ли вече нов епизод?
Ето тук една снимка на Нина с майка й и брат й

http://yfrog.com/h36w5mwj

а тук Нина и брат й като малки
http://yfrog.com/h27hefsj

Общи условия

Активация на акаунт