ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 376
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
anssi,честит рожденик!Здраве,усмивки и успехи в училище!  ura  Party Time  costumed034
SMG,браво на Марина за чудесното представяне в училище!С право се гордееш с нея!  bouquet
Ели,бързо оздравяване на Алекс и дано малкото ти детенце не се разболее! PraynigМислех,че Петьо е оздравял,но от вчера кашля като магаре,с храчки. Confused
Вчера наборчето беше в настоение-чете "Пипи дългото чорапче",писа,решава задачи по собствено желание.Ама това се случва само като е в настроение,иначе-драма.
Приятни почивни дни! Peace

# 391
Поздравления за рожденика, anssi, да вие жив и здрав и много да ви радва!

Ели, бързо оздравяване на първолака. Милото, кой знае колко му е зле, но нали не преценят последствията и дори не ти е казал, като му е призляло.

Ваче,   bouquet за малката!

# 392
  • Русе
anssi , да ти е живо и здраво момчето и много да те радва   nbirthday newsm67

Мерси , момичета за пожеланията  Hug Аз се успокоих. Само сливиците създават проблеми и има лека Т. Намазах сливиците с какво ли не  Sick и сега спи.

# 393
  • София
anssi, да ти е жив и здрав младежът!!!
Много успехи да има, да се гордеете с него!
Еййй, водолейчетата взеха да се показват  Heart Eyes

# 394
Тъкмо се бях успокоила, че този гаден вирус ни подмина и малката падна жертва. Температура 37.2 и повръщане. Лошо й е, отпаднала е.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

До снощи аз бях така сега е тя. Няма почивка. Дано се оправи.

# 395
  • София
anssi да ти е жив и здрав рожденика и мног да ви радва  Hug

eli_dechkin бързо оздравяване  Peace
Vache лека и безпроблемна  Peace

# 396
  • На края на вселената!
Маша, можеш ли да рипнеш диска на Хепи хаус? Ако трябва мога да помагам.

anssi, да ти е здрав и умен рожденика, само шестици да носи!

# 397
Дай напътствия, че аз съм невежа.

# 398
  • софия
anssi , да ти е живо и здраво първолачето!  bouquet

# 399
  • София
anssi, честит празник на теб и на рожденика, да ти е жив и здрав!

Ваче, честито! Лека и езпроблемна ти желая.

За съжаление каката ще удължи престоя си при бабата. Трябваше днес да се прибере, но малкия вчера предаде фронта-главоболие, повръщане, температура...Та ще я оставя Ани до понеделник там, дано да я прескочи грипа. Баба й се оплаква, че въобще не иска да чете-само гледала ТВи си играе с братовчедката. И затова снощи й изпратих речника по руски и тетрадката по БЕЛ-да учи поне стиховете за тържеството на буквите. Че госпожата няколко пъти се оплака, че децата не се страят и ние родителите не ги натискаме достатъчно. Embarassed

# 400
Теди,честит ти рожденик!Пожелавам от сърце на Мони здраве,детство пълно с усмивки и много приятни мигове!И нека носи много успехи и положителни емоции на близките си! hbday happy bd happy bd
Бързо оздравяване на болничките! Praynig
Наборът от скука взе да чете,пише,да решава задачи и да учи анг.думички. Laughing
Приятен ден! Hug

# 401
Здравейте ! ЧРД на всички пропуснати и на днешните !
Бързо оздравяване на болните !
Ваче честито !
Моята няма никакво желание за учение -цяла сутрин гледа филми .След малко обаче ще я почна

# 402
Добър ден!

Моята госпожица свали температурата и спря повръщането. Много съм щастлива.

Пожелавам всички болнички да оздравяват бързо като нея.

Здраве, късмет и спехи на рождениците!

# 403
Преборихме се с гадния грип.Днес писахме домашни.Имаме за четене текст от Лев Толстой за лъвът и мшката.Трябва да го преразказва и да отговаря на въпроси по -текста.

# 404
Да цопна и аз, пък после ще чета подробно.
Ваче, честито! Да си жива и здрава да си гледаш децата!
Грипът засега ни подмина, Сани е всеки ден по 3 часа в парка с баща си - кара шейната, тича, търкаля се... Дано бацилите да са измрели от студ.

Общи условия

Активация на акаунт