ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 380
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • СОФИЯ
Леле, момичета направо ме трогнахте. Аз нали вече 20 седмици си живея с мисълта, че съм бременна и за мен не е ново, та не очаквах такъв отзук  Embarassed

Да, оспамиха.

Всичко да е ОК при теб  Peace!

# 376
Вики учи по Happy House и диска го използваме ежедневно, защото основното са песничките там.

Тя много го харесва, а на мен ми се вижда тъпо, но е факт, че си научава думите.

# 377
  • у дома
Защо разбрах,че там,където децата не са в грипна ваканция,се е провело състезанието по математика?
При нас няма грипна ваканция и си се проведе за всички класове състезанието Аз и числата още вчера.

# 378
  • Русе
Алекс е болен  Confused Нищо му нямаше. Преди малко леля ( беше у тях) се обади че му станало лошо. Прибрах го. Ревеше та се късаше че съм му развалила кефа. Да ама има Т 38.5, големи, зачервени сливици и нестихваща хрема. За три часа го събори. Даже и по-малко. Ходи на карате и каза че там му е станало лошо ама си замълчал и не казал нищо на баща си докато го карал към леля. Дано не се окаже прасешкия грип че каквито са му слаби дробовете веднага ще го удари там  newsm61 Малеее, ами малкото  ooooh!  Praynig

# 379
  • София
Ели, няма да е прасешкия, споко! Ангинка е това. Сливиците вдигат много Т. Дребното да не контактува, ще го опазите...

# 380
Защо разбрах,че там,където децата не са в грипна ваканция,се е провело състезанието по математика?
При нас няма грипна ваканция и си се проведе за всички класове състезанието Аз и числата още вчера.
да и ние се отчетохме на състезанието вчера

# 381
  • Русе
Мдааа, ангина е ( голям съм доктор). Снощи веднага му падна Т след като му дадох Тайлол Хот. Тази сутрин ми се стори пак че е вдигнал Т но след банята нямаше. Обаче сливиците.... ooooh! Намазах ги с йодасепт. Дано и сега помогне  Praynig Малкото стегна тази сутрин куфарите и се пресели у нашите с един блистер Инфлуцид. Дано му се размине  Praynig

# 382
  • Варна
Томасе ,мама Саня  bouquet
eli_dechkin бързо оздравяване желая,много помага гъргара с хл.сода,много сол и вода,но е малко гадничка.Много бързо пада гнойта от сливиците.
И аз се интересувам от този дискпо английски,ако някой знае от къде да го изтегля или някаква обучаваща програма в нета.
Пожелавам на всички лек почивен ден.

# 383
Да почерпя пък аз за моя младеж, стана на 7.
Да сме живи и здрави всички и болните да оздравяват!

# 384
да е жив и здрав и много да слуша  love001 newsm51

# 385
  • София
Честито на порасналото дете на anssi. Да ти е жив и здрав!

Малкото стегна тази сутрин куфарите и се пресели у нашите с един блистер Инфлуцид. Дано му се размине  Praynig

При нас никога не се получава. Вече престанах да ги пазя.

Миналата година направих чудеса от храброст, за да не се зарази от варицела. Бях го пратила големия при дядо си. Бях излязла от вкъщи следобед и се прибирам вечерта. Дошло свекървище, обадила се на баща ми да доведе големия и аз намирам малкото се накатерило на главата на брат си и само дето не си плюят в устите. Пак ги разделих, но... от цялата група само моето се разболя от варицела. При това точно в деня след като свеки ги събра. И 17 дни след това и малкото.

Но при нас баткото кара всичко много по-тежко, а при малчо всичко минава между другото... за сега.

# 386
Ансси, Честито на рожденика! Много весели игри и усмивки!

Марина в понеделник ще пропусне училище, че учителката им е болна и няма кой да я замества. Имах разговор с учителката преди 2  седмици и по нейни думи Марина се справя много добре с материала, и по немски и по математика, чете много добре / според техните изисквания като за втори клас/, нямала акцент и имала много дребни пропуски в граматиката, които се надявам до втори клас да изчисти. Излезнах много горда след разговора и се разплаках.  Embarassed
 В съботите наблягаме на българския, макар че малко трудно се навива да чете. Има много непознати думи и се затруднява, но не се отказваме засега. Продължават да си пишат кратки писъмца на български с Вики на Хекселина и така поддържаме езика.

# 387
anssi , да ти е живо и здраво детенцето!

Ели, бързо оздравяване на първолака.

# 388
anssi, да ти е жив  и здрав!(но не стана ли на 8?) Simple Smile

Ели, бързо оздравяване на Алекс! Hug вярно, че от ангината се вдига много висока Т, нали Дани наскоро беше болен.

Ваче, не съм те поздравила!Лека и безпроблемна до края, мила ...    bouquet

# 389
На 7 става, малко сме по-рано първи клас  Simple Smile
Благодаря много за пожеланията!
Ваче, много прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт