ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 382
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ей, Ваче, каква хубава новина  Hug Лека бременност до края и здраво и послушно бебче на финала  Heart Eyes
Сани и тя иска сестричка, но аз реших проблема, като й подарих куклата  Simple Smile Правилно забелязаха някои от вас, че двете си приличат като сестрички  Mr. Green

Взех й 2 сборника по математика и 2 по бълг. ез. и сега решава задачи, та чак пушек се вдига  Simple Smile За почивка поръчах диска по англ. ез, който слушат в час  Simple Smile

Амбер, гледах ги вчера гимнастиците. Страхотни са   bouquet

Амбер, отсега нататък задачите им ще бъдат с а/, б/ или  с/ и трябва да се огради верният отговор.

Като започнат децата да си дописват отговор г), може и да се научат  ooooh!

# 361
Здравейте мами на първолаци, ние сме на 5 години но реших да видя с какво се занимават първолаците и направо съм шашната от условията на задачите и дадените отговори; Направо не мога да повярвам че това са сътворили сума ти учени за нашите деца; Сега след като порчетох съм спокойна че детето ми ще отиде подготвено на училище, защото много мами посстоянно ми натякват че щом едно дете може да чете и смята елементарни задачи в първи клас ще му е скучно; Сега видях че това, което правим може само да ни е от полза, смятам че задачата с правоъгълника и квадрата не е за първолаци, да не говорим за обърканите отговори, че то има ли верни такива в тези учебници
С тези неразбираеми за големите дори задачи не знам как ще се възпита любов към математиката, а как е с другите предмети и там ли бъка от неразбираеми условия и сбъркани отговори?

# 362
  • Русе
   Тестовете са нещо,което винаги съм отричала. Тестовото изпитване според мен води до доста затлачвания и не стимулира нищо. Дано на някой му светне, че с тези рамки, на всичкото отгоре грешни осакатяват мисленето. Но явно има деца,които могат да разчупят и тях. Опитвам се да стимулирам такъв начин на поведение и не се притеснявам,че не е познал верния отговор,че не се е класирал добре на състезание, а че не ръзсъждава.

# 363
  • На края на вселената!
Писъмцето ми се чини да е до организаторите на състезанието (нали сега те ни вълнуват най-вече), например СБНУ за Аз и числата, СМБ за КМС и ВМС. Но да бъде така отворено и да е адресирано до МОМН, до БТВ, НТВ, БНТ, БНР и каквото още се сетим. Като в приложение има досегашните тестове и бодящо очите посочени грешките в тях.

Не визирам задачите на Дидева  Hug. Доколкото разбрах не са от конкурс.

А аз се чудя дали в края на годината да не върна в издателството това помагало, да си направят по нашето редакцията, защото явно сами не могат. В това помагало децата работят сами за домашна работа, постоянно питат "защо е >, като трябва да е <", "ама ние това не сме го учили, пак ли са се объркали".

# 364
  • София
Писъмцето ми се чини да е до организаторите на състезанието (нали сега те ни вълнуват най-вече), например СБНУ за Аз и числата, СМБ за КМС и ВМС. Но да бъде така отворено и да е адресирано до МОМН, до БТВ, НТВ, БНТ, БНР и каквото още се сетим. Като в приложение има досегашните тестове и бодящо очите посочени грешките в тях.
Да, до СМБ писах, включително и до председателя му.
Колкото до останалите инстанции, аз съм скептична вече.

# 365
  • Чикаго / София
Ваче, честито и от мен! Лека и безпроблемна, и още една невероятна красавица като Саша ви пожелавам! Hug

# 366
  • Sofia
Vache,  Hug и всичко да мине така, както ти го искаш.

Моят син изкара хубава зимна ваканция, на планина е човека и живота си живее, доколкото разбирам. Обаче аз принтирам всеки файл, който публикувате  Twisted Evil

# 367
  • софия
Ей, Ваче, каква хубава новина  Hug Лека бременност до края и здраво и послушно бебче на финала  Heart Eyes
Сани и тя иска сестричка, но аз реших проблема, като й подарих куклата  Simple Smile Правилно забелязаха някои от вас, че двете си приличат като сестрички  Mr. Green

Взех й 2 сборника по математика и 2 по бълг. ез. и сега решава задачи, та чак пушек се вдига  Simple Smile За почивка поръчах диска по англ. ез, който слушат в час  Simple Smile

Амбер, гледах ги вчера гимнастиците. Страхотни са   bouquet

Амбер, отсега нататък задачите им ще бъдат с а/, б/ или  с/ и трябва да се огради верният отговор.

Като започнат децата да си дописват отговор г), може и да се научат  ooooh!
Танини - диска по английски към HAPPY HOUSE  ли е?

# 368
  • София
Не, по Hello учат  Peace

# 369
а някой от вас имат ли диска на Happy house? Наборчето много го харесва и все си тананика разни песнички от там

# 370
  • тъгата в мен
Защо разбрах,че там,където децата не са в грипна ваканция,се е провело състезанието по математика?

# 371
  • Русе
Нашето го отложиха за сряда. Не бяха дошли материалите за четвъртък /27.01/

# 372
  • софия
а някой от вас имат ли диска на Happy house? Наборчето много го харесва и все си тананика разни песнички от там
Аз го търся- дали го има в някой торент сайт?

# 373
  • София
Леле, момичета направо ме трогнахте. Аз нали вече 20 седмици си живея с мисълта, че съм бременна и за мен не е ново, та не очаквах такъв отзук  Embarassed

# 374
  • тъгата в мен
Ваче,ЦРУ-то на темата,явно е с 20 седмици закъснение Joy Дето се вика,да сме сигурни в нещата и чак тогава да се развихрим в пожеланията.Прегръщам те Heart Eyes
eli_dechkin ,аз разбрах пък,че ще е на 3.02 при нас..Ще видим какви ще ги накъдрят и там.

Общи условия

Активация на акаунт