ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 346
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Ох, записах се преди 4 дни, а чак сега ви изчетох Embarassed
Благодаря, че не сте ни забравили Hug
Аз съм си вкъщи, че малката е болна, но не е грип и се мъчя да работя, а е такава лудница с двете вкъщи Crazy
Добре де, има ли толкова много болни, че още 1 седмица ваканция? Габи направо издивява вече.
А пък като ви чета колко много се занимавате с наборчетата се засрамвам, че нищо не правим вкъщи, а си се подготвя само в занималнята Blush

И да не забравя: Ваче, честита ти лентичка! Лека бременност!

# 451
  • София
noriscat    bouquet

very nice, благодаря!  Hug

Днес Сашата чете за Елена и кошутата. Мисля добре се справи. Беше й интересно. Ама трябваше да я нагъна и да стоя до нея да ми чете, иначе 2 часа се мота.

Утре на училище и... на работа  newsm45 след месец и половина отпуска  Confused

# 452
И при нас ваканцията приключи.
Няма да има удължаване.
Много-много не се престара ученичката през ваканцията, нито с писането, нито със задачките.
Е, понаписала е нещо, колкото да не е без хич. Май повече на игрите е наблегнала с баба и`.
Дано поне втория срок се постарае повече.

Успешно начало на започващите новия учебен срок родители и деца Peace

noriscat добре дошли с първокласничката Hug

# 453
Сашо снощи решава задачи от учебника. Днес продължаваме с тези от учебната тетрадка.  Wink
Нали не беше в четвъртък и петък на училище. Имаме да настигаме съучениците.  Laughing

# 454
Привет!
Благодаря за пожеланията за Мони. Дейзи  Hug
Честит Рожден Ден и на останалите наборчета!
Ех, станахме вече на 8...

Ваче, не мога да си представя колко е гадно след толкова дълга отпуска да си на работа. Аз 2 дни като си взема и после ми иде да се гръмна (както сега  Mr. Green)
Оле, Ваче, чак сега видях -  честито! !!!   bouquet Леко бременеене!

# 455
нашата ваканция пък от днес започва  та чаааак до неделя Grinningда взема и аз да си почина покрай децата Mr. Green Whistlingкато гледам мони как се е разплул пред тв-то  не знам как ще го карам  да се поупражнява с писането Crazyнаправо дюшеш му дойде тая ваканция tooth

# 456
  • sofia
Ох, Пепи е на училище от днес, без никакво желание. Наложи се да го обличам полуспящ сутринта в леглото. Но иначе пресметна, че тази седмица само 4 дни ще учат. Госпожата още в неделя ми е пратила новата програма за втория срок, но кой да види. Добре, че днес нямат голямо разместване в часовете - само вместо ИТ ще имат 2 часа Приложни изкуства. Добре, че по тези предмети нещата му стоят в шкафчето в училище.

# 457
Мирта добре ,че напомни за новата програма.
Ще питам госпожата дали ще сменят програмата за втория срок.
Днес приготвих чантата на ученичката по старата програма  Sad
Дано са карали още по старата...

# 458
  • На края на вселената!
Вчера ходихме до школата по английски (не е в училището и не почиват като тях по принцип), а школата била в междусрочна ваканция. Тя беше много разочарована, че нямат. Затова отидохме до училището за проверка и се оказа, че всички класове имат нови програми на стъклото на вратата. Аз пратих СМС с програмата на родителите, които познавам.

# 459
  • Варна
Здравейте.И на нас ни харесва продължението на ваканцията.Само,че вече много взе да ги хваща мързела и по трудно ги карам да сядат да пишат или да решават задачи.Единствено четенето на книжки,през обедната почивка в леглото не се оспорва.
На Мартии му се клатеше преден зъб от много време,вече почти весеше,но даваше да го дръпна.Днес успях най после,с големи мъки.Не трай на болка детето,после от кръвта му се догади,като момиченце е .Брат му има 6 сменени зъба,като 4 сам си ги издърпа.Като мина шока Grinningот болката ме попита :Така много ли съм смешен??? Laughing,кокона голяма е моя син
 Ето една снимка от 15 септември,искаш да я сложа като аватар,но не  я приема,хем я намалях Hug
http://www.facebook.com/photo.php?pid=341898&l=65172276ae&id=1719975565

# 460
  • София
Оле, Ваче, чак сега видях -  честито! !!!   bouquet Леко бременеене!

Мерси!  Mr. Green
Днес ми беше пълна обърквация с това училище... тичах за купони и точно пред лавката се сетих, че тя днес не ходи на стол заради шаха. После добре, че се сетих, че с 1 лв обяд не може да си купи, та й давах още парички  Crazy
Ужас ми беше сутринта и като капак до работата една кифла щеше да ме отнесе челно, защото перкаше в насрещното в поледицата   Confused

# 461
Роси, много сте сладки на снимката.  Heart Eyes
Нашата програма за ІІ-ри срок е променена и си я имаме от преди ваканцията.  Hug

# 462
  • софия
А моята Габи снощи заспа в полунощ и сутринта скокна като чу часовника. Голям мерак с това училище. Все си мисля, че се е влюбила. Иска да ходи по-рано даже и да си четат гатанки с въпросния младеж.... Joy

# 463
  • Русе
  Роси,истински арийци сте. В хубавия смисъл.   Hug Много красиви са децата сега.Генът като че ли започна да изсветлява.  Simple Smile
  Аз съм най нескопосната майка, едвам се справям с едно дете и то като работя в къщи.   Cry Изобщо не мога да си представя да се оправям с две, а за повече и дума не може да става.

Светослав е сутрин и след обед на тренировки и изобщо не забелязва липсата на училище. Само днес го оставих да поспи до 9:30 и след това на бегом обличане и до залата. Приготвила съм утексотви задачи за решаване от тези на Дидева, че сме много зле с тях, а в училище не им обръщат много внимание.

# 464
Росита77, прекрасни момченца!!! Като зайчета са Simple Smile
Честита ни ваканция, наборчето снощи само дето не се разплака от мъка (сигурно е единственият от компанията), защото толкова го чакаше това училище, вече му е адски скучно из къщи... Но.. няма как.
Не са ни казали за смяна на програмата, но предполагам, че ще го направят, все пак почваме 2 срок.
Да ви питам, мами, след Буквара, нали трябва да им дадат Читанка? Поне по мои спомени... А дали изобщо ще им остане време да я вземат като материал? Моля, осветлете ме, че съм доста невежа по въпроса!

Общи условия

Активация на акаунт