ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 340
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Амбер, каква нескопосана майка бе жена! Аз се чудя как успяваш да работиш като непрекъснато го водиш на някъде Светослав  Laughing И толкова ангажименти си имаш с него. Направо си си героиня.
Аз мисля да спра Мони малко от карате. Нещо не можем да смогнем с ученето покрай тези тренировки. А и аз се изморявам някак... както вече втора седмица ме тресе грипа и едва се мъкна. Искам да спя, да спяяя. Аман от тези болести.

# 466
 Приготвила съм утексотви задачи за решаване от тези на Дидева, че сме много зле с тях, а в училище не им обръщат много внимание.
В тази връзка да спомена, че си поиграх да оправя условията и отговорите на задачите. Две майки от темата вече разполагат с коригираната версия и мислех, че ще я пуснат тук ( може и да са го направили, пък аз да съм пропуснала  Grinning). Ето я  за останалите желаещи. Доста се постарах, но пак е възможно да съм пропуснала нещо. Все пак задачите са около 90. Ако не ви се занимава да проверявате, може просто да изтриете отговорите под задачите.
http://dox.bg/files/dw?a=1d64cc1289

# 467
  • На края на вселената!
На нас читанката ни я дадоха с комплекта учебници в началото на годината. Нашите днес трябва да взимат "дз", остават им ц, х, щ, ю,я, ьо, йо, ако не изпускам нещо по спомени. Тоест скоро ще приключат с буквара, а читанката е доста по-тънка. Не съм наясно дали ще вървят още от сега успоредно, или свършва буквара почват читанка.

Дидева, благодаря за корекциите!   bouquet

# 468
Добро утро! Laughing
Amber,каква нескопосана майка си ти? NaughtyИ аз като Теди ти се чудя как успяваш да съчетаеш ангажиментите с детето и работата,макар и вкъщи/или въпреки това,че я вършиш от вкъщи/. Hug
Дидева,благодаря ти,че ни следиш и съдействаш да изучим първолаците!  bouquet
Теди,оздравяване ти желая и повече спокойни дни!Как изкарахте РД? Crazy
Росита 77,много сладки дечица! Hug
Ваче,пази се,ей! Heart Eyes
Читанката и на нас ни я дадоха в комплект с всичките учебници и помагала. PeaceЗамислих се дали и нашата програма ще претърпи промени. ThinkingСутринта срещнах госпожата и според нея няма да има проблеми с уч.материал заради удължената грипна ваканция. Peace
Петьо сутринта беше се събудил преди мен/преди 6.50ч/ и питаше дали е на училище днес.Мисля,че му е все тая дали ще е вкъщи или на училище.Определено вече му е скучно вкъщи и спекулира с времето позволено му за игри на компютъра.Постоянно го търсят деца от класа за игра.Определено има нужда и от подновяване на тренировките,които заради времето са прекъснати от декември.
Снощи ми прави прическа и грим. CrazyНаправихме си и дискотека.Какво ли не прави скуката с хората. WinkСега е на тема оцветяване,ама иска да оцветявам и аз. Rolling Eyes
Приятен ден! Peace

# 469
  • София
Здравейте,
Павел снощи изтанцува танца на радостта, като разбра, че днес са на у-ще. Скучно му беше вкъщи, иска си приятелите детето.  Mr. Green
Нашият бати приключи първата си сесия днес, само с един изпит. По останалите предмети се беше освободил. Много ме зарадва.
Росита, мнооого са сладки!  Heart Eyes
Амбър, ти си прекрасна майка и носиш доста дини под една мишница. Това всестранно развито дете да не е такова благодаряние на съседите. Талант, талант, ама то и подкрепа трябва, както и много тичане.  Hug

# 470
  • sofia
На нас госпожата ни дава учебниците и учебните тетрадки поетапно. Като изпишат някоя учебна тетрадка, тогава раздава новата. А на родителската среща каза, че като изучат Буквара ще има тържество на буквите и там ще се сбогуват с него и ще раздаде Читанките. Каза, че това ще се случи някъде към края на март.

# 471
  • Русе
  Благодаря ви момичета за подкрепата, че много често блокирам и не знам къде съм. Струва ми доста зарязани проекти и непрекъснато сравнение на приоритети.

Светослав си е намерил следната игра за търсене на английски букви - http://zabaven.com/?a=igri&q=1&id=1420
 Започнахме с текстовите задачи. Карам го да пише всичко докато чете задачата, само така може да я решава.Решаването заприлича на диктовка. По половин страница пише на задача.  Simple Smile  

# 472
 Оле, пак много сте писали....
 При нас грипът още не се е задал. На края на картата сме - всичко при нас пристига последно.
 Пак ни завъртя колелото- работа, училище , в къщи......
 Амбър и аз съм с едно дете и едвам успявам. Но твоето е за три - дейно, със сто таланта.......Как да му смогнеш ?
 Росита 77 много красиви момчета имаш.

Успешен ден на всички!

# 473
  • Варна
Благодаря момичета за милите думи за децата  bouquet
A m b e r на снимкатаа са по руси,заради 3-те месеца всекидневно ходене на плаж.
А тези думички за това каква майка да не ги чуваме повече.Ти си прекрасна майка,която намира време и сили да свърши всички за детето си.А относно две или повече деца-никой не е научен да се справя,но всичко става навик след време.Така,че ако си решила-действай смело.  bouquet  bouquet  bouquet

# 474
  • Русе
  Момичета, как обяснявате 52 задача. Аз със моя увреден от учене на математика мозък без скоби и разкриването им,не можах да я покажа. Съответно детето не я разбра, обаче каза,че ако си вземе листа би могъл да я реши отново  Laughing

# 475
Дейзи, рожденния ден мина някак меланхолично. Децата се забавляваха де, но аз имах странно усещане. Брат ми се разведе наскоро и понеже празнувахме в неговата къща, някак се усещаше липсата на кака. После като се прибрахме у майка, съвсем ми идеше да ревна.
За капак разбрах, че съседите срещу майкини са се разделили, а  бяха една сладка двойка, които винаги се разбираха прекрасно... А друга съседка получила инсулт и сега къщата й пустее, понеже дъщеря й я взела при себе си.
И така, неприятни емоции.
Не можах даже да снимам лебедите на Варненското море  Confused но пък ядох варненски еклери, в които се влюбих  Blush
А Мони събра едно малко сътоянийце, да се чуди за какво да го изхарчи. Мърморя аз, изнервена от постоянните му пориви да си брои и преброява парите... и изръсвам - Давам ти 10лв да си ги харчиш да глупости, с останалите ще купим ИГРАЧКИ  Mr. Green (имах предвих дрехи, ама друго излезе) Като се зарадва онова ми ти Мони... не мога да сваря да се поправям, а той- нееее, ти вече каза, думите не се връщат назад  Laughing

# 476
  • Русе
  Теди, децата владеят. Въртиш сучеш все на тяхната излиза.  Laughing
  При нас се появи идеята за фотоапарат, откакто на Нова Година изтри на баща си всички снимки от нощната пързалка, която правиха, за да заснеме ценни кадри с приятелката си и тати си прибра фотоапарата. Следва по голяма памет за ПСП и след това сме наред баща му и аз. За тати резачка, за мама фенерче.

# 477
Теди,едно гуш Hugза налегналите те емоции.И аз съм много чувствителна и чуждите нещастия и случващото се на хората около мен,познати и непознати понякога ме вкарва в едни "филми",сценарии и дълбоки размисли и равносметки.Но пък така може да оцениш това,което имаш и ако някъде грешиш да се поправиш. Wink
А Монката със здраве да си ползва новите дрехи,опс играчки. Crazy
Amber,за задачата-според Петьо тези двамата "са измислили едно голямо нищо".Такова е неговото решение. Crazy
А ние сме без фотоапарат,щото аз го загубих. BlushВчера Петьо искаше да го снимаме как играе брейк и след като баща му за стотен път напомни,че съм го загубила детето ме защити с думите"мама е закубенячка,ама виж,тате,каква е сладурана"/как няма да съм след като собственоръчно ме беше "изрисувал" като матрьошка/.И така у нас. Flutter

# 478
  • Русе
  Аааа  deyzi , изпускаш му края. На мъжете първо трябва да се втълпи,че си най красивата и винаги права. Ние от бебе така си говорихме със Светослав, Я сега кажи на мама, коя е най красивата, и отговора се отработваше докато сега и на сън да го бутнат за мама само комплименти.  Twisted Evil За щастие не се отрази на цялостния му критерии, и всичките му приятелки са наистина красиви момичета.   Laughing
   Браво на Петьо за задачата, има си решение.  Simple Smile

# 479
Росита, много са красиви близнаците, направо красиви момчета.

След малко ще почваме да се упражняваме с Габи. Сама поиска, да не повярваш Crazy

Общи условия

Активация на акаунт