ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 312
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Днес е Петльовден.Честит празник на всички майки на мъжки чеда!  bouquet

# 526
  • Бг-мама
Ваче, Честит Рожден Ден, мила! Много  да те слушат в къщи и да ти угаждат  Laughing
Зечова, комплекси ми насаждаш, бе жена... кви са тези 300 задачи! Мойто мързелче не знам дали и 30 задачи е решило ваканцията.

X3, приятно чакане  Laughing

eli_dechkin, да се оправяте бързо и двамата!

*Тедка* , той само това прави с желание .Смята ги много бързо и винаги иска да има математика.Не така стоят обаче нещат с писането и четенето.

# 527
И на Сашо писането му е мъка.  ooooh! Все гледа да претупа нещата.  ooooh!
С математиката и четенето се залавя с повече желание.  Laughing

# 528
  • София
Аз приемам по 3.  Mr. Green
На всички поздрави и от нас.  Joy

# 529
  • Бг-мама
хеххехех , и аз по три  и заради третото мъжко дете в лицето на мъжа ми.  Joy Joy hahaha hahaha

# 530
  • Русе
  В момента имам снаха на гости. Тази е най умната ни кандидатка.  Simple Smile  И математичка и красиво пише и умница. Но се оказа,че не знае кой е най твърдият камък. Ех, и ние да блеснем с нещо.  Laughing

# 531
  • София
хеххехех , и аз по три  и заради третото мъжко дете в лицето на мъжа ми.  Joy Joy hahaha hahaha
Аааа, аз искам по 4 тогава.  Joy

# 532
  • София
И при нас писането е мъка. Като му диктувам всичко пише вярно. Като преписва от 5 буквените думи остават по три. А като се замисли кое как се пише става страшно.
Например сега: "мамо коса със с ли се пише" и резултата - куса.
Написал е три изречения с "дълъг". Двете са "дълъг", последното "дълък". Питам го защо го е написал с "к", а той ми казва: "ще го изтрия и ще напиша къс".
И това само в днешното домашно. Предишното преписвал по друг начин. Няколко думи ги беше написал по един път и половина. Вместо "Ражда едро грозде", написал "Ражда раж едро грозде".
А само преди месец преписваше без грешка.

# 533
Момичета, преди време в някоя от темите, когато си говорехме за игри, линкове и т.н, някой беше пуснал един линк с едни игрички, при които трябваше да се построят едни тръби, по които да изтече една вода примерно от три варела с 2, 4 и 1 единици, в два от 5 и 2...

Знам, че звучи шантаво и неясно, но ако все пак някой се сети - моля пуснете ми линкчето пак, че ми се е затрило при преподреждането на фаворитите  Praynig Praynig Praynig

# 534
  • Русе
"дълък". Питам го защо го е написал с "к", а той ми казва: "ще го изтрия и ще напиша къс".
      Joy

BirdsFlu , да не е това
http://www.ipermainan.com/game/13880/liquid-measure
   У дома де решават задачи по желание. Гостенката ни е математичка. Ходи на кръжок с втори клас и успя да накара Светослав да решават.  Всичко,което давам аз е неприятно,обаче щом Теди го кара е забавно.  Twisted Evil Ще я вземам в къщи по честичко.

# 535

Точно това е! Безкрайно благодаря!

# 536
Валя*, искрено се смях на твоя остроумен юнак.  Heart Eyes

# 537
Аз пък вчера  гледам взели " дж". И на всички думи с дж, той писал жд.
- джапанка- ждапанка
- джоб- ждоб
- джип-ждип. ooooh!
И на всичкито отгоре ми казва- цитирам: " И да викаш и да не викаш станалото станало. Но мамо по-лошо е , че вече така се научих да го пиша и край. Моето дж ще е жд. Crossing Arms
 И тъй като с лошо при него не върви давай едни обеснения, давй пак упражнения.  ooooh!

# 538
Десита22, и твоят е страшен сладур.  Joy

# 539
  • София
Много страници изпуснах, нямах време да чета последните ххх дни.  Confused
Дано да няма болни деца. Иво изгрипува преди ваканцията, така че по време на ваканцията почина, навакса писането и, като цяло, нямаше търпение да дойде време за училище.  Simple Smile

В нашето училище организират зелено училище през април-3 нощувки в хотел във Велинград. Иво ще ходи-има желание. Ще видим дали няма да ревне на първата нощ.  Simple Smile
Снощи гледахме сайта на хотела в интернет. 4-звезден, джакузита, вани..... Иво май си представи, че ще изживее нещо като "Сам в къщи"-щял да си пълни ваната, супер било, че има джакузи, оооо... и щял да яде само в ресторант.  Laughing Охладих му мераците за басейна, защото учителката изрично каза, че няма да ги пускат да плуват в него. Постепенно ще му поднеса и новината, че и ваната ще му бъде забранена.

Общи условия

Активация на акаунт